Ingrijire paliativa gratuita la domiciliu - Vegis.ro

Copiii și adulții care suferă de o boală cu prognostic limitat de viață vor să se bucure în continuare de îngrijire paliativă gratuită la domiciliu. Împreună, avem toate motivele să îndeplinim nevoia lor de a primi la timp atenția medicală necesară în confortul propriei locuințe, locul pe care îl cunosc și îl îndrăgesc cel mai mult. 

#motivulmeusadonez este programul social prin intermediul căruia ne dorim să sprijinim campania #motivesadonezi inițiată de HOSPICE Casa Speranței, respectiv să strângem nu doar motive, ci și cât mai multe donații care fac posibile vizitele la domiciliu a echipelor home care de la Hospice. 


În România, peste 170.000 de persoane au nevoie de îngrijire paliativă. Anual, 15.000 de uși se deschid cu speranță pentru a întâmpina echipele home care Hospice, și totuși, numărul celor care primesc consiliere și îngrijirea corespunzătoare este unul mic.

Pentru persoanele în vârstă, imobilizate în scaune rulante sau cele care stadiul bolii îi împiedică să se deplaseze, îngrijirea paliativă la domiciliu reprezintă singura modalitate prin care pot beneficia de sprijin și servicii medicale specializate care le alină din suferință și le dă speranță nu doar lor, ci și familiilor acestora.


Cât costă o vizită la domiciliu a echipei Hospice?

225 de lei este suma necesară pentru ca o echipă Hospice alcătuită din personal medical (medici și asistente), psihologi și terapeuți să efectueze o vizită la domiciliu.

10 lei acoperă costul transportului pentru o vizită la domiciliu. Sunt sume pe care le putem strânge împreună, leu cu leu, pentru a alina suferința adulților și micuțiilor care duc cea mai grea luptă din viața lor.

Implică-te alături de noi! Donează pe vegis.ro 1, 3, 5, 10 lei sau orice altă sumă atunci când finalizezi comanda. Împreună, putem deschide cât mai multe uși persoanelor care au nevoie de îngrijire paliativă la domiciliu. 


În spatele fiecărei acțiuni se află un motiv, dar ce motiv poate exista pentru a ajuta pe cineva? Noi spunem că însuși bucuria de a face un bine, de a știi că ai alinat durerea cuiva sau că i-ai făcut o bucurie reprezintă un motiv îndeajuns de bun pentru a ajuta. Tu ce motiv ai? 


Fundația HOSPICE Casa Speranței este cea mai mare organizație non-profit din România ce asigură servicii de îngrijire paliativă atât copiilor, cât și adulților care se confruntă cu o boală incurabilă. De mai bine de 25 de ani, HOSPICE Casa Speranței oferă suport și sprijin medical prin intermediul personalului propriu și al voluntarilor, având ca misiune alinarea suferinței și redarea cât mai multor momente frumoase atât pacienților săi, cât și familiilor acestora.

Descoperă mai multe despre HOSPICE Casa Speranței, proiectele umanitare ale fundației sau cum poți să ajuți și tu aici: www.hospice.ro

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 14.01.2022