Proiectul umanitar ”Lucrurile bune vin natural” - Vegis.ro

Uneori, pentru a mangaia un suflet este nevoie de un gand bun, o intentie, un gest omenesc... lucruri care se intampla in mod natural, lucruri venite din natura noastra de fiinte umane. 
Orice om are puterea de a schimba sensul unei vieti, de a alunga durerea si de a oferi bucurie. De aceea, noi, in primul rand ca oameni, apoi ca brand am ales sa sprijinim Fundatia Hospice Casa Sperantei in demersurile acesteia de a imbunatati viata celor aflati in suferinta.

Fii natural! 
Lasa lucrurile bune sa vina natural!


Incepand cu data de 1 septembrie 2015, Vegis alaturi de Fundatia Hospice Casa Sperantei deruleaza proiectul Lucrurile bune vin natural, un proiect care are ca scop sprijinirea serviciilor fundatiei - ingrijirea pacientilor cu boli incurabile. 

Implica-te si tu! Un gest atat de simplu poate insemna foarte mult pentru altul.

Poti adauga la comanda ta pe Vegis.ro 1 leu, 3 lei, 5 lei sau orice alta suma pe care doresti sa o redirectionezi spre oamenii care au nevoie de ajutor. 

Fondurile primite vor fi redirectionate integral Organizatiei HOSPICE Casa Sperantei. Periodic iti vom trimite multumirile noastre, alaturi de informatii cu privire la sumele colectate si, bineinteles, iti vom arata rezultatele campaniilor si zambetele celor pe care i-ai ajutat.

Impreuna putem aduce bucurie in sufletele copiilor si adultilor care sufera!
Impreuna putem sa le oferim sperante, zambete si alinare!
Vegis.ro si HOSPICE Casa Sperantei va multumesc pentru daruire! 


Despre Fundatia Hospice Casa Sperantei

HOSPICE Casa Sperantei ofera copiilor si adultilor diagnosticati cu boli incurabile internare in unitatile cu paturi, vizite la domiciliu, asistenta sociala, consiliere psihologica, recuperare prin kinetoterapie si activitati cu personal specializat in centrele de zi. Intregul sprijin al fundatiei este gratuit si oferit neconditionat bolnavilor si familiilor acestora, indiferent de conditia materiala, starea sociala si mediul din care provin pacientii. Multi dintre copiii si adultii aflati in ingrijirea fundatiei nu isi mai pot imagina acum lupta cu boala fara ajutorul celor care le-au atins, mangaiat si pansat sufletele. HOSPICE este o casa, un refugiu si un simbol care ne aminteste tuturor ca nu suntem singuri si ca ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci cand pana si lucrurile banale ajung sa fie facute cu un efort uluitor. 

Fii alaturi de cei care infrunta un diagnostic necrutator si de cei dragi lor! Doneaza si sustine activitatea HOSPICE Casa Sperantei! 

Mai multe detalii despre HOSPICE Casa Sperantei puteti gasi pe site-ul www.hospice.ro 

 

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 22.12.2017