Pachet Crema de Fata cu Argint si Aur Coloidal 75ml + Crema Demachianta 75ml VIVA NATURA

4,88 | 26 comentarii

  • Producator:
  • Greutate: 2 X 75ml
  • TVA Inclus
  • Cod: VEGP021

48,83 lei

51,40 lei

Castigi 5 puncte de fidelitate. detalii

In stoc

-
buc
+

Promotie valabila pana la 31.12.2024 in limita stocului disponibil. Vezi toate promotiile.


Cost livrare curier: 14,90 lei . Livrare GRATUITA in tara pentru comenzile peste 150 lei.


Cost livrare lockere: 9,90 lei.
Sameday Easybox Fan Courier Fanbox
b-22373
b-22441

Pachet Crema de Fata cu Argint si Aur Coloidal 75ml + Crema Demachianta 75ml de la VIVA NATURA - Detalii produs

Pachetul contine:

1 x  Crema de Fata cu Argint si Aur Coloidal 75ml Viva Natura

1 x Crema Demachianta 75ml Viva Natura


Crema de Fata cu Argint si Aur Coloidal 75ml Viva Natura

Noua formulă a cremei de faţă cu aur şi argint este unică datorită conţinutului complex de ingrediente naturale active şi foarte eficiente.
Au fost selecţionate peste 20 de uleiuri naturale cu efecte specifice de hidratare, regenerare, revitalizare şi elasticizare a tenului şi extracte din plante cu efect calmant, mineralizant, antibacterian.
Formula este completată de acidul hialuronic, alantoină şi superox (un extract din fructul australian kakadu plum, antioxidant foarte puternic). 

Acidul hialuronic ajută la menţinerea apei în epidermă, asigurând hidratarea fibrelor de colagen şi elatină, în timp ce superox reduce stresul oxidativ la nivel celular prin combaterea radicalilor liberi. 
Alantoina este un compus din tătăneasă care stimulează un proces keratolitic de eliminare a celulelor moarte şi reînoire epidermică.

Procesul regenerativ realizat de acidul hialuronic, alantoină şi superox este susţinut de acţiunea sinergică a extractelor din plante şi a uleiurilor presate la rece, efectele fiind hidratearea pielii, corectarea ridurilor de expresie, a liniilor subţiri, superficiale, din jurul gurii, ochilor şi frunţii.

Laboratoarele Genna – VivaNatura rămân în permanență conectate la bogățiile oferite de natură și aleg, cu răbdare și profesionalism, ingredientele naturale, pentru a le combina în formule novatoare și benefice oricărui tip de ten. Astfel, au creat Crema de față VivaNatura pentru ten normal și sensibil, care redă strălucire tenului, hidratează în profunzime, ameliorează vizibil ridurile, redefinește conturul feței, contribuie la regenerarea și revitalizarea pielii.

Recomandăm utilizarea Cremei demachiante cu migdale și gălbenele și a Măștii de față cu argilă activă și trandafir pentru curățirea în profunzime a tenului, înaintea aplicării cremei de față.

Produsul este realizat prin tehnologie proprie VivaNatura, care păstrează nealterate proprietățile ingredientelor naturale.
Conține 98% substanțe naturale.
Continut complex de uleiuri vegetale si extracte din plante.
Procesat la rece - fara parabeni.

Ingredinte: Aqua(apa), Prunus amygdalus dulcis oil(ulei de migdale dulci),Vitis vinifera seed oil(ulei de struguri), Butyrospermum parkii butter(unt de shea), Triticum aestivum germ oil(germeni de grau), Sesamum indicum seed oil(ulei de susan), Oryza sativa bran oil(ulei de orez brun), Argania spinosa kernel oil(ulei de argan), Sodium polyacrilate hydrogenated polydecene trideceth-6, Glycerin (and) Water (and) Alcohol Denat. (and) Terminalia Ferdinandiana Fruit Extract (de origine naturală), Crambe abyssinica seed oil(Abyssinian ulei), Meadowfoam estolide (de origine naturală), Olea europaea oil(ulei de masline), Glyceryl stearate citrate(de origine naturala), Phenoxyethanol, Ethyhexyglycerin, Glycerin (de origine naturala),Glyceryl laurate(de origine naturala), Alcohol denat(alcool etilic-de origine naturala)), Allantoin (natural), Daucus carota oil(ulei de morcov), Citric acid(and) silver citrate(de origine naturala) , Squalane oil, Macadamia seed oil, Prunus armeniaca oil(ulei de casie), Oenothera biennis oil(ulei de luminita noptii), Borago officinalis seed oil(ulei de limba mielului), Hippophae rhamnoides oil(ulei de catina), Juglans regia oil(ulei de nuca), Tocopherol(vitamina E), Papaver somniferum oil(ulei de mac), Sodium hyaluronate (natural), Pelargonium graveolens oil(ulei de geraniu), Jasminum officinale oil(ulei de iasomie), Aloe vera callus extract, Althaea officinalis extract(nalba), Achillea millefolium extract (coada soricelului), Verbascum densiflorum extract(lumanarica), Sambucus nigra extract(soc), Symphytum officinale leaf extract(tataneasa), Lythrum salicaria extract(rachitan), Trigonella foenum-graecum extract(schinduf), Aesculus hippocastanum extract(castan), Chamomilla recutita flower extract(musetel), Melilotus officinalis extract(sulfina), Centaurea cyanus flower extract(albastrele), Azadirachta indica extract(neem), Hamamelis virginiana extract, Centella asiatica extract(gotu-kola), Colloidal gold (natural), Colloidal platinum(natural), Colloidal silver(natural)

Produs romanesc

Crema Demachianta 75ml Viva NaturaDemacherea face parte din rutina zilnică a femeii. Un demachiaj pe zi reprezintă minimul necesar, având rolul de a îndepărta impuritățile, fardurile, sebumul în exces. Laboratoarele Genna – VivaNatura au creat Crema demachiantă „fără lacrimi“, un produs natural constituit din uleiuri esențiale presate la rece, substanțe active din plante și argint coloidal. Curăță delicat pielea, fără să o usuce, fiind tolerată de toate tipurile de ten. Crema demachiantă are o acțiune blândă asupra pielii, nu irită, este foarte hidratantă și nu produce acel disconfort obișnuit de usturime a ochilor.
Crema demachiantă VivaNatura are multiple efecte benefice, hrănește pielea, făcând-o netedă și moale, hidratează pielea uscată, previne erupțiile cutanate, și ameliorează cearcănele. Uleiul de migdale catifelează și conferă strălucire pielii, calmează iritațiile și inflamațiile, atenuează senzațiile de mâncărime, fiind o sursă importantă de vitamina E și minerale, care ajută la păstrarea unui echilibru adecvat de umiditate al pielii. Uleiul de sâmburi de struguri are un puternic efect antioxidant, emolient, cu o textură ușoară, care este foarte repede absorbită de piele. Crema demachiantă nu lasă urme grase pe piele.

Datorită compoziției bogate în uleiuri naturale ce conțin vitaminele A, E, acizi grași omega 3, omega 6, polifenolii – subsțante cu proprietăți antioxidante – crema demachiantă VivaNatura are efecte remarcabile și asupra pielii delicate din jurul ochilor, menținând-o netedă și fermă, prevenind astfel apariția ridurilor.

Ingrediente:Aqua, Elaeis guineensis seed oil (ulei de palmier), Olea europaea oil (ulei de masline), Vitis vinifera seed oil (ulei de samburi de struguri), prunus amygdalus dulcis oil (ulei de migdale dulci), Macadamia seed oil (ulei de macadamia), Colloidal silver (argint coloidal), Sodium Polyacrylate (and) Hydrogenated Polydecene (and) Trideceth-6, Butyrospermum parkii butter (unt de shea), Glyceryl stearate citrate, Phenoxyethanol (and) Decylene Glycol (and) Caprylyl glycol, Citric acid (and) silver citrate, Glycerin, Hippophae rhamnoides oil (ulei de catina), Lavandula angustifolia oil (ulei de lavanda), Tocopherol (vitamina E), Simmondsia chinensis seed oil (ulei de jojoba), Calendula officinalis extract (galbenele), Lythrum salicaria root extract (rachitan), Achillea millefolium extract (coada soricelului), Symphytum officinalis extract (tataneasa), Althaea officinalis leaf extract (nalba mare), Centaurea cyanus flower extract (albastrele).

Produsul este realizat prin tehnologie proprie VivaNatura, care păstrează nealterate proprietățile ingredientelor naturale.

Conține 99% substanțe naturale si de origine naturala.
Procesat la rece - FARA PARABENI
Formula Leonard Radutz
Produs romanesc

Pachet Crema de Fata cu Argint si Aur Coloidal 75ml + Crema Demachianta 75ml de la VIVA NATURA - Alege Produsul Preferat de la Vegis.ro

Nu uitati: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.

De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.

Mult succes!
Opiniile clientilor despre produs (26 comentarii)
Opiniile clientilor despre produsul Pachet Crema de Fata cu Argint si Aur Coloidal 75ml + Crema Demachianta 75ml de la VIVA NATURA

Rating general: 4.88
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Bujorean

Scor: 5/5 | acum 11 luni
Achizitie verificata

Pro: Perfecte pentru ten uscat

Mihaela

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: foare bune ambele

Natalia

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Excelent!!!

Cristina

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Recomand cu incredere

MOCANU MADALINA

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: F.BUNE PRODUSE

Daniela

Scor: 4/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Crema de fata f bună. Și demachiantul e ok, e fara lacrimi, cum zic ei, doar ca tb sa folosești mult ca să cureți în profunzime, chiar dacă e un machiaj lejer

Alexya

Scor: 5/5 | acum 2 ani
Achizitie verificata

Pro: Minunate. Recomand

Ene

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte delicate

Mirela

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: SUPER INCANTATA!

Gavril

Scor: 4/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Pt. ten normal, este putin prea grasa. Pt. ten uscat este perfecta.

Luisa

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: Ok

tirlea

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte bun.

Cherciu Adelina

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata
Iordache Rodica (Dragasani)

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: Grozav de eficiente!Recomand cu incredere.

Juravle (Straja)

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte bune produsele , recomand cu incredere !!
VivaNatura

Juravle (Straja)

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte bune produsele , recomand cu incredere !!!!

Munteanu (Sibiu)

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: Produse foarte bune, crema se absoarbe rapid, demachiantul este eficient.

Munteanu (Sibiu)

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: Produse foarte bune, crema se absoarbe rapid, demachiantul este eficient.

JURCA COSMINA

acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: AM FOLOSIT CREMA ESTE FOARTE BUNA,ESTE FOARTE HIDRATANTA;DACA O INCERCATI SUNT SIGURA CA O S-O MAI VRETI SI PE VIITOR!

Maria (Bucuresti)

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: Este un produs foarte bun

GEORGIANA (Maneciu-Ungureni)

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: foarte buna....mai ales crema

sofia (Craiova)

Scor: 4/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: bunuta...merita incercata

Gabriela (Dej)

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: demacheantul foarte bun, crema potrivita pentru tenul meu, isi face treaba la superlativ. Sunt foarte multumita de produsele voastre, sunt un client fidel VEGIS. Felicitari.

Virca (Cluj-Napoca)

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte buna crema. Hidratanta si o baza perfecta de machiaj!

Cristina (Pitesti)

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: Produse excelente, livrare foarte rapida, promptitudine.

Vasu-Iugaț (Sector 5)

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: Un pachet excelent, deja se vad imbunatatiri ale pielii inca de la prima utilizare!
Demachiantul este foarte bun si eficient, curata in profunzime pielea si o lasa matasoasa.
Crema este excelenta si de la inceput am simtit si am vazut o diferenta de revigorare a tenului, cat si de efect de volum al buzelor si hidratarea acestora prin aplicarea cremei si pe buze intr-un strat mai gros timp de 2 minute. Am sa mai comand ori de cate ori am sa mai am ocazia. Nota 10!

Contra: Nu am, sunt excelente, iar pretul este unul modest!

Pachet Crema de Fata cu Argint si Aur Coloidal 75ml + Crema Demachianta 75ml VIVA NATURA face parte din categoria Cosmetice ten din cadrul magazinului online de produse naturiste Vegis.ro.
Livrarea produselor din stocul propriu se face in 24-48h de la plasarea comenzii online sau telefonic. Transportul este gratuit pentru comenzi peste 150.00 de lei.

Despre produsele BIO
Certificarea BIO atesta faptul ca produsele sau ingredientele din compoziția acestora provin din agricultura ecologica. ”Agricultura ecologica” sau AE promoveaza metode sustenabile si practici agricole in armonie cu natura, ce au ca scop protejarea mediului inconjurator si protejarea sanatatii publice. Termenul BIO este echivalent cu ”ecologic”, denumiri folosite in spatiul european, precum si cu termenul ”organic”, folosit in Anglia, Canada si SUA.