Redirectionare impozit anual - Vegis.ro

Sprijină activitatea HOSPICE Casa Speranței prin redirecționarea impozitului pe venit!

Anual, statul impozitează câștigurile pe care le realizezi, iar tu ai dreptul să decizi destinația celor 3,5% din impozit. Acest procent se poate direcționa către organizațiile nonprofit (ONG-uri), cum este HOSPICE Casa Speranței, organizație fondată cu scopul de a asigura îngrijirea medicală necesară persoanelor care se confruntă cu o boală incurabilă, sprijin social, emoțional și spiritual atât pacienților, cât și familiilor acestora.

Exprimarea acestei decizii se realizează prin completarea Formularului 230, pus la dispoziție de Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) și nu reprezintă o obligație pentru nicio persoană aflată în câmpul muncii, însă poate însemna un ajutor pentru pacienții îngrijiți în centrele Hospice din Brașov și București, și nu numai.

Redirecționare = o șansă în plus la o viață demnă

Fiecare formular completat reprezintă o sursă majoră pentru echipa HOSPICE Casa Speranței, siguranța că pot oferi în continuare serviciile de care beneficiarii au atât de mare nevoie, un extra motiv pentru a lua sub aripa lor protectoare și alți pacienți, dar, cel mai important, reprezintă zâmbetele a zeci de mii de persoane pentru care oamenii HOSPICE înseamnă alinare. 

 *Formularul poate fi descărcat sau completat online de aici, până la data de 20.05.2021.  

 *Formularul se poate completa indiferent de vechimea înregistrată la locul actual de muncă. 

Care sunt datele care trebuie completate?

I. Date de identificare a contribuabilului

II.2. Opțiune privind distribuirea sumei pe o perioadă de 2 ani (în cazul în care dorești ca impozitul pe venit să fie redirecționat și anul următor tot către HOSPICE Casa Speranței)

  • Procentul din impozit: 3,5%

Fiecare gest, oricât de mic, poate face o mare diferență. 

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 23.03.2021