Produse de la DACHIM in oferta Vegis.ro (1 produs)

De 15 ani activăm într-o piață a căror cerințe devin tot mai precise și mai informate. Competivitatea e la cote maxime. Fermierii țin cont de o gamă variată de circumstanțe proprii și e nevoie de experiență bogată în domeniu pentru ca firmele să se poată plia pe aceastea. Considerăm asta unul din punctele noastre forte primordiale.

Firma Dachim a început cu distribuția produselor de protecția plantelor, îngrășăminte și semințe. Expansiunea a continuat și am urmărit cu fiecare pas să ne îmbunătățim la ceea ce facem și să oferim mai mult. În 2009 am trecut de la simpla distribuția produselor menționate la diversificarea activitățiilor la un alt nivel. S-au făcut invetiții în fermă. S-au achiziționat utilaje agricole, iar terenul cultivabil a fost achiziționat la rândul lui sau arendat. De asemenea, cu ajutorul FEADR s-a construit o bază modernă de selectare și de depozitare a cerealelor cu o capacitate de 8.500 de tone. În 2013 am figurat pe locul 4 pe județul Cluj, conform datelor APIA, ca suprafața terenului arabil cultivat.

Suntem interesați momentan de culturile mari de cereale ca: rapiță, orz, grâu, porumb, floarea-soarelui, dar și soia sfeclă și șofrănel. Producțiile obținute sunt depozitate în silozurile proprii, unde sunt prelucrate pentru impurități și umiditatea excesivă din câmp. Arenda sub formă de produse agricole (grâu sau porumb) se însăcuiește și sigilează în saci de rafie de 40kg. O parte din producție ajunge să fie convertită în furaje simple pentru animale, inclusiv full-fat obținut din soia.

Oloi Tomnit Elixir 250ml
 
in stoc furnizor