Produse de la MADARA in oferta Vegis.ro

Cea mai buna ingrijire este cea care ajunge dincolo de piele. Nu doar pentru a ne face sa aratam mai bine, ci si pentru a ne face sa ne simtim si sa actionam mai bine. Este grija acordata bunastarii si stimei de sine, grija pentru alegerile pe care le facem, valorile pe care le respectam si grija pentru efectul asupra mediului.

Pentru nordici, adesea fiinte introvertite si solitare, ceea ce este in interior a fost intotdeauna mai important decat modul in care aratam. De aceea MADARA  pune pret pe ingrediente cu adevarat eficiente, asteptari oneste, ambalaje ecologice, ingrijire, pasiune si respect. Pentru ca o inima stralucitoare duce la o piele radianta.

Acum, in secolul 21, MADARA  isi propune sa demonstreze ca natura ne ofera tot ce avem nevoie. Cerceteaza legende despre plantele vindecatoare din nord, sub atenta supraveghere a medicilor, in lumina puternica a laboratoarelor stiintifice. In cautarea neobosita de a descoperi secretele naturii, validarea stiintifica este o necesitate pentru fiecare dintre ingredientele si produsele MADARA .

Nu a fost gasit niciun produs

Ne pare rau, dar cautarea dupa cuvantul nu a generat niciun rezultat.
Va rugam sa folositi o cautare mai generala sau sinonime ale cuvintelor cautate

In cazul in care nu gasiti produsul cautat, ne puteti contacta:
● prin telefon: de luni pana vineri, intre orele 08:30 - 16:30
● prin email: [email protected]