Activitatea noastra in aceasta perioada - Vegis.ro

 

Dragii noștri,

Având în vedere situația actuală, credem că este important să cunoașteți anumite aspecte legate de activitatea noastră din această perioadă.

În primul rând vrem să vă asigurăm că suntem în continuare aici pentru voi. Preluăm și onorăm comenzi din toată țara ca și până acum, însă din cauza volumului mare de muncă și a problemelor de aprovizionare pe care însuși producătorii și furnizorii noștri le întâmpină, pot exista întârzieri în ceea ce privește livrarea comenzilor. 

Energia și forța întregii echipe este concentrată exclusiv pe onorarea cât mai multor comenzi și aprovizionarea constantă a stocurilor proprii. Vă asigurăm că rafturile noastre sunt în continuare pline cu bunătăți și suplimente gata să plece spre voi. 

Și noi ne-am luat măsuri suplimentare de protecție și igienă: am limitat la maxim, sau chiar și total contactul între departamente, colegii din depozit folosesc mănuși si măști atunci când preiau marfa/ambaleaza colete, iar dezinfectarea mâinilor și a suprafețelor de lucru sunt la ordinea zilei.


Ce te sfătuim în această perioadă

=> Ne poți ajuta să fim mai prompți în livrarea comenzilor: te încurajăm să plasezi comanda online astfel încât liniile telefonice să rămână disponibile pentru cei care au nevoie de suport tehnic sau chiar și pentru tine dacă te vei afla în aceeași situație. :)

=> Te sfătuim să alegi plata online, cu cardul, pentru a limita atât contactul cu banii, cât și cu reprezentanții firmelor de curierat.

=> Și nu în ultimul rând, te sfătuim să îți păstrezi calmul. Timpul este un lux pe care, acum, ți-l permiți. Acum ai timp să faci acele lucruri care îți bucură sufletul: petrece mai mult timp cu cei dragi, gătește (sănătos, desigur), reia povestea din cartea neterminată sau pur și simplu bifează sarcinile pe care le aveai de îndeplinit în casă.

Noi suntem optimiști, după cum bine se vede mai jos :) și avem încredere că vom depăși cu bine, cu toții, și această perioadă.

Echipa Vegis 

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 13.04.2020