Chirurgie Vol.3: Patologie chirurgicala - Fane Ghelase


  • Producator:
  • TVA 5% Inclus
  • Cod: LIB978-606-11-3160-0

Produsul nu mai este activ in oferta Vegis.ro

Iti recomandam alte produse similare din categoria Medicina

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0371.521.330.


b-1505

Descriere Chirurgie Vol.3: Patologie chirurgicala - Fane Ghelase de la Generic

“Prezentul volum constituie in acelasi timp „pilonul central" al intregului proiect, pentru ca „PATOLOGIA CHIRURGICALA" reprezinta o culme a sintezei aplicarii cunostintelor fundamentale de anatomie si fiziologie, anatomie patologica, fiziopatologie, semiologie, farmacologie, investigatii paraclinice etc. Dupa insusirea notiunilor de „Semiologie chirurgicala" - volumul 2 al proiectului, „Patologia chirurgicala" reprezinta etapa superioara prin care studentii abordeaza si aplica la patul bolnavului cunostintele dobandite anterior; dezvolta gandirea clinica a carei finalitate trebuie sa fie elaborarea diagnosticului pozitiv corect pe care se vor sprijini deciziile terapeutice de vindecare sau ameliorare a suferintei pacientilor.
Daca pentru stabilirea diagnosticului clinic de prezumtie este nevoie de un examen clinic complet si constiincios, pentru diagnosticul de certitudine studentul sau tanarul medic va trebui sa aleag, sa indice si sa foloseasca acele examene paraclinice tintite, mai putin invazive si costisitoare care sa contribuie la confirmarea diagnosticului. Aceste explorari moderne trebuie cunoscute, insa folosite rational si nu efectuate in totalitate pentru fiecare pacient. Studentii trebuie sa invete sa faca un diagnostic diferential, deosebind tablouri clinice asemanatoare ale altor boli, bazat pe studiul aprofundat din carti si apoi pe experienta clinica. In stagiul clinic de chirurgie, studentii si tinerii medici vor avea posibilitatea sa cunoasca si sa invete ordinea, respectarea ierarhiei medicale, responsabilitatea si subordonarea in functie de gradul profesional, comportamentul etico-deontologic si munca in echipa. De asemenea studentii vor putea dobandi competentele necesare efectuarii unui act medical, pentru bolnavul chirurgical.

Prin continutul sau didactico-stiintific cartea noastra va contribui la realizarea dezideratelor enuntate si incununeaza experienta personala a peste 40 de ani de invatamant medical universitar si 50 de ani de activitate chirurgicala in sala de operatii si la patul bolnavului. Tematica abordata este generoasa si inspirata din curricula disciplinelor chirurgicale a studentilor medicinisti si a medicilor rezidenti induzand problemele cele mai des intalnite in practica medico-chirurgicala.

Extinderea capitolelor fiind in directa conexiune cu aceste aspecte dar si cu progresele stiintelor bio-medicale din ultimii 10-15 ani aplicate in medicina. Structurarea continutului cartii intr-o conceptie didactico-stiintifica coerenta si unitara va usura insusirea si fixarea notiunilor esentiale, va contribui la formarea si dezvoltarea unei gandiri medicale.

Continutul stiintific este fundamentat pe sutele de cursuri, manuale si tratate, miile de titluri bibliografice de specialitate parcurse si studiate de-a lungul timpului, din care sunt mentionate intr-o bibliografie selectiva cele mai recente.

Iconografia bogata si in cea mai mare parte originala, reflecta cercetarea stiintifica si experienta didactica si chirurgicala a autorilor, face manualul mai accesibil si atractiv.” - Prof univ. dr. Fane GHELASE, Universitatea de Medicina si Farmacie Craiova, lanuarie 2013

Format: 240x170

Chirurgie Vol.3: Patologie chirurgicala - Fane Ghelase Generic face parte din categoria Medicina din cadrul magazinului online de produse naturiste Vegis.ro.
Livrarea produselor din stocul propriu se face in 24-48h de la plasarea comenzii online sau telefonic. Magazinul nostru va pune la dispozitie un call center dedicat pentru preluarea comenzilor, de luni pana vineri, intre orele 08:30 - 16:30.
Pe Vegis.ro beneficiati de TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 150.00 de lei.
Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator in momentul achizitiei initiale. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare care nu au fost semnalate de catre producator.

Nu uitati: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.

De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.

Mult succes!

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.