Extract de Acmella 5ml MAYAM

5,00 | 1 comentarii

  • Producator:
  • Ambalaj: sticla bruna
  • Greutate: 5ml
  • TVA 19% Inclus
  • Cod: 1267

14,90 lei

Castigi 1 puncte de fidelitate. detalii

In stoc

-
buc
+

Cost livrare: 14,90 lei . LIVRARE GRATUITA in tara pentru comenzile de peste 79,00 lei

b-5983
14,90 lei / bucata × 2 =
Economisesti 2%
29,80 lei
29,20 lei
Pret pachet: 32,80 lei

Descriere Extract de Acmella 5ml de la MAYAM

Are în vizor pierderea fermității pielii și apariția ridurilor profunde. Prin stimularea funcțiilor biomecanice ale fibroblastelor, ajută la reorganizarea structurii dermei și netezește suprafața pielii. Ideal pentru creme și seruri antirid, tratamente anti-aging, aplicații de remodelare și de sporire a fermității pielii.

cmella este o plantă nativă în Brazilia, azi înflorește tot anul în zonele tropicale și este utilizată de secole în Madagascar și Reunion ca plantă medicinală. Din punct de vedere cosmetic, acmella este interesantă pentru conținutul său în alkylamide.

Exractul este unul concentrat, versatil, ușor de integrat în compoziții. Extractul de acmella se poate încorpora într-o paletă largă de cosmetice, preparate fluide sau solide.

Mod de actiune: pentru mult timp colagenul pielii a primit o deosebită atenție în ceea ce privește protejarea, stimularea sau repararea. Atenția se îndreaptă prin acest extract către mediul ce înconjoară colagenul, targetul fiind întărirea arhitecturii dermei. Densitatea și fermitatea pielii sunt îmbunătățite, rugozitatea pielii se reduce. Extractul are o acțiune bine definită anti-îmbătrânire, mecanismul de bază fiind tensionarea din interior.

Sinonime: acmella oleracea, spilanthes acmella, paracress

Metoda de obținere: extract din florile plantei într-o bază uleioasă (ulei de cocos fracționat)

Origine și calitate: complet natural, fără adaosuri, parfum sau conservant. Zona georgafică de proveniență a plantei este Africa de sud, extractul este produs în Franța

Proprietăți organoleptice: lichid clar ușor gălbui, inodor
Densitate: 0.95

Ingrediente (INCI): caprylic/capric triglyceride, spilanthes acmella flower extract

Proprietățile extractului de acmella
stimulează interacțiunile dintre colagen și fibroblastele pielii
consolidează derma, îmbunătățește densitatea pielii
sporește fermitatea pielii din interior
întărește arhitectura dermei
reduce rugozitatea pielii
stimulând dinamismul celular, restrânge rețeaua dermică
are acțiune de uniformizare a pielii
este rezistent la oxidare, nu este termosensibil

Recomandări, aplicații
pentru ten: tratamente anti-aging, creme și seruri antirid, preparate pentru conturare facială
aplicații pentru contur de ochi și buze
pentru corp: creme restructurante, creme pentru fermitatea pielii, anti-vergeturi, preparate post-sarcină, post-diete de slăbire, creme pentru siluetă
produse de machiaj: fond de ten, ruj

Mod de utilizare în cosmetică
este un activ cosmetic ce nu se folosște pe piele ca atare, doar ca ingredient pentru prepararea cosmeticelor
dozaj uzual recomandat 2%
în emulsii se poate adăuga fie la faza finală, fie în faza grasă
cu extractul de acmella se pot prepara: uleiuri faciale și de corp, seruri, creme emulsionate, creme anhidre, mixuri uleioase, balsamuri

Mod de păstrare: la răcoare, în recipient închis, ferit de lumina directă și umiditate

Date de siguranță, precauții în utilizare: a nu se ingera, a se respecta dozajul recomandat; uz cosmetic

Tara de origine: Franta

Nu uitati: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.

De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.

Mult succes!

Opiniile clientilor despre produs (1 comentariu)

Opiniile clientilor despre produsul Extract de Acmella 5ml de la MAYAM


Rating general: 5

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Cornelia Mosut

Scor: 5/5 | acum 3 luni
Achizitie verificata

Pro: De abia am început să început folosesc dar am toată încrederea și l-am recomandat și prietenelor mele!Îmi doresc maxim ca rezultatele să se vadă!🙏💜🙏

Extract de Acmella 5ml MAYAM face parte din categoria Ingrediente Cosmetice Naturale din cadrul magazinului online de produse naturiste Vegis.ro.
Livrarea produselor din stocul propriu se face in 24-48h de la plasarea comenzii online sau telefonic. Transportul este gratuit pentru comenzi peste 79 de lei.

Despre produsele BIO
Certificarea BIO atesta faptul ca produsele sau ingredientele din compoziția acestora provin din agricultura ecologica. ”Agricultura ecologica” sau AE promoveaza metode sustenabile si practici agricole in armonie cu natura, ce au ca scop protejarea mediului inconjurator si protejarea sanatatii publice. Termenul BIO este echivalent cu ”ecologic”, denumiri folosite in spatiul european, precum si cu termenul ”organic”, folosit in Anglia, Canada si SUA.