Produse de la MADARA in oferta Vegis.ro (1 produs)

Cea mai buna ingrijire este cea care ajunge dincolo de piele. Nu doar pentru a ne face sa aratam mai bine, ci si pentru a ne face sa ne simtim si sa actionam mai bine. Este grija acordata bunastarii si stimei de sine, grija pentru alegerile pe care le facem, valorile pe care le respectam si grija pentru efectul asupra mediului.

Pentru nordici, adesea fiinte introvertite si solitare, ceea ce este in interior a fost intotdeauna mai important decat modul in care aratam. De aceea MADARA  pune pret pe ingrediente cu adevarat eficiente, asteptari oneste, ambalaje ecologice, ingrijire, pasiune si respect. Pentru ca o inima stralucitoare duce la o piele radianta.

Acum, in secolul 21, MADARA  isi propune sa demonstreze ca natura ne ofera tot ce avem nevoie. Cerceteaza legende despre plantele vindecatoare din nord, sub atenta supraveghere a medicilor, in lumina puternica a laboratoarelor stiintifice. In cautarea neobosita de a descoperi secretele naturii, validarea stiintifica este o necesitate pentru fiecare dintre ingredientele si produsele MADARA .

Balsam pentru Stralucirea si Intarirea Firului de Par Normal 200ml
30%
 
58,90 lei
41,23 lei
Economisesti 17,67 lei
in stoc limitat