Pachet Ten Gras (Crema+Lotiune+Masca+Demachiant) EXCLUSIV


  • Producator:
  • TVA Inclus
  • Cod: VIV354

Produsul nu mai este momentan disponibil in oferta Vegis.ro
Activeaza Alerta Stoc si te vom informa imediat ce va reintra in stoc.

Iti recomandam alte produse similare din categoria Cosmetice ten

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0371.521.330.



Cost livrare curier: 14,90 lei . Livrare GRATUITA in tara pentru comenzile peste 150 lei.


Cost livrare lockere: 9,90 lei.
Sameday Easybox Fan Courier Fanbox
b-22373
b-22441

Pachet Ten Gras (Crema+Lotiune+Masca+Demachiant) de la EXCLUSIV - Detalii produs

Pachetul Ingrijire Ten Gras de la Viva Natura contine:

1 x Crema de față  pentru ten gras 75ml - Viva Natura

1 x  Lotiune purificatoare pentru ten mixt si gras 150ml Viva Natura

1 x Masca de fata cu tradafir si argila 75ml Viva Natura

1 x Crema demachianta fara lacrimi 75ml Viva Natura


Crema de fata pentru ten gras cu aloe vera cu grapefruit 24h

Pentru ten luminos si mat
Procesat la rece
Fara parabeni
98% substante de origine naturala


-reglează secreția de sebum, reduce porii și conferă pielii un aspect luminos și mat
-are proprietăți emoliente, pătrunde foarte ușor în țesuturi
-ajută la exfolierea celulelor moarte şi crește factorul de reînnoire epidermică, prevenind astfel astuparea porilor.
-are proprietăți antiseptice

Regleaza secretia de sebum, reduce porii si confera pielii un aspect luminos si mat. Aceste efecte sunt generate de mixul activ de uleiuri naturale, aloe vera, pudra de bambus, ulei de grapefruit, acid salicilic si oxid de zinc.
Aloe vera are proprietati emoliente, patrunde foarte usor in tesuturi, previne uscarea excesiva a pielii.
Pudra de bambus regleaza hipersecretia de sebum si absoarbe transpiratia.
Acidul salicilic ajuta la exfolierea celulelor moarte si creste factorul de reinnoire epidermica, prevenind astfel astuparea porilor.
Oxidul de zinc este absorbant si astringent, iar uleiul de grapefruit are proprietati antiseptice.

Deoarece este un produs natural, in rare cazuri pot exista alergii la diferite componente din crema. Pentru siguranta recomandam sa verificati lista de ingrediente si sa testati crema pe o mica portiunede piele. Se recomanda a se pastra la loc uscat si racoros (1-30 grade Celsius), a se evita expunerea directa a produsului la razele solare.
Testat dermatologic dar nu si pe animale.
A se consuma de preferinta inainte de data inscriptionata pe produs si maxim 12 luni de la deschidere.

Procesat la rece - FARA PARABENI
Formula Leonard Radutz
Ingredinte:

apa, glicerina, Sodium polyacrylate and Hydrogenated Polydecene and Trideceth, Phenoxyethanol, Ethyhexyglycerin, ulei de chimen negru, ulei de grapefruit, ulei de rosa moscheta, ulei de lamaie, Alantoina, Vitamina E, Glycerin and Water and Alcohol Denat and Terminalia Ferdinandiana Fruit extract (SuperOx), ulei de menta, ulei de bergamota, ulei de morcov,  citric acid and silver citrate (silverion), pudra de bamsus, acid hialuronic, aloe vera, ulei de neem, ulei de tea tree, Oxid de zic, acid salicilic, alcool etilic, extract de ceai verde, de castan, coada soricelului, cimbru, hamei, muguri de plop negru, mesteacan, nuc, salvie, menta, rozmarin, nalba, cimbrisor, neem, gotu-kola si kunduru.


Lotiune purificatoare pentru ten mixt si gras 150ml Viva Natura
Este un produs de curățare a tenului ce se aplică după demachiere, cu rolul de a elimina orice urme de uleiuri sau detergenti ramase pe piele. Mai mult decat atat, dupa ce se evapora de pe fata, lotiunea tonica inchide bine porii și redă prospețimea tenului.
Dupa demachiere sau dupa spălarea feței cu săpun, pielea se resimte: fie ramane uleioasa sau, dimpotriva, simti ca “strange”, fie porii sunt măriți și se observa destul de puternic. Aici intervine lotiunea tonica ce pare solutia ideala pentru toate aceste probleme. Aceasta se aplica pe fata curata cu ajutorul unei dischete demachiante, fără a insista prea mult în zona ochilor, deoarece in aceasta zona pielea este foarte sensibila si se poate irita.
Se folosește pentru împrospătarea tenului – are efect tonic și ușor astringent și degresează perfect pielea .
Loțiunea tonică contine ingrediente specifice pentru a trata diferite probleme ale tenului, de aceea trebuie aleasa in acord cu nevoile fiecareia. Unele femei sar peste loțiunea de față, fără a ști însă ca aceasta este chiar cheia pentru un ten curat și sănătos, iar pielea își recapătă prospețimea.
Loțiunea pentru ten mixt și gras are in compozitie o cantitate moderată de alcool, dar si alte ingrediente antiseptice (acid salicilic, oxid de zinc, alantoina) apa si ingrediente umectante (care au rolul de a oferi umezeala pielii – glicerină, acid hialuronic)). Mai conține aloe și extracte active din plante cu proprietăți tonice și astringente.
Este recomandată femeilor cu ten gras, deoarece indeparteaza foarte bine excesul de sebum, curata porii in profunzime si ii inchid, dar și celor cu ten mixt, pentru că are o actiune usoara si blanda asupra pielii, regleaza nivelul pH-ului si pregateste pielea pentru absorbtia cremei.
Ingrediente:
Aqua (apă), Sodium lactate (lactat de sodiu), Glycerin, Water (and) Sodium Benzoate (and) Sodium salicylate, Salicylic acid, Zinc oxide (oxid de zinc), Alcohol denat. (alcool etilic), Citrus paradisi peel oil (ulei de grapefruit), Citrus bergamia peel oil (ulei de bergamotă), Hyaluronic acid, Glycerin (and) Water (and) Alcohol Denat. (and) Terminalia Ferdinandiana Fruit Extract (super ox), Aloe vera callus extract, Symphytum officinale leaf extract (tătăneasă), Camelia sinensis extract (ceai verde), Aesculus hippocastanum extract (castan), Achillea millefolium extract (coada şoricelului), Thymus vulgaris extract (cimbru), Humulus lupulus extract (hamei), Populus nigra bud extract (muguri de plop), Mentha piperita extract (mentă), Betula pendula extract (mesteacăn), Juglans regia leaf extract (nuc), Salvia officinalis extract (salvie), Chamomilla recutita flower extract (muşeţel), Rosmarinus officinalis extract (rozmarin), Althaea officinalis leaf extract (nalbă), Thymus serpillum extract (cimbrişor), Azadirachta indica extract (neem), Hamamelis virginiana extract, Centella asiatica extract (gotu-kola).

Masca de fata cu tradafir si argila 75ml Viva Natura

Masca de față este un produs 99.2% natural, care are în compoziție argilă activă, uleiuri naturale de jojoba și palmier, extract de lavandă, tea tree și trandafiri. Această formulă are un rol puternic de revigorare și hrănire, curăță porii în profunzime, previne apariția acneei.

Argila, element de bază în componența măștii de față, este adesea numită pământul care vindecă, fiind un detoxifiant puternic, cu o remarcabilă capacitate antitoxică și de absorbție. Are proprietăți cicatrizante deosebite. Reîncarcă celulele cu energie vitală, dă luminozitate și strălucire tenului. Este un puternic bacteicid, tonifiant și vitalizant. În urma aplicării măștii de față, pielea respiră liberă, eliminând impuritățile și excesul de sebum. Tenul capătă un aspect sănătos, curat și catifelat!

Acțiunea gomajului prin ingredientele sale active stimulează microcirculația sanguină și reînoirea celulară, determinând astfel efectul profund de regenerare. Prețiosul ulei de trandafiri este constituit în proporție de peste 80% din acizi grași esențiali, vitamina C, care asigură o puternică hidratare, stimulează producerea de colagen și elastină, prevenind îmbătrânirea tenului. Masca de față cu argilă activă și tandrafir VivaNatura generează efectele unui lifting facial, fiind  însă o modalitate naturală, neagresivă, de a preveni și ameliora aspectul obosit al pielii, redând acesteia fermitatea și elasticitatea.

Formula benefică și eficientă a Măștii de față cu argilă activă și trandafir de la VivaNatura conferă tenului strălucire și vigorare datorită conținutului de uleiuri naturale, care au puternice efecte antioxidante și regeneratoare și a extractului de gălbenele și mușețel, care calmează și liniștesc tenul.
Mod de utilizare:

Se aplica in strat subtire, masand pielea pentru ca principiile active sa patrunda cat mai profund. Se mentine apoi pana la uscarea completa. Se indeparteaza cu apa calduta. Pielea se inroseste usor, datorita faptului ca masca este foarte activa.
După îndepărtarea măştii cu apă călduţă, recomandăm aplicarea Cremei de față pentru ten normal si sensibil, cu argint si aur coloidal, efectele fiind astfel mult mai pronunțate.

Produsul este realizat prin tehnologie proprie VivaNatura, care păstrează nealterate proprietățile ingredientelor naturale. 

Conține 99.2 % substanţe naturale.

Procesat la rece - FARA PARABENI
Formula Leonard Radutz


Crema demachianta fara lacrimi 75ml Viva Natura

Demacherea face parte din rutina zilnică a femeii. Un demachiaj pe zi reprezintă minimul necesar, având rolul de a îndepărta impuritățile, fardurile, sebumul în exces. Laboratoarele Genna – VivaNatura au creat Crema demachiantă „fără lacrimi“, un produs natural constituit din uleiuri esențiale presate la rece, substanțe active din plante și argint coloidal. Curăță delicat pielea, fără să o usuce, fiind tolerată de toate tipurile de ten. Crema demachiantă are o acțiune blândă asupra pielii, nu irită, este foarte hidratantă și nu produce acel disconfort obișnuit de usturime a ochilor.

Crema demachiantă VivaNatura are multiple efecte benefice, hrănește pielea, făcând-o netedă și moale, hidratează pielea uscată, previne erupțiile cutanate, și ameliorează cearcănele. Uleiul de migdale catifelează și conferă strălucire pielii, calmează iritațiile și inflamațiile, atenuează senzațiile de mâncărime, fiind o sursă importantă de vitamina E și minerale, care ajută la păstrarea unui echilibru adecvat de umiditate al pielii. Uleiul de sâmburi de struguri are un puternic efect antioxidant, emolient, cu o textură ușoară, care este foarte repede absorbită de piele. Crema demachiantă nu lasă urme grase pe piele.

Datorită compoziției bogate în uleiuri naturale ce conțin vitaminele A, E, acizi grași omega 3, omega 6, polifenolii – subsțante cu proprietăți antioxidante – crema demachiantă VivaNatura are efecte remarcabile și asupra pielii delicate din jurul ochilor, menținând-o netedă și fermă, prevenind astfel apariția ridurilor.

Argintul coloidal este un antibiotic și antibacterian natural, care ajută la curățarea și dezinfectarea tenului.
Ingrediente:

Aqua, Elaeis guineensis seed oil (ulei de palmier), Olea europaea oil (ulei de masline), Vitis vinifera seed oil (ulei de samburi de struguri), prunus amygdalus dulcis oil (ulei de migdale dulci), Macadamia seed oil (ulei de macadamia), Colloidal silver (argint coloidal), Sodium Polyacrylate (and) Hydrogenated Polydecene (and) Trideceth-6, Butyrospermum parkii butter (unt de shea), Glyceryl stearate citrate, Phenoxyethanol (and) Decylene Glycol (and) Caprylyl glycol, Citric acid (and) silver citrate, Glycerin, Hippophae rhamnoides oil (ulei de catina), Lavandula angustifolia oil (ulei de lavanda), Tocopherol (vitamina E), Simmondsia chinensis seed oil (ulei de jojoba), Calendula officinalis extract (galbenele), Lythrum salicaria root extract (rachitan), Achillea millefolium extract (coada soricelului), Symphytum officinalis extract (tataneasa), Althaea officinalis leaf extract (nalba mare), Centaurea cyanus flower extract (albastrele).


Produsul este realizat prin tehnologie proprie VivaNatura, care păstrează nealterate proprietățile ingredientelor naturale.

Conține 99% substanțe naturale si de origine naturala.
Procesat la rece - FARA PARABENI
Formula Leonard Radutz

Fabricate in Romania

Pachet Ten Gras (Crema+Lotiune+Masca+Demachiant) de la EXCLUSIV - Alege Produsul Preferat de la Vegis.ro

Nu uitati: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.

De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.

Mult succes!
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Pachet Ten Gras (Crema+Lotiune+Masca+Demachiant) EXCLUSIV face parte din categoria Cosmetice ten din cadrul magazinului online de produse naturiste Vegis.ro.
Livrarea produselor din stocul propriu se face in 24-48h de la plasarea comenzii online sau telefonic. Transportul este gratuit pentru comenzi peste 150.00 de lei.

Despre produsele BIO
Certificarea BIO atesta faptul ca produsele sau ingredientele din compoziția acestora provin din agricultura ecologica. ”Agricultura ecologica” sau AE promoveaza metode sustenabile si practici agricole in armonie cu natura, ce au ca scop protejarea mediului inconjurator si protejarea sanatatii publice. Termenul BIO este echivalent cu ”ecologic”, denumiri folosite in spatiul european, precum si cu termenul ”organic”, folosit in Anglia, Canada si SUA.