Cum ne pregatim de BLACK FRIDAY - Vegis.ro

Abonare / dezabonare newsletter Vegis.ro

 

Ghid de cumpărături pentru BLACK FRIDAY
(sau cum te asiguri că prinzi cele mai mari reduceri din an)

1. Adaugă produsele tale preferate în wishlist înainte de start-ul campaniei;
2. Nu uita să te abonezi la newsletter-ul Vegis pentru a fi printre primii care descoperă mega reducerile;
3. Fii pe fază joi seara când spunem START campaniei de Black Friday pe www.vegis.ro.
4. Alege rapid produsele preferate și adaugă-le în coș. Atenție, stocul este limitat iar produsele se epuizează rapid!
5. Bucură-te de comanda ta! 


Cum ne pregătim de Black Friday? Cu spor, cu nerăbdare și de ceva timp. Black Friday este cea mai importantă campanie de reduceri din an iar noi ne pregătim pe măsură; anul acesta te vom surprinde plăcut cu promoții mari la o gamă și mai mare de produse din toate categoriile! Și ca să ne crezi pe cuvânt, avem dovezi... ceva mai jos :)

În depozitul nostru colegii roiesc mai ceva ca albinuțele deoarece primim constant paleți de produse comandate special pentru voi. De asemenea, am început deja să pregătim materialele necesare pentru ambalarea corespunzătoare a acestora; astfel economisim timp și expediem coletele cât mai repede. 

Da, Black Friday este despre reduceri și oferte atractive, dar pentru noi înseamnă mai mult, înseamnă planuri, agitație, entuziasm, idei creative, muncă în echipă, pariuri interne (da, da, avem și din acestea). Este o perioadă frumoasă și de aceea vrem să o împărtășim cu voi. 

Și dacă vrei să vezi ce a ieșit, abonează-te la newsletter-ul Vegis și vei avea acces la toate super ofertele de Black Friday, dar și promoțiile pe care ți le pregătim săptămânal! 

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 18.11.2019