Vegis.ro - Premiul I Gala Premiilor in e-Commerce - Vegis.ro

Vegis.ro - Magazinul Anului în e-Commerce 2017 și Cel Mai Bun Magazin Online de Produse Organice și Naturale (2016 și 2017)

În data de 15 noiembrie 2017 am participat la Gala Premiilor e-Commerce (GPeC), cel mai important eveniment de e-Commerce din Europa Centrală și de Est, în cadrul căruia am obținut 2 premii, și anume:

  • Magazinul Anului în e-Commerce 2017
  • Premiul I la categoria Cel Mai Bun Magazin Online de Produse Organice și Naturale, pentru al doilea an consecutiv

Site-ul nostru și serviciile pe care le oferim au fost evaluate în funcție de 200 de criterii, timp de 5 luni, de către jurați cu experiență în sectorul comerțului online, Vegis.ro fiind desemnat la final câștigătorul Locului I la categoriile menționate. 

Ce înseamnă aceste premii pentru noi?

În primul rând o recunoaștere a muncii pe care o depunem zi de zi cu scopul de a crea o experiență de cumpărare cât mai plăcută pentru clienții noștri. 

De asemenea, premiile vin și ca o confirmare a faptului că schimbările și dezvoltările pe care le implementăm în permanență se alinează ultimelor tendințe în domeniu, și totodată răspund celor mai înalte așteptări ale clienților care vor să cumpere simplu, rapid și în siguranță.

Ce înseamnă aceste premii pentru clienții noștri?

Înseamnă o garanție în plus care confirmă faptul că Vegis.ro este un magazin online care se preocupă în continuare ca procesul de cumpărare să fie simplu, fără erori și cât mai rapid, iar întreaga experiență (până în momentul deschiderii coletului propriu-zis), să fie una plăcută. 

Cele 3 premii GPeC obținute în 2016 și 2017 reprezintă pentru clienții noștri o certitudine a calității, garanția că avantajele pe care mizează site-ul nostru (livrarea in 24 - 48h, stoc propriu afișat în timp real, certificarea ecologică a magazinului, securizarea plăților cu cardul și confidențialitatea clienților) reprezintă avantaje reale, de care ținem cont și pe care le respectăm întocmai.

Noi suntem fericiți și mandri de aceste premii care ne motivează să nu ne oprim aici, ci să evoluam pentru a oferi în continuare experiențe frumoase. 

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 25.05.2018
Support