Miere De Manuka KFactor 12 RAW 100% Naturala 500g de la WEDDERSPOON - Detalii produs
- Per 100 g
- Energie (kj/kcal) 1435 kJ/ 343 kcal
- Grasimi 0 g
- din care acizi grasi saturati 0 g
- Carbohidrati 80 g
- din care zaharuri 76 g
- Fibre 0 g
- Proteine 0 g
- Sare 0 g
Mierea de Manuka este o miere raw (crudă), nepasteurizată și fără organisme modificate genetic ce provine din florile speciilor de arbori Leptospermum (originari din Noua Zeelandă și Australia), mai exact din nectarul florilor pe care albinele îl adună.
Mierea de Manuka Multiflorală (Multifloral) KFactor 12 conține o cantitate de minim 65% granule de polen Manuka.
Puterea antibacteriană este determinată în funcție de cantitatea de polen conținut. Cu cât cantitatea granulelor de polen este mai mare, cu atât și proprietățile terapuetice ale mierii sunt mai puternice.
Mierea de Manuka Wedderspoon este certificată Glyphosate Residue Free. Această certificare arată că mierea este pură și nu conține reziduuri sau pesticide cum ar fi glifosfatul, cel mai utilizat ierbicid din lume.
Mierea de Manuka Wedderspoon este recoltată din regiunile de nord și sud ale Noii Zeelande și produsă printr-un procedeu raw care asigură textura catifelată a mierii și cel mai important, păstrarea intactă a proprietăților unice.Ingrediente:
100% miere de Manuka raw, nepasteurizată.
Ambalat în borcan ermetic, fără BPA.
Recomandări miere de Manuka multifloral KFactor12:
UZ INTERN:
Cu o putere antibacteriană mică, mierea de Manuka multifloral Kfactor12 este ideală pentru consumul zilnic sub forma unui îndulcitor natural asemenea sortimentelor obișnuite, pentru întreținere, prevenție sau afecțiuni ușoare și de scurtă durată precum răceală, dureri în gât etc.
Mod de administrare:
Dozajul este stabilit în funcție de scopul administrării sau afecțiune.
Pentru prevenție și întreținere: 1 linguriță pe zi.
Administrarea se realizează cu jumătate de oră înainte de masă.
Precauții:
Nu este recomandată copiilor sub 12 luni.
Întrucât conține zaharuri în mod natural, consumul de către persoanele diabetice trebuie realizat doar la recomandarea medicului specialist.
Nu este necesară păstrarea la frigider, ci într-un loc ferit de razele soarelui.
Țara de origine: Noua Zeelendă
Beneficiile mierii de Manuka
Mierea de Manuka este recunoscută în toată lumea pentru proprietățile sale antibacteriene, fiind considerată cel mai puternic antibiotic natural. Cantitatea limitată produsă, perioada scurtă de înflorire a arborilor de Manuka și testarea riguroasă în laboratoare certificate pentru stabilirea autenticității sunt principalele aspecte care explică prețul ridicat în comparație cu alte sortimente.
Tratamentele cu miere de Manuka sunt administrate pentru prevenirea, ameliorarea sau, în unele cazuri, tratarea mai multor afecțiuni, în special infecții cu bacterii și agenți patogeni rezistenți la antibiotice (Helicobacter pylori, Stafilococul auriu etc). Mierea de Manuka se utilizează și ca tratament preventiv, adjuvant pentru întărirea imunității, ca tratament pentru ten (acnee, roșeață) sau pentru răni externe.
Imunitate | dureri in gat, alergii, sinuzita, imbunatatirea somnului, gripa si raceala, energie, migrene, stres oxidativ, sanatatea ochilor, afte |
Sistem digestiv | aciditate si reflux gastric, afectiuni gastro-intestinale, Helicobacter pilori, paraziti intestinali |
Afectiuni bacteriene | Stafilococ auriu, Clostridium difficile, inflamatii, candida, herpes, ciuperci ale unghiilor, piciorul atletului, mirosul neplacut al gurii |
Ingrijire externa | eczeme, dermatite, arsuri si rani, ingrijirea dintilor si a gingiilor, tratamente faciale, ulceratii ale pielii, foliculita de la epilare sau barbierit, matreata, intepaturi insecte, cicatrici, iritatie scutec, acnee si puncte negre, caderea parului |
Cum consum mierea de Manuka?
Datorită complexității conținutului, este indicat ca mierea de Manuka să fie consumată crudă, în tratamente simple, fără a se combina cu alte lichide sau alimente.
Pentru consumul zilnic, mierea de Manuka se poate folosi ca îndulcitor natural în preparate raw sau în lichide precum apă, sucuri naturale, băuturi de tip smoothie, lapte sau ceaiuri la temperatura camerei.
Atenție! Mierea de Manuka nu trebuie amestecată niciodată în băuturi fierbinți deoarece temperaturile înalte pot distruge o parte din proprietățile și enzimele caracteristice, diminuându-i astfel efectele terapeutice.
Iată câteva modalități corecte de a consuma Mierea de Manuka:
- una sau două lingurițe dimineața, zilnic;
- o linguriță în ceaiul preferat după ce acesta se răcește sau rămâne puțin călduț;
- îndulcește piureurile de fructe sau combină cu ulei și oțet pentru un sos de salată;
- amestecă cu lapte cald înainte de culcare.
Noi reguli de testare a mierii de Manuka impuse de Guvernul Noii Zeelande
Ministerul Industriilor Primare din Noua Zeelandă (MPI) a emis noi reglementări în ceea ce privește modalitatea de testare a mierii de Manuka pentru determinarea autenticității.
Noile reglementări au intrat în vigoare în data de 5 februarie 2018, sunt bazate pe cercetări și studii științifice conduse timp de 4 ani în cadrul programului Manuka Honey Science Programme, fiind valabile doar pentru mierea de Manuka produsă în Noua Zeelandă din florile arborilor Leptospermum scoparium.
Noua definiție a mierii de Manuka
Mierea de Manuka din Noua Zeelandă este mierea produsă de albinele ce culeg nectarul din florile arborilor de Manuka (specia Leptospermum scoparium) și care, în urma testării într-un laborator recunoscut de MPI, conține cele 5 atribute specifice mierii de Manuka autentice. Cele 5 atribute sunt identificate în urma a 2 teste: un test chimic și un test ADN.
Noua clasificare a mierii de Manuka:
- monofloră (monofloral): mierea realizată în totalitate sau în cea mai mare parte din nectarul florilor de Manuka;
- multifloră (multifloral): un amestesc din surse diferite de plante, unde cea predominantă este Manuka.
În ceea ce privește utilizarea simbolurilor UMF, MGO sau NPA, acestea sunt în continuare permise (fără să fie reglementate oficial), cu condiția ca ambalajele produselor să specifice și tipul mierii: monofloră sau multifloră.
Primul producător de miere de Manuka din lume ce respectă noile reglementări impuse de MPI este Wedderspoon.
Wedderspoon folosește un sistem independent pentru a clasifica mierea de Manuka, sistemul KFactor, singurul care măsoară cantitatea și granulele de polen pentru a determina dacă sunt într-adevăr de Manuka.
Unul din cele 2 teste impuse recent de Guvernul Noii Zeelande, testul ADN, analizează de asemenea ADN-ul granulelor de polen, așadar Wedderspoon este singurul producător care măsoară deja un indicator ce în 2018 a devenit obligatoriu pentru stabilirea autenticității mierii.
Ce înseamnă sistemul Kfactor Wedderspoon?
Brandul Wedderspoon se angajează să ofere cea mai înaltă calitate și puritate a mierii de Manuka.
KFactor este un sistem independent de clasificare al mierii de Manuka utilizat exclusiv de către producătorul Wedderspoon din Noua Zeelandă. KFactor a fost aprobat de către Ministerul Industriilor Primare din Noua Zeelandă (MPI), minister care dezvoltă standardele pentru mierea de Manuka în această țară (vezi aici scrisoarea de aprobare).
KFactor este singurul sistem de evaluare care măsoară cantitatea de polen din mierea de Manuka, dar și alți markeri precum:
- DHA;
- gradul de puritate;
- enzimele vii;
- nivelul pH;
- compușii fenolici;
- nivelurile de antioxidanți.
Brandul Wedderspoon se ocupă cu mândrie de aprovizionarea, ambalarea și etichetarea tuturor borcanelor de miere de Manuka pentru a asigura cel mai înalt standard de calitate.
Vrei să citești mai multe despre propriețățile și utilizările mierii de Manuka? Vezi articolul nostru:
Recomandari: Antiviral | migrene | gripa si raceala | sistem digestiv | afectiuni dermatologice | paraziti intestinali
Miere De Manuka KFactor 12 RAW 100% Naturala 500g de la WEDDERSPOON - Alege Produsul Preferat de la Vegis.ro
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.
Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.
De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.
Mult succes!
Scor: 5/5 | acum 2 ani
Achizitie verificata
Pro: ft sanatoasa
Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata
Pro: Super!
Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata
Pro: Suntem foarte multumite de acest produs,folosim de mai multa vreme cu rezultate bune.Recomand tuturor !
Scor: 5/5 | acum 7 ani
Achizitie verificata
Pro: Sunt deja la a doua comanda. Foarte multumita.