Cum cumpar - Vegis.ro

Pentru a alege produsele dorite navigati pe site cu ajutorul meniului din stanga prin categoriile de produse sau folosind campul de cautare.

 

In momentul in care ati gasit un produs care se potriveste necesitatilor dvs apasati pe butonul

 

In momentul adaugarii produselor in cos, veti fi directionat automat catre pagina cosului de cumparaturi unde aveti posibilitatea sa vedeti lista produselor alese. De asemenea in aceasta pagina puteti sa actualizati cantitatea sau sa renuntati la unul sau mai multe produse.


Pentru a mai adauga produse puteti neviga pe site folosind meniul sau functia de cautare.

In pagina cosului de cumparaturi aveti posibilitatea de a dona o suma de bani pentru sustinerea proiectului Lucrurile bune vin natural realizat impreuna cu Hospice Casa Sperantei.

In cazul in care beneficiati de un cod de reducere primit de la Vegis va rugam sa introduceti acel cod in campul Voucher cadou: 

Dupa ce ati ales produsele, completati detaliile personale si cele privind livrarea comenzii, in partea de jos a paginii, in sectiunea Detalii livrare comanda. In cazul in care sunteti deja autentificat pe site si alegeti sa primiti factura ca persoana fizica, datele din contul dumneavoastra se vor prelua automat. Daca doriti sa finalizati comanda cu alte date decat cele din contul dumneavoastra, bifati optiunea Alta adresa si completati campurile obligatorii.

 In caz ca doriti factura pe societate comerciala sau pe alt nume decat cel personal apasati pe Date de facturare si completati campurile specifice. 

Dupa completarea datelor personale si adresa unde doriti sa primiti comanda dumneavoastra trebuie selectata metoda de plata preferata. 
Mai multe detalii despre modalitatile de plata gasiti aici.

 Dupa completarea tutoror campurilor de mai sus va rugam sa cititi si sa bifati ca sunteti de acord cu Termenii de utilizare si Conditiile site-ului Vegis.ro si sa bifati daca doriti sa va abonati la Newsleterul Vegis in care va vom anunta periodic despre noutatile si promotiile curente. 

Pentru a finaliza comanda dumneavoastra apasati butonul;

 

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 06.01.2017