Bazele programarii neurolingvistice - Robert Dilts VIDIA


  • Producator:
  • TVA 5% Inclus
  • Cod: LIB978-606-8414-26-3

Produsul nu mai este activ in oferta Vegis.ro

Iti recomandam alte produse similare din categoria Psihologie Practica

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0371.521.330.


Descriere Bazele programarii neurolingvistice - Robert Dilts de la VIDIA

General

  • An aparitie 2014
  • Autor Robert Dilts
  • Editie Necartonata
  • Format 200X130
Unul dintre promotorii cei mai importanţi ai NLP (Programarea Neurolingvistică), Anthony Robins, spunea că dacă există ceva ce merită cunoscut şi aprofundat în această lume, NLP este cu siguranţă unul dintre aceste lucruri. NLP este ştiinţa prin care devenim stăpânul propriei minţi, este arta comunicării, este ştiinţa de a ne programa pentru a atinge orice scop ne propunem.

        Robert Dilts este unul dintre cei mai avizaţi autori şi traineri în domeniul NLP. Această carte este fundamentală pentru a înţelege elementele de bază şi modul în care funcţionează NLP. Ea tratează nu numai modalităţile tipice NLP, ci şi corelaţiile fiziologice care se produc în sistemul nostru nervos.

        Programarea neurolingvistică (NLP) are ca scop completarea informaţiilor macroscopice despre comportamentul uman şi despre experienţa accesibilă tuturor prin mijlocirea organelor de simţ, cu informaţiile microscopice neobservabile, ale neurofiziologiei comportamentului şi experienţei, sub forma unui model cibernetic util. Considerăm că o astfel de completare este esenţială dacă dorim să înţelegem ori să utilizăm proprietăţile ce guvernează procesele umane complexe ale învăţării, memoriei, comunicării, alegerii şi ale motivaţiei, şi modul în care acestea influenţează mediile social şi ecologic ale oamenilor.

        Programarea neurolingvistică a fost fundamentată de modelatorii comportamentali John Grinder şi Richard Bandler cu scopul de a analiza şi explora modelele ce guvernează astfel de procese complexe ale comportamentului uman. Premisa de bază a NLP este că există o redundanţă între modelele macroscopice observabile ale comportamentului uman (de exemplu, fenomene lingvistice şi paralingvistice, mişcări ale ochilor, poziţia mâinilor şi a corpului, şi alte tipuri de distincţii de performanţă) şi modelele activităţii neuronale care guvernează acest comportament.

        De pildă, probabil că fiecare dintre noi a observat, pe parcursul unei anumite conversaţii, cum un participant la discuţie, ca răspuns la o întrebare, încetineşte ritmul vocii în timp ce încearcă să-şi amintească informaţiile cerute, apoi îşi întoarce brusc privirea spre stânga, întrerupând momentan contactul perceptiv. Această mişcare este în general urmată de o accelerare a ritmului pe măsură ce individul descrie sau vorbeşte despre un anume obiect sau eveniment, de obicei folosind un limbaj care indică un anumit tip de reprezentare vizuală. Se poate spune că acest segment de comportament indică accesarea unei anumite imagini vizuale interne (i.e. activitate în cortexul vizual al creierului separată de informaţiile vizuale oferite de experienţa senzorială imediată a persoanei respective).

Bazele programarii neurolingvistice - Robert Dilts VIDIA face parte din categoria Psihologie Practica din cadrul magazinului online de produse naturiste Vegis.ro.
Livrarea produselor din stocul propriu se face in 24-48h de la plasarea comenzii online sau telefonic. Magazinul nostru va pune la dispozitie un call center dedicat pentru preluarea comenzilor, de luni pana vineri, intre orele 08:30 - 16:30.
Pe Vegis.ro beneficiati de TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 150.00 de lei.
Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator in momentul achizitiei initiale. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare care nu au fost semnalate de catre producator.

Nu uitati: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.

De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.

Mult succes!

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.