Adauga un cadou in sacul Mosului - Vegis.ro

Să dăruiești este singura modalitate prin care poți primi mai mult decât ai deja. 

Anul trecut am inițiat împreună cu fundația Hospice Casa Speranței programul "Adaugă un cadou în sacul Moșului" prin intermediul căruia am reușit să strângem din donații suma necesară pentru a asigura 150 de cadouri copiilor de la Hospice.

Ne-am luat rolul de Moș Crăciun în serios și am mers încărcați cu daruri (și emoție) să îi vizităm pe copii care ne-au primit cu căldură și bucurie: 

Momentele și sentimentele pe care le-am trăit împreună cu copiii de la Hospice nu pot fi redate în cuvinte; putem doar să vă spunem că am plecat de acolo mai buni, mai recunoscători, mai dornici de a face lucruri bune și frumoase pentru cei din jur. Am cunoscut cu adevărat magia Crăciunului și pentru acest lucru vă mulțumim! 

Anul acesta vrem să aducem din nou clipe de bucurie și zâmbete pe chipul a 170 de micuți care suferă de o boală cu prognostic limitat. 

Și tu poți fi Moș Crăciun pentru copiii de la Hospice! Donează 3 lei, 5 lei, 10 lei sau orice altă sumă și ajută-ne și anul acesta să umplem sacul cu cââââât mai multe cadouri! 


Cum funcționează programul? 

Pasul 1: Lista pentru Moș Crăciun 

În luna decembrie Moș Crăciun va folosi donațiile venite din partea clienților Vegis pentru a dărui 170 de cadouri cu dulciuri și produse sănătoase copiilor îngrijiți la Hospice: 

  1. Jeleuri bio Dino cu iaurt; 
  2. Baton bio cu cocos și lapte; 
  3. Ceai vitaminizant cu vitamina C; 
  4. Rondele glazurate din grâu expandat; 
  5. Fulgi de cereale cu ciocolată; 
  6. Bomboane cu miere și lămâie; 
  7. Pastă de dinți cu argilă și căpșuni. 

Pasul 2: Donațiile clienților Vegis

Dacă vrei să dăruiești un strop din magia Crăciunului copiilor care suferă de o boală cu prognostic limitat de viață, o poți face sub forma unei donații în Coșul de cumpărături atunci când plasezi o comandă pe vegis.ro sau, în cazul unei comenzi telefonice, poți transmite direct operatorului suma pe care dorești să o donezi. 

Banii strânși pe întreaga durată a campaniei "Adaugă un cadou în sacul Moșului" vor fi folosiți în totalitate pentru achiziționarea celor 170 de cadouri pentru copiii îngrijiți la Hospice Casa Speranței.

Pasul 3: Vizita la Hospice

La sfârșitul lunii decembrie vom merge la centrul Hospice Casa Speranței unde vom dărui copiilor toate cadourile. 

Implică-te alături de noi și adaugă un cadou în sacul moșului! 

Donează pe Vegis.ro 3, 5, 10 lei sau orice altă sumă atunci când finalizezi comanda și oferă-le o clipă de fericire copiiilor de la Hospice Casa Speranței!

 


Fundația HOSPICE Casa Speranței este cea mai mare organizație non-profit din România ce asigură servicii de îngrijire paliativă atât copiilor, cât și adulților care se confruntă cu o boală incurabilă. De mai bine de 25 de ani, HOSPICE Casa Speranței oferă suport și sprijin medical prin intermediul personalului propriu și al voluntarilor, având ca misiune alinarea suferinței și redarea cât mai multor momente frumoase atât pacienților săi, cât și familiilor acestora.

Descoperă mai multe despre HOSPICE Casa Speranței, proiectele umanitare ale fundației sau cum poți să ajuți și tu aici: www.hospice.ro

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 02.12.2019