FIORDA - Comprimate gumate pentru gat iritat si tuse seaca

Tusea seacă și iritația reprezintă cele mai des întâlnite simptome ale prezenței agenților patogeni la nivelul gâtului și totodată primele semne cărora este indicat să le acordăm atenție pentru a preîntâmpina eventuale complicații.
 
În acest sens, cea mai plăcută și dulce (la propriu) modalitate de a preveni agravarea simptomelor menționate este administrarea comprimatelor gumate pentru supt din gama Fiorda®, o gama marca PlantExtrakt care se remarcă în mod deosebit prin concentrația în care se regăsește unul din ingredientele-cheie. 
 
 
 FIORDA® - gama cu cea mai mare concentrație de extract din lichen de piatră 
 
Extractul din lichen de piatră (Cetraria Islandica) este ingredientul comun tuturor sortimentelor de comprimate Fiorda® a cărui eficacitate este confirmată de Organizația Mondială a Sănătății și Agenția Europeană a Medicamentelor. 
 
Lichenul de piatră islandez conține mucilagii naturale într-o proporție de 70%, substanțe cu proprietăți emoliente care acoperă mucoasa faringiană asemenea unui strat protector, reduc senzația de durere și refluxul de tuse. Cu acțiune imediată, acesta contribuie totodată la îndepărtarea agenților patogeni de la nivelul mucoasei gâtului. 
 
Deși lichenul de piatră este des întâlnit în compoziția produselor pentru tuse seacă, iritativă, gama Fiorda® se remarcă pe piața de profil cu cea mai mare concentrație a acestui ingredient. 
 
Formula ingredientelor active ce stau la baza comprimatelor pentru supt Fiorda® este completată și de următoarele extracte naturale: 
- Nalbă de grădină (acțiune emolientă și antioxidantă); 
- Măceș (vitaminizant și antiinflamator); 
- Flori de tei argintiu (acțiune emolientă și imunoactivă); 
- Lactoferină (acțiune emolientă); 
- Propolis (ingredient ce se regăsește în sortimentul cu același nume, cu acțiune antiseptică și antiinflamatoare). 
 
Fiorda® este o gamă dedicată întregii familii, cu sortimente pentru adulți (coacăze negre, lămâie, propolis) și Fiorda junior cu aromă de zmeură pentru cei mici. 
Fiorda cu Aroma de Propolis 30cpr
Fiorda cu Aroma de Lamaie 30cpr