Produse de la DACIA PLANT in oferta Vegis.ro (3 produse)

A început numărătoarea inversă până la prima zi de școală

Ai grijă de starea de bine a micului explorator din familia ta cu suplimente de încredere, care-i sporesc rezistența și energia. 

Comandă Multivitamin Junior Ursuleți cu Fructe 20 jeleuri și primești un CADOU și pentru tine, Multivitamin Complex cu Acid Folic 30cpr, ca să ai energie să-l ghidezi pe cel mic pe drumul reușitei. Mai multe detalii despre produs găsești aici!

Prinde oferta și bucură-te împreună cu micuțul tău de clinchetul primului clopoțel!

*Se oferă 1 produs cadou per numărul de suplimente Multivitamin Junior Ursuleți Jeleuri comandate, în limita stocului disponibil. De exemplu, dacă achiziționezi 2 suplimente jeleuri Dacia Plant, primești CADOU 2 Multivitamin Complex cu Acid Folic pentru adulți.

*Campania este valabilă între 1.09 (00:00) -  30.09.2023 (23:59), în limita stocului.

 

Dacia Plant a fost fondată în anul 2002 de câțiva tineri pasionați, care au vrut să demonstreze că produsele naturale sunt eficiente, sigure și îi ajută cu adevărat pe oameni să fie mai sănătoși.

Cei 13 ani de cercetări în industria alimentară și farmaceutică, de colaborări cu nume de excepție în domeniul medical și farmaceutic, îmbinate cu experiența în fitoterapie și viziunea fondatorului, au făcut ca Dacia Plant să ajungă în topul celor mai apreciate companii românești de suplimente alimentare. 

Produse de la DACIA PLANT in oferta Vegis.ro - Alege produsul preferat

Produse de la DACIA PLANT in oferta Vegis.ro (3 produse)

Produse Naturale & Organice de la DACIA PLANT