Joc de societate Domino Djeco Lezard


  • Producator:
  • TVA 19% Inclus
  • Cod: LIB-DJ08437

Produsul nu mai este activ in oferta Vegis.ro

Iti recomandam alte produse similare din categoria Jocuri educative

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0371.521.330.


Descriere Joc de societate Domino Djeco Lezard de la DJECO

Vârsta recomandată: + 5 ani.Conține: 1 planșă de joc, 60 piese de domino, 4 figurine șopârle, 44 cărți (40 colorate + 4 șopârle).Scopul jocului: să îți pui în joc toate piesele de domino sau să dobori întregul lanț dintr-o mișcare.Confecționat din materiale și vopsele non toxice conform reglementărilor EN71&ASTM.AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. Conține părți mici. Se recomandă supravegherea copilului de către un adult în timpul jocului.Producător: Djeco, FranțaVârsta recomandată: 5-99 ani. Pentru 2 - 4 jucători. Durata: 20 min.


Conține: 1 planșă de joc, 60 piese de domino, 4 figurine șopârle, 44 cărți (40 colorate + 4 șopârle). Scopul jocului: să îți pui în joc toate piesele de domino sau să dobori întregul lanț dintr-o mișcare.Pregătirea jocului


Atunci când joacă 2 jucători, fiecare primește 2 figurine șopârle și 30 de piese de domino.


Atunci când joacă 3 jucători, fiecare primește 1 șopârlă și 15 piese de domino (restul pieselor se scot din joc împreună cu figurina șopârlă corespunzătoare cărții cu șopârlă nepusă în joc).


Atunci când joacă 4 jucători, fiecare primește câte 1 figurină șopârlă și 15 piese de domino.Figurinele șopârlă se pun în fața jucătorilor astfel ca toți să le vadă.Reguli de joc


Începe cel mai tânăr jucător și se joacă în sensul acelor de ceasornic. Fiecare jucător ia atunci când îi vine rândul prima carte din teanc și execută mutarea corespunzătoare:


- Carte colorată, cu o bulină colorată: așează vertical o piesă de domino pe căsuța de aceași culoare de pe planșa de joc;


- Carte colorată, cu două buline culorate: așează vertical câte o piesă de domino pe 2 căsuțe de aceleași culori de pe planșa de joc.


Notă:


1. Piesele de domino se așează pe segmentele colorate coresunzătoare cărților întoarse, pornind de la capul șopârlei de pe planșa de joc.


2. Dacă dobori 1 sau mai multe piese de domino atunci când încerci să așezi piesa ta pe planșă, cedezi rândul următorului jucător. Reașezi piesele la pozițiile lor și tura continuă cu următorul jucător.


- carte șopârlă de altă culoare decât șopârla ta: încearcă să dobori cât mai multe piese de pe planșa de joc, atingând doar piesa de domino cea mai îndepărtată de capul șopârlei de pe planșă. Piesele astfel doborâte se împart jucătorilor după cum urmează: dă 4 piese la jucătorul care are șopârla de culoarea cărții cu șopârlă întoarsă, apoi câte 4 piese odată fiecărui jucător mergînd în sensul acelor de ceasornic, cu excepția ta! Exemplu: jucătorul A întoarce o carte cu șopârlă albastră. Jucătorul C are figurina șopârlă albastră. Jucătorul A atinge ultima piesă așezată pe planșa de joc (cea mai îndepărtată de capul șopârlei desenate). Dacă doboară 15 piese, primele 4 piese le dă jucătorului C, următoarele 4 le dă jucătorului D, apoi 4 jucătorului B și la final 3 jucătorului C (jucătorii A, B, C, D sunt așezați în sensul acelor de ceasornic; 4+4+4+3=15). Notă: dacă dobori piese de domino care nu sunt așezate în căsuțe consecutive, lanțul se rupe. Împarte jucătorilor, după aceleași reguli, piesele căzute care erau grupate în lanț, iar restul îți rămân ție.


- Carte șopârlă de aceeași culoare cu figurina ta: întoarce o nouă carte și execută acțiunea indicată.Notă: dacă așezi pe planșa de joc ulima piesă de domino, care completează întregul lanț, ai dreptul să încerci să dobori șirul de piese.Câștigă cel care reușește să își pună pe planșa de joc toate piesele de domino sau dacă doboară în orice moment al jocului întregul lanț de pe planșa de joc.


Varsta: 5-7 ani

Joc de societate Domino Djeco Lezard DJECO face parte din categoria Jocuri educative din cadrul magazinului online de produse naturiste Vegis.ro.
Livrarea produselor din stocul propriu se face in 24-48h de la plasarea comenzii online sau telefonic. Magazinul nostru va pune la dispozitie un call center dedicat pentru preluarea comenzilor, de luni pana vineri, intre orele 08:30 - 16:30.
Pe Vegis.ro beneficiati de TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 150.00 de lei.
Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator in momentul achizitiei initiale. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare care nu au fost semnalate de catre producator.

Nu uitati: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.

De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.

Mult succes!

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.