Fii Ambasador Verde si castiga un Voucher Cadou! - Vegis.ro

Dacă ai ales produsele noastre înseamnă că ai grijă de sănătatea ta și a celor dragi, iar pentru acest lucru nu putem decât să te felicităm și... să te premiem! Îți acordăm titlul de Ambasador Verde și te răsplătim pentru alegerea făcută cu un VOUCHER DE 12 LEI!

Ce trebuie să faci tu?
Să fii un exemplu pentru cei din jur! Postează o fotografie pe profilul tău de Facebook sau Instagram cu produsele comandate de pe vegis.ro alături de certificatul de Ambasador Verde primit în colet. Postarea trebuie să conțină hashtag-ul #traiesteverde și să eticheteze pagina Vegis.

După acestea, te rugăm să ne trimiți un mesaj pe pagina de Facebook sau pe Instagram cu linkul postării.

De ce trebuie să ne trimiți linkul postării?

Din cauza diferitelor setări ale profilelor de Facebook, este posibil să nu putem lua legătura cu tine decât după ce ne contactezi printr-un mesaj pe pagina noastră. De aceea, dacă în 5 zile nu ai primit un răspuns referitor la postarea ta, te rugăm să ne trimiți linkul postării printr-un mesaj pe Facebook.

Cum primesc codul voucher-ului cadou?
După ce vom primi linkul postării de la tine, noi ne vom asigura că postarea ta bifează toate aspectele menționate, iar după validarea acesteia, te vom contacta pe Facebook printr-un mesaj privat sau, după caz, printr-un mesaj pe Instagram pentru a te informa în legătura cu codul voucher-ului.

Voucher-ul poate fi utilizat o singură dată și este valabil până pe 30 septembrie 2018.

 

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 20.08.2018