Pachet Miere De Manuka KFactor 16 RAW 500g + Miere De Manuka KFactor 12 RAW 500g WEDDERSPOON

Pachet Miere De Manuka16 RAW 500g + Miere De Manuka 12 RAW 500g



344,43 lei

400,50 lei

Economisesti 56,07 lei
Castigi 34 puncte de fidelitate. detalii

In stoc limitat

-
buc
+

Estimare livrare:

Trimite comanda pana maine la ora 15:00 si:
Vei primi produsul Marti, 26 Martie intre orele 09:00-17:00


Promotie valabila pana la 31.12.2019 in limita stocului disponibil. Vezi toate promotiile.


Livrare gratuita

Descriere Pachet Miere De Manuka KFactor 16 RAW 500g + Miere De Manuka KFactor 12 RAW 500g de la WEDDERSPOON

PACHETUL CONTINE:

1 x Miere De Manuka KFactor 16 RAW 500g

1 x Miere De Manuka KFactor 12 RAW 500g

Gama Raw de Miere de Manuka

Spre deosebire de alte mieri pasteurizate, gama de miere de Manuka Wedderspoon este 100% raw, aceasta insemnand ca toate substantele nutritive se regasesc in fiecare borcanel. Aceasta miere este cea mai apropiata de starea ei naturala atunci cand ajunge la consumator. Aceasta miere contine enzime vii, nu prezinta reziduuri chimice, antibiotice sau organisme modificate genetic GMO. Atunci cand alegeti o miere de Manuka, cititi eticheta si daca vedeti Raw atunci beneficiati de MAI MULT!

Provenind dintr-un loc unde apicultorii vorbesc cu albinele proprii si isi fac timp sa inteleaga natura cu toata bogatia ei, produsele Wederspoon beneficiaza de o apreciere generala in randul consumatorilor sai, datorita calitatii exceptionale si consistentei sale.

Toata mierile de Manuka raw Wedderspoon provin din ariile izolate si curate din partea de Sud a Noii Zeelande. Aceasta miere a dobandit un nivel activ maxim in mod natural si nu este procesata in nici un fel cu scopul de a-i creste valoarea (si automat profitul), deoarece producatorul nu este de acord cu practicele neetice, acestea nefiind in armonie cu tot ce este natural si bun. 

Avantajele mierii de Manuka Wedderspoon

- 100% RAW
- sunt produse in Noua Zeelanda nepasteurizate, fine si cremoase
- nu contin reziduuri chimice
- nu contin antibiotice si organisme modificate genetic (GMO)
- nivelul activ din miere a fost obtinut exclusiv pe cale naturala
- stupurile sunt facute din materiale care nu dauneaza mediului inconjurator
- ambalajele nu contin substante BPA
- fiecare borcan este inregistrat, putand fi detectata „istoria” incepand de la apicultor
- este o miere pura, autentica si nepasteurizata

44 de beneficii ale mierii de Manuka

 
Imunitate generala Sistem digestiv Ingrijire externa Afectiuni bacteriene
imunitate aciditate si reflux gastric acnee acnee
dureri de gat afectiuni gastro intestinale eczeme si alte dermatite infectii cu stafilococ auriu
alergii helycobacter pilori arsuri si rani ingrijirea dintilor si gingiilor
sinuzita paraziti intestinali ingrijirea dintilor si gingiilor reducerea inflamatiilor
imbunatatirea somnului   tratamente faciale candida
colesterol marit   ulceratii ale pielii efect antibiotic
gripa si raceala   foliculita de la epilare sau barbierit herpes
energie   matreata ciuperci ale unghiilor
dureri de cap si migrene   intepaturi de insecte piciorul atletului
neutralizeaza PH-ul
  cicatrici, chiar si cele chirurgicale mirosul neplacut la gurii- halena
superaliment - aport nutritiv ridicat   iritatie scutec  
sanatatea ochilor   puncte negre  
afte bucale   efect antirid - fata, gat si maini  
detoxifiere   caderea parului  
    febra  
    hemoroizi si fisuri anale  
    decoloreaza pielea intunecata  
    calcaie uscate  

Vrei să citești mai multe despre propritețățile și utilizările Mierii de Manuka? Citește articolul nostru:

Produs cu 3 stele ( punctaj maxim) obtinut in August 2014 la Great Taste Awards - Marea Britanie

Ca metoda de testare si de diferentiere a nivelului de potential benefic al mierii Wedderspoon, fiecare serie de miere de Manuka este testata pe baza sursei de polen, a enzimelor vii, antioxidanti si alte componente fitochimice valoroase.

Explicatii despre mierile de Manuka Wedderspoon
Apicultorii producatori ai mierii Wedderspoon folosesc practici de munca intensa si atent sustinuta, astfel incat sa fie si sustenabila in timp tocmai pentru a putea asigura sanatatea albinelor, a stupului si a mentine si creste numarul albinelor lucratoare.

Albinele lor nu sunt hranite cu zahar (asa cum se mai practica in Indonezia sau China) pentru a putea inlocui mierea pierduta in urma colectarii din stup. Pe parcursul iernii, albinele sunt coborate din zonele montane spre campii, iar apicultorii hranesc albinele cu 2-3 rame cu miere. Albinele sunt hranite cu mierea organica, asigurandu-se astfel producerea continua de miere organica certificata.

Toate mierile Wedderspoon sunt raw insemnand ca nu au fost procesate in nici un fel. Mierile ating in mod natural o temperatura de 42 de grade Celsius, aceasta fiind temperatura medie dintr-un stup cu albine lucratoare. Mierile RAW arata ca enzimele naturale ale albinelor, antioxidantii, vitaminele si mineralele, precum si gradul de activitate naturala raman prezente in produs nealterate, intacte si nu sunt distruse pe parcursul ambalarii si prelucrarii. Toate tipurile de miere Wedderspoon sunt riguros testate pentru a se asigura ca nu vor contine nicioadata urme de antibiotice si reziduuri chimice. 

S-a descoperit ca mierea de Manuka are calitati antibacteriene mai mult decat restul tipurilor de miere. Aceasta activitate antibacteriana este masurata in laborator si ii sunt atribuite numere care indica gradul de putere.

Spre exemplu: Mierea de Manuka Activa16+ contine un echivalent de 16% solutie antiseptica. Aceasta activitate este stabila in conditii normale de temperatura si umiditate si o data inceputa nu va inceta.

Wedderspoon testeaza in mod independent fiecare serie de miere intr-un laborator acreditat din Noua Zeelanda, pentru a-i putea determina activitatea.

Putem observa ca mierea de Manuka Wedderspoon nu va depasi un grad de activitate de 16+, deoarece un astfel de nivel nu se regaseste in natura. Pentru a putea obtine un asemenea grad ridicat de activitate (si bineinteles un cost proportional), unele companii manipuleaza mierea folosind temperaturi extreme pozitive sau negative, dar care ucid enzimele albinelor, antioxidantii, vitaminele si mineralele in decursul procesului. 

HMF (HydroxyMethylFurfuraldehyde) este folosit cu rol de indicator la schimbarile conditiilor de caldura si depozitare sau a alterarii provenite din adaugarea unor markeri chimici precum Methyglyoxal (substante ce indica nivelul de activitate din mierea de Manuka). HMF este format in urma scaderii nivelului de fructoza in prezenta unui acid – caldura creste viteza acestei reactii. HMF apare in mod natural in aproape toate mierile. In mod obisnuit, nivelul HMF este sub 10mg/kg la mierea proaspat extrasa. Nivelul maxim permis in Uniunea Europeana este de 40mg/kg.

Pentru a putea fi etichetata ca miere de Manuka, mierea trebuie sa aiba un indice de polen in continut de cel putin 70%, potrivit Jurnalului de Cercetari Agrare al Noii Zeelande din 1985, vol. 28:39-7,0.

O mare majoritate a companiilor producatoare de Miere de Manuka isi canalizeaza atentia asupra nivelului antibacterial, ignorand indicele de polen din miere (pollen count), precum si alte proprietati pe care mierea le-a dobandit in mod natural. Firma Wedderspoon garanteaza ca mierea sa de Manuka contine unul din cei mai ridicati indici de polen din industrie, indice obtinut intr-o maniera naturala, asigurandu-si clientii ca beneficiaza de o miere pura, autentica de Manuka, fara sa fie mixata in vreun fel.

Firma Wedderspoon a luat decizia de a nu folosi termenul comercial de UMF (Unique Manuka Factor) deoarece ACESTA se axeaza doar pe activitatea non-peroxidica (NPA) – proprietatile antibacteriene ale mierii. Dar firma Wedderspooon este pasionata de promovarea multiplelor beneficii ale consumului de miere de Manuka RAW si nu doar al nivelului de activitate antibacteriana.

Mierea De Manuka KFactor 16 RAW

Este cea mai puternica miere raw Wedderspoon, fiind bogata in nutrienti si foarte eficienta in vindecarea pe cale naturala a diverselor afectiuni. Este ideala pentru mentinerea sanatatii aparatului digestiv, dar si a altor probleme de sanatate. Ea este recoltata din tinuturile indepartate proaspete si curate ale sudului Noii Zeelande. Fiecare serie de Miere de Manuka Wedderspoon Activa 16+ RAW este testata pentru a i se vedea indicele de polen, enzimele vii, nivelul de antioxidanti, precum si a altor fitonutrienti. Testarea este facuta prin metode proprii, fiind parte integranta a procesului de productie, aratand astfel si nivelul diferit de beneficii.

Mierea De Manuka KFactor 12 RAW

Acesta miere este potrivita pentru consumul de zi cu zi, avand un nivel activ mai mic. Este ideala pentru revitalizarea sistemului imunitar sau pentru mentinerea unei sanatati optime la nivel digestiv. La fel ca si restul mierilor din gama Wedderspoon Raw Activa si nepasteurizata sunt garantate urmatoarele aspecte: nu contine antibiotice si organisme modificate genetic (GMO), fiecare borcan poate fi „identificat” pana la nivelul de apicultor conducator, nivelul de activitate din miere s-a format in mod natural, ambalajele nu contin substanta BPA.

Mod de administrare:
1-2 lingurite cu jumatate de ora inainte de mese
A nu se administra copiilor sub 1 an!
Nu este nevoie sa fie tinuta la rece dupa deschidere.

Informatii nutritionale
  Pe 100g
Calorii 322kCal
Total Carbohidrati 80g

din care zaharuri

78g
Total Grasimi 0g
Proteine 0g
Sodiu 0g
Fibre 0g

 

CE INSEAMNA MIEREA DE MANUKA WEDDERSPOON

Este o miere pura, autentica si nepasteurizata

Trebuie lamurit de la inceput ca nu toate tipurile de miere de Manuka sunt identice. Din dorinta de promovare si marketing, etichetele diverselor sortimente de Manuka au propriile argumente privind calitatea acestei mieri. Din pacate, exista si o mare lipsa de informatii pe etichetele acestor produse.

Legislatia actuala in ceea ce priveste importul mierii de Manuka nu presupune indicarea clara pe eticheta daca mierea de Manuka a fost sau nu pasteurizata si nici nu trebuie sa faca o analiza a polenului care sa indice daca mierea este conform cu ceea ce scrie pe eticheta.

Aceste situatii l-au facut pe Dr. Mercola, un binecunoscut jurnalist al publicatiei New York Times, sa abordeze subiectul intr-un articol publicat in luna ianuarie 2012. In cadrul acestui articol el sublinia: „ Diviziunea privind siguranta alimentara a Organizatiei Mondiale a Sanatatii, a Comisiei Europene precum si a altor sute de astfel de Organisme din domeniu au confirmat ca fara o analiza a indicelui de polen nu se poate determina daca mierea provine din surse sigure si legitime”. Deci, fara aceasta analiza de polen nu se poate determina daca mierea este pura si daca provine dintr-o anumita tara sau regiune sau de la o anumita planta. De fapt, ar putea fi cu usurita amestecata si mixata in asa fel incat nimeni sa nu isi poata da seama de unde provine „ baza” ei si daca a fost procesata in vreun fel.

In ultimele decenii, industria aceasta a mierii de Manuka a fost marcata de confuzii si actiuni de marketing care au simplificat mult din complexitatea produselor pe baza de Manuka, ignorand factori cruciali care stau la baza calitatii si superioritatii mierii de Manuka. In aceste situatii, atentia consumatorilor s-a indreptat doar catre un singur elemnt si anume methylgyloxal, dar cercetarile au aratat ca un nivel mai mare de methylgyloxal asociat cu unicitatea mierii de Manuka pot distruge rapid cateva componente terapeutice aflate in mierea de Manuka, incluzand proprietatile antioxidante, vitamine si minerale. De asemenea, clientii ar trebui sa fie constienti de faptul ca nivelul de methylgyloxal poate fi ridicat in mod manual de catre apicultori, prin adaugarea unei chimcale DHA, prin adaugarea directa in miere sau prin injectarea ei in albine. Un documnet recent publicat de catre Ministerul Industriilor Primare din Noua Zeelanda discuta modul in care Guvernul din Noua Zeelanda ar putea stopa aceste procese, dar o astfel de procedura este foarte greu de urmarit si declanseaza revolta celor din domeniu.

Pentru a va putea bucura de beneficiile mierii de Manuka, cheia este alegerea unei variante pure, proaspate si nepasteurizate. In calitate de client, daca vreunul din acesti termeni nu este trecut pe eticheta produsului, atunci inseamna ca e posibil ca acea miere sa fi fost procesata in vreun mod. Ca atare trebuie avut in vedere si un alt aspect al etichetei, si anume, sa contina precizarea NON-GMO. Whole Food Market, cel mai mare distribuitor de de hrana naturala si organica, a cerut ca acele alimente care contin ingrediente (GMO) vor necesita etichete speciale care sa indice acest lucru in cadrul magazinelor lor. In timp ce majoritatea brandurilor de miere de Manuka sustin ca nu au organisme modificate genetic, este necesar doar un procent de 5% de GMO pentru a contamina o intreaga recolta de natura organica sau NON GMO, pierzandu-si astfel capacitatea de a primi indicele NON GMO pe eticheta. 

De aceea este foarte important sa ne bazam pe ceea ce este trecut pe eticheta produsului si sa cautam o miere autentica NON GMO (inclusiv un logo asociat cu brandul respectiv.)

Consumatorii de miere de Manuka educati ar trebui sa caute ce face o miere cu adevarat calitativa, asigurandu-se ca aleg o miere pura, raw (neprelucrata termic – prelucrarea se face la temperaturi mai mici de 45 grade Celsius pentru a nu afecta calitatea produsului), non GMO si fara reziduuri chimice sau procesata.

Originar din Franta, dar acum si cetatean canadian, Sebastien Martin are peste 17 ani de practica in domeniu, la nivel international fiind persoana la care se face apel pentru a atesta mierea aceasta in zona Amercii de Nord. Lucrand atat cu ECOCERT Canada si BIO Canada, Sebastien a fost forta de actiune din spatele unor schimbari si reglematari in ceea ce priveste importarea si prezenta mierii organice in Canada in ultimii cativa ani. Datorita lui, multe mieri organice au fost importate in Canada si recent pe piata din UK, in loc sa fie interzise din cauza unor discrepante bazate pe noile reglemantari COR.

Datorita brandului sau puternic si afacerilor sale, Sebastien a fost primul antreprenor din America de Nord care a facut a adus si a facut sa fie permisa si in America de nord aprobarea Non GMO pentru linia de miere Wedderspoon din Noua Zeelanda.



 

Recomandari: Antiviral | detoxifiere


Pachet Miere De Manuka KFactor 16 RAW 500g + Miere De Manuka KFactor 12 RAW 500g WEDDERSPOON face parte din categoria Miere de Manuka din cadrul magazinului online de produse naturiste Vegis.ro.
Livrarea produselor din stocul propriu se face in 24-48h de la plasarea comenzii online sau telefonic. Magazinul nostru va pune la dispozitie un call center dedicat pentru preluarea comenzilor, de luni pana vineri, intre orele 08:30 - 16:30.
Pe Vegis.ro beneficiati de TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 150.00 de lei.
Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator in momentul achizitiei initiale. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare care nu au fost semnalate de catre producator.

Nu uitati: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.

De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.

Mult succes!

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.