Garantii - Vegis.ro

 

 

 

 

Fiecare produs care intra in stocul Vegis.ro este insotit de o factura si declaratie de conformitate a calitatii produselor cu legislatia sanitara, sanitar-veterinara si pentru siguranta alimentelor (Legea 150/2004; R.P.E 852/2004/CE etc) si Specificatii tehnice ale producatorului. De asemenea se asigura conformitatea cu Sistemul de Management al Calitatii si Sigurantei Alimentare.

 

 

 

In cazul in care datorita unor motive diverse comanda iti ajunge deteriorata se vor schimba produsele afectate sau se vor inapoia inapoi in cont suma de bani corespunzatoare fara probleme.
 

 

 

 

Fiecare colet se ambaleaza astfel incat sa reziste la conditii diverse de transport, depozitare, tranzit, etc. Avem grija ca fiecare borcan, sticla sau produse fragile sa fie ambalate riguros. In plus ne asiguram ca produsele sa fie bine asezate si fixate in colet, oferind extra protectie acolo unde este cazul. 


 

 

 

Nu avem taxe pentru kilograme sau kilometri suplimentari. Indiferent de coordonatele geografice ale localitatii tale, atat timp cat se afla in Romania nu percepem taxe pentru kilometri suplimentari. Acelasi lucru este valabil si in cazul coletelor voluminoase care nu vor fi taxate suplimentar. Lipsa taxelor si comisioanelor se aplica si in cazul platilor cu cardul. Vegis.ro suporta toate comisioanele bancare aferente acestor plati astfel incat sa nu se perceapa nimic in plus clientilor nostri. Totatul afisat la finalul comenzii este exact suma de bani care se va retrage din contul clientului.

 

 

 

 

Confidentialitate garantata - fiecare colet este ambalat intr-o cutie de carton prevazuta cu scotch si insemnele vegis, astfel incat continutul coletului este bine protejat si inaccesibil celorlati.

 

 

 

Depozitul Vegis.ro este avizat si respecta toate normele legale de depozitare/comercializare de catre Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor, avand autorizatia Nr. 6102 - V.A-BV / 08.04.2014.Suntem un magazin Certificat ECOLOGIC avand codul RO-ECO-008(furnizam astfel garantia ca produsele, procedurile de lucru si de depozitare sunt in conformitate cu reglementarile comunitare si nationale in vigoare)

 

 

 

 

Clientii nostri merita ce e mai bun, merita un program de fidelizare prin care vor fi recompensati cu puncte de fidelitate acordate proportional cu valoarea cumparaturilor, vor avea acces la promotii speciale, oferte exclusive si noutati.

 

 

 

 

Site-ul nostru are certificatul SSL care garanteaza criptarea informatiilor si navigarea in siguranta, fiind astfel imposibil furtul sau modificarea informatiilor trimise de dumneavoastra. Prin acest lucru garantam o navigare placuta si fara griji.

 

 

 

 

Fiecare produs primit la vegis.ro este insostit de factura in original si provine fie direct de la producator asigurandu-se astfel originalitatea produselor. Ca atare avem un depozit de peste 4500 de produse originale pe care avem grija sa le rulam frecvent astfel incat termenele de valabilitate ale produselor sa se incadreze in standardele acceptate de clienti.

 

 

Orice comanda a carei valoare fara transport depaseste suma de 150 de lei (TVA inclus) va beneficia de livrarea gratuita indiferent de adresa prin firma de curierat Urgent Cargus. In aceasta situatie toate taxele de transport sunt suportate de catre firma Vegis.

 

Oferim 7 metode de plata:

- Plata in numerar la destinatie

- Plata cu Ordin de Plata in contul vegis

- Plata cu cardul bancar VISA / MASTERCARD / MAESTRO

- Plata in rate prin Card Avantaj (2-3 rate egale fara dobanda)

- Plata in rate prin Card Start BT (2-3 rate egale fara dobanda)

- Plata in rate prin Card BRD Finance (2-3 rate egale fara dobanda)

Plata prin Click 24 Banking BCR

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 06.01.2017