Aducem natura la tine acasa... dintr-o casa noua! - Vegis.ro


 

 

Avem o veste bună pentru voi și o realizare importantă pentru noi: în perioada 18 - 22 octombrie vom muta toate cele peste 10 000 de produse din stocul nostru în NOUL DEPOZIT VEGIS, un spațiu modern, fresh și mai încăpător.☺☺☺

 

În cei aproape 7 ani de activitate, acesta va fi cel de-al 4-lea depozit Vegis, cel mai încăpător și cel mai modern de până acum.

Suprafața noului depozit Vegis.ro este de 1.000 mp, aproape de 2 ori mai mare decât cel de până acum și cuprinde zone cu temperatură controlată pentru păstrarea optimă a fiecărui tip de produs. Asta înseamnă că avem un spațiu aproape dublu care ne permite stocarea unui număr mai mare de produse și totodată eficientizarea activităților desfășurate pentru ca voi să primiți produsele comandate în termenul de 24h-48h cu care v-am obișnuit. Bineînțeles, tot aici sunt și birourile echipei Vegis, mai luminoase, mai fresh și mai creative. 

Sigur că aceste lucruri nu ar fi fost posibile dacă nu am fi avut cei mai prietenoși clienți, adică voi,  iar pentru asta nu putem decât să vă mulțumim și să sperăm că veți rămâne în continuare alături de noi.

 

 

Cu spor și voie bună, am început să strângem mese, scaune, birouri, frigidere, plante, obiectele decorative și produsele de pe rafturile depozitului... aproximativ 10 000.


După operațiunea de strângere, am făcut ceea ce ne pricepem noi mai bine: am ambalat și am securizat toate produsele și le-am pregătit pentru transport. Destinația? Noul depozit!! 

 

Câteva transporturi mai târziu, toate lucrurile noastre, inclusiv produsele din depozit, au ajuns la noul sediu unde am început să le găsim locul.

 

Iată cum arată noul depozit Vegis:

 

 

 

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 29.10.2018