Câștigă o vacanță în Delta Dunării - Vegis.ro

Update

Pe data de 12 august am fost extras câștigătorul vacanței în Delta Dunării, alături de 2 rezerve.

După refuzul câștigătorului inițial și a primei rezerve de a primi premiul, acesta a fost acordat celei de-a doua rezerve, comanda 752269 pe numele Ifrim Gina.

Vă mulțumim tuturor pentru participare!

 


Vegis te trimite în Deltă cu familia sau prietenii!

Plasează o comandă peste 50 lei în perioada 25.07 - 04.08 și poți câștiga o vacanță pentru 4 persoane în Delta Dunării, cu 3 nopți de cazare la Casa Filip în regim demipensiune (mic dejun + cină). 


 UNDE TE VEI CAZA? 

Ca spațiu de cazare am ales un loc deosebit - Casa Filip - o căsuță încărcată de istorie care a fost cămin pentru un cuplu de ruși lipoveni încă din anul 1921. Casa Filip a fost renovată de Alina și Alex Filip, iar din 22 iunie 2019 își primește oaspeții care vor să descopere Delta Dunării și zona Dobrogei de Nord.

Situată în comuna Sarichioi din județul Tulcea, lângă Lacul Razim, Casa Filip oferă o experiență autentică celor care îi calcă pragul. Spațiul de cazare cuprinde Casa Veche și Casa Nouă, 2 construcții cu ziduri din chirpici, bârne de lemn și acoperiș din stuf. Pentru tine am rezervat apartamentul cu 2 camere de la mansarda Casei Noi, în perioada 5 - 8 septembrie 2019.

Renovată în stil tradițional lipovenesc și decorată în culori și cu elemente de tâmplărie cât mai apropiate de cele originale, Casa Filip oferă o incursiune în trecut într-un cadru de poveste.

Tradiționalul se împletește cu modernul, astfel că la Casa Filip vei beneficia de televizor, Wi-Fi gratuit, aer condiționat, grădină cu foișor și tot confortul pe care l-ai putea dori. Bunătățile culinare sunt pregătite în bucătăria situată în Casa Nouă cu produse provenite din gospodăria proprie a familiei Filip. 

 

 ACTIVITĂȚI ȘI ATRACȚII TURISTICE 

Și dacă totuși te vei îndura să părăsești odăile și curtea Casei Filip, să știi că ai multe de vizitat atât în zona Sarichioi, cât și în împrejurimi. De la plimbări în sate unde pot fi admirate și alte case tradiționale lipovenești până la plimbări cu barca pe Lacul Razim și bineînțeles, excursii în Delta Dunării, ai la dispoziție numeroase locuri naturale și atracții turistice de care te poți bucura. 

Iată doar câteva atracții din comuna Sarichioi și împrejurimi:


 REGULAMENT CONCURS VEGIS 

Organizator
S.C. Vegis S.R.L., societate comercială din România, cu sediul în Braşov, str. Mureşenilor, nr. 14, RO 1094992, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului sub numărul J08/1997/1991.

Premiu
O vacanță de 3 nopți pentru 4 persoane la pensiunea Casa Filip din județul Tulcea.

Premiul include:
- cazare la pensiunea Casa Filip;
- mic dejun + cină.

Premiul nu include:
- transportul până la spațiul de cazare;
- alte mese (decât cele menționate) și facilități;
- alte activități.

Perioada rezervării: 5 - 8 septembrie 2019.

Valoarea totală a premiului este de 2834 RON.

Câștigătorul nu poate solicita echivalarea premiului în bani.

Condiţii de participare
Vor fi înscrise automat în concurs toate comenzile plasate pe vegis.ro în perioada 25.07 (ora 20:00) - 04.08 (ora 23:59) 2019 care depăşesc suma de 50 lei. Comenzile trebuie să fie livrate cu succes; nu vor fi validate în concurs comenzile anulate sau refuzate.

Nu pot participa la concurs angajaţii organizatorului şi nici rudele de gradul I ale acestora (soţi, părinţi, copii).

Stabilirea câştigătorului
Câştigătorul va fi ales prin tragere la sorţi în data de 12 august 2019 cu ajutorul serviciului random.org.
Câştigătorul va fi anunţat atât pe site-ul www.vegis.ro cât şi prin telefon, la numărul trecut în comandă.

Vom alege cel puțin un câștigător de rezervă în cazul în care câștigătorul inițial nu va putea onora rezervarea sau nu va oferi datele necesare livrării premiului într-un interval de 7 zile de la afișarea câștigătorului. 

Obligaţiile câştigătorului
Câştigătorul trebuie să pună la dispoziţia organizatorului, până la data de 14 august 2019, toate datele necesare pentru livrarea premiului.

Câștigătorul nu pot solicita echivalarea premiului în bani, schimbarea premiului sau orice date referitoare la acesta (perioada rezervării, de pildă).

Mult succes tuturor! 

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 14.08.2019