Adauga un cadou in sacul Mosului - Vegis.ro

Să dăruiești este singura modalitate prin care poți primi mai mult decât ai deja.

Anul acesta vă propunem să jucăm  împreună rolul de Moș Crăciun și să dăruim copiilor îngrijiți în centrul Hospice Casa Speranței cadourile pe care aceștia le-au ales sau de care au nevoie. 

Împreună cu fundația Hospice Casa Speranței am inițiat programul "Adaugă un cadou în sacul Moșului" prin care ne dorim să strângem alături de voi suma necesară  pentru 150 de cadouri pe care să le oferim copiilor de la Hospice.

Și tu poți fi Moș Crăciun pentru micuții de la Hospice! Donează 3 lei, 5 lei, 10 lei sau orice altă sumă și ajută-ne să umplem sacul cu cââââât mai multe cadouri!


Cum funcționează programul?

Pasul 1: Lista pentru Moș Crăciun

Copiii de la Hospice au aflat că în luna decembrie Moș Crăciun va folosi donațiile clienților Vegis și le va aduce cadouri speciale, așa că ei au intrat pe site și au ales produsele pe care și le doresc de Crăciun.

Împreună cu părinții și personalul Hospice, copiii au ales și au așternut pe hârtie bunătăți de care ar vrea să se bucure, cum ar fi: ceaiuri numai bune de savurat în serile de iarnă, jeleuri, bomboane cu miere, dar și siropuri pentru imunitate care să-i protejeze de gripă și răceală. 

 

Iată toate produsele care au ajuns pe lista Moșului: 

  1. Sirop Imunostimulent Îngeraș;
  2. Ceai de fructe Chef de joacă;
  3. Musli cu banane și ciocolată Little Hearts;
  4. Șampon și gel de duș cu aromă de prăjituri și înghețată sau Gel de duș Bubble Gum;
  5. Ceai de echinacea;
  6. Bomboane cu miere, pin, propolis și eucalipt;
  7. Baton cu ciocolată Quin Bite;
  8. Jeleuri de fructe Ursuleți;
  9. Rondele din orez cu glazură de cacao.

 

 

Pasul 2: Donațiile clienților Vegis

Dacă vrei să dăruiești un strop din magia Crăciunului copiilor care suferă de o boală cu prognostic limitat de viață, o poți face sub forma unei donații în Coșul de cumpărături atunci când plasezi o comandă pe vegis.ro sau, în cazul unei comenzi telefonice, poți transmite direct operatorului suma pe care dorești să o donezi. 

Banii strânși pe întreaga durată a campaniei "Adaugă un cadou în sacul Moșului" vor fi folosiți în totalitate pentru achiziționarea celor 150 de cadouri pentru copiii îngrijiți la Hospice Casa Speranței.

 

Pasul 3: Vizita la Hospice

La sfârșitul lunii decembrie, vom lua în serios rolul de Moș Crăciun și vom merge la centrul Hospice Casa Speranței unde le vom înmâna copiilor toate cadourile pe care le-au ales.

Implică-te alături de noi și adaugă un cadou în sacul moșului! 

Donează pe Vegis.ro 3, 5, 10 lei sau orice altă sumă atunci când finalizezi comanda și oferă-le o clipă de fericire copiiilor de la Hospice Casa Speranței!

 


Fundația HOSPICE Casa Speranței este cea mai mare organizație non-profit din România ce asigură servicii de îngrijire paliativă atât copiilor, cât și adulților care se confruntă cu o boală incurabilă. De mai bine de 25 de ani, HOSPICE Casa Speranței oferă suport și sprijin medical prin intermediul personalului propriu și al voluntarilor, având ca misiune alinarea suferinței și redarea cât mai multor momente frumoase atât pacienților săi, cât și familiilor acestora.

Descoperă mai multe despre HOSPICE Casa Speranței, proiectele umanitare ale fundației sau cum poți să ajuți și tu aici: www.hospice.ro

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 28.11.2018