Domeniul muzical, o lume cu patru dimensiuni - Mircea Tiberian


  • Producator:
  • TVA 5% Inclus
  • Cod: LIB978-606-747-022-2

Produsul nu mai este activ in oferta Vegis.ro

Iti recomandam alte produse similare din categoria Desen Muzica Film Teatru

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0371.521.330.


Descriere Domeniul muzical, o lume cu patru dimensiuni - Mircea Tiberian de la Generic

Undele armonice

...existenţa undelor nu se manifestă numai în metrică. O găsim în formulele ritmice, în menţinerea sunetelor la aceeaşi lungime, în domeniul accentelor, al articulaţiei, dar şi mai departe, în melodică (prin intervale, pasaje şi motive repetitive), în dinamica schimbărilor armonice, în geneza formelor şi, până la urmă, în toată nevoia umană de a regăsi ceea ce a părăsit: centre tonale, acorduri de tonică, teme principale, texte şi piese cunoscute, interpreţi şi interpretări familiare, imagistică; altfel spus - tot ce se leagă de acel miraculos „eternel retour". insă, dacă această reintoarcere perpetuă nu s-ar face către armonie şi echilibru, ea ar fi doar repetiţie lipsită de speranţă. Ar putea avea, eventual nobleţea resemnării, energia trudei sisifice, nostalgia amintirii paradisului pierdut sau poate majestatea renunţării lucide şi eleganţa jocului. Dar întoarcerea se face către armonie sau, mai bine zis, în armonie. Fără tensiunile armonice poate că lumea s-ar transforma într-un bulgăre al densităţii, căci armonia nu e simplă stare aşa cum unda nu-i doar o plecare. Armonia este ondulantă, iar undele sunt armonice.

Timpul muzical este parcelat aritmetic, iar spaţiul muzical se articulează după regulile proporţiilor geometrice. Astfel, muzica ar putea fi definită.' ca sinteză între geometrie şi matematică, transpusă în domeniile acustico-emotiv-somatice; sau poate că e o simbioză între acustic, emotiv şi somatic, realizată după legi spaţial numerice.M. Tiberian

Format: 240 x170 mm

Domeniul muzical, o lume cu patru dimensiuni - Mircea Tiberian Generic face parte din categoria Desen Muzica Film Teatru din cadrul magazinului online de produse naturiste Vegis.ro.
Livrarea produselor din stocul propriu se face in 24-48h de la plasarea comenzii online sau telefonic. Magazinul nostru va pune la dispozitie un call center dedicat pentru preluarea comenzilor, de luni pana vineri, intre orele 08:30 - 16:30.
Pe Vegis.ro beneficiati de TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 150.00 de lei.
Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator in momentul achizitiei initiale. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare care nu au fost semnalate de catre producator.

Nu uitati: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.

De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.

Mult succes!

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.