Vegis.ro - Premiul I Gala Premiilor in e-Commerce - Vegis.ro

Vegis.ro - Magazinul Anului în e-Commerce 2017 și Cel Mai Bun Magazin Online de Produse Organice și Naturale (2016, 2017 și 2018)

În cadrul ediției 2018 a Galei Premiilor e-Commerce (GPeC), cel mai important eveniment de e-Commerce din Europa Centrală și de Est, Vegis.ro a fost desemnat, pentru al treilea an consecutiv, Cel Mai Bun Magazin Online de Produse Organice și Naturale! Magazinul nostru a câștigat Locul 1 la această categorie și în anul 2016, respectiv 2017 când a fost desemnat și Magazinul Anului în e-Commerce. 

Premiile GPeC sunt acordate de jurați cu experiență în domeniul comerțului online în urma unor evaluări a magazinelor virtuale și serviciilor oferite de către acestea. Evaluările se întind pe o perioadă de aproximativ 5 luni și au la bază numai puțin de 200 de criterii in funcție de care se stabilesc câștigătorii. 

 

 

Ce înseamnă aceste premii pentru noi?

În primul rând o recunoaștere a muncii pe care o depunem zi de zi cu scopul de a crea o experiență de cumpărare cât mai plăcută pentru clienții noștri. 

De asemenea, premiile vin și ca o confirmare a faptului că schimbările și dezvoltările pe care le implementăm în permanență se alinează ultimelor tendințe în domeniu, și totodată răspund celor mai înalte așteptări ale clienților care vor să cumpere simplu, rapid și în siguranță. 

 

 

Ce înseamnă aceste premii pentru clienții noștri?

Înseamnă o garanție în plus care confirmă faptul că Vegis.ro este un magazin online care se preocupă în continuare ca procesul de cumpărare să fie simplu, fără erori și cât mai rapid, iar întreaga experiență (până în momentul deschiderii coletului propriu-zis), să fie una plăcută. 

Cele 4 premii GPeC obținute în 2016, 2017 și 2018 reprezintă pentru clienții noștri o certitudine a calității, garanția că avantajele pe care mizează site-ul nostru (livrarea in 24 - 48h, stoc propriu afișat în timp real, certificarea ecologică a magazinului, securizarea plăților cu cardul și confidențialitatea clienților) reprezintă avantaje reale, de care ținem cont și pe care le respectăm întocmai.

Noi suntem fericiți și mandri de aceste premii care ne motivează să nu ne oprim aici, ci să evoluam pentru a oferi în continuare experiențe frumoase. 

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 14.01.2022