Pachet Ten Normal (Crema+Lotiune+Masca+Demachiant) EXCLUSIV

5,00 | 1 comentarii

  • Producator:
  • TVA Inclus
  • Cod: VIV352

Produsul nu mai este momentan disponibil in oferta Vegis.ro
Activeaza Alerta Stoc si te vom informa imediat ce va reintra in stoc.

Iti recomandam alte produse similare din categoria Cosmetice ten

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0371.521.330.



Cost livrare curier: 14,90 lei . Livrare GRATUITA in tara pentru comenzile peste 150 lei.


Cost livrare lockere: 9,90 lei.
Sameday Easybox Fan Courier Fanbox
b-22373
b-22441

Pachet Ten Normal (Crema+Lotiune+Masca+Demachiant) de la EXCLUSIV - Detalii produs

Pachetul Ingrijire Ten Normal de la Viva Natura contine:

1 x Crema de față pentru ten normal și sensibil cu argint și aur coloidal 75ml - Viva Natura

1 x  Lotiune tonica ten Normal 150ml Viva Natura

1 x Masca de fata cu tradafir si argila 75ml Viva Natura

1 x Crema demachianta fara lacrimi 75ml Viva Natura



Crema de față pentru ten normal și sensibil cu argint și aur coloidal - Formula Noua

Noua formulă a cremei de faţă cu aur şi argint este unică datorită conţinutului complex de ingrediente naturale active şi foarte eficiente.
Au fost selecţionate peste 20 de uleiuri naturale cu efecte specifice de hidratare, regenerare, revitalizare şi elasticizare a tenului şi extracte din plante cu efect calmant, mineralizant, antibacterian.
Formula este completată de acidul hialuronic, alantoină şi superox (un extract din fructul australian kakadu plum, antioxidant foarte puternic).

Acidul hialuronic ajută la menţinerea apei în epidermă, asigurând hidratarea fibrelor de colagen şi elatină, în timp ce superox reduce stresul oxidativ la nivel celular prin combaterea radicalilor liberi.
Alantoina este un compus din tătăneasă care stimulează un proces keratolitic de eliminare a celulelor moarte şi reînoire epidermică.

Procesul regenerativ realizat de acidul hialuronic, alantoină şi superox este susţinut de acţiunea sinergică a extractelor din plante şi a uleiurilor presate la rece, efectele fiind hidratearea pielii, corectarea ridurilor de expresie, a liniilor subţiri, superficiale, din jurul gurii, ochilor şi frunţii.

Laboratoarele Genna – VivaNatura rămân în permanență conectate la bogățiile oferite de natură și aleg, cu răbdare și profesionalism, ingredientele naturale, pentru a le combina în formule novatoare și benefice oricărui tip de ten. Astfel, au creat Crema de față VivaNatura pentru ten normal și sensibil, care redă strălucire tenului, hidratează în profunzime, ameliorează vizibil ridurile, redefinește conturul feței, contribuie la regenerarea și revitalizarea pielii.
Ingrediente utilizate în noua formulă a cremei de faţă:
unt de shea, ulei de germeni de grâu, ulei de orez brun, ulei de argan, superox, alantoină, ulei abyssinian, ulei de macadamia, ulei de morcov, ulei squalane, ulei de luminiţa nopţii, ulei de caise, ulei de cătină, ulei de nucă, acid hialuronic, extracte din plante: nalbă, lumânărică, tătăneasă, schinduf, albăstrele, neem, hamamelis, gotu-kola, aur şi argint coloidal, etc.

Recomandăm utilizarea Cremei demachiante cu migdale și gălbenele și a Măștii de față cu argilă activă și trandafir pentru curățirea în profunzime a tenului, înaintea aplicării cremei de față.

Produsul este realizat prin tehnologie proprie VivaNatura, care păstrează nealterate proprietățile ingredientelor naturale.

Pentru ten normal si sensibil.

Conține 98% substanțe naturale.
Continut complex de uleiuri vegetale si extracte din plante.
Procesat la rece - fara parabeni.

Ingrediente:

Aqua(apa), Prunus amygdalus dulcis oil(ulei de migdale dulci),Vitis vinifera seed oil(ulei de struguri), Butyrospermum parkii butter(unt de shea), Triticum aestivum germ oil(germeni de grau), Sesamum indicum seed oil(ulei de susan), Oryza sativa bran oil(ulei de orez brun), Argania spinosa kernel oil(ulei de argan), Sodium polyacrilate hydrogenated polydecene trideceth-6, Glycerin (and) Water (and) Alcohol Denat. (and) Terminalia Ferdinandiana Fruit Extract (de origine naturală), Crambe abyssinica seed oil(Abyssinian ulei), Meadowfoam estolide (de origine naturală), Olea europaea oil(ulei de masline), Glyceryl stearate citrate(de origine naturala), Phenoxyethanol, Ethyhexyglycerin, Glycerin (de origine naturala),Glyceryl laurate(de origine naturala), Alcohol denat(alcool etilic-de origine naturala)), Allantoin (natural), Daucus carota oil(ulei de morcov), Citric acid(and) silver citrate(de origine naturala) , Squalane oil, Macadamia seed oil, Prunus armeniaca oil(ulei de casie), Oenothera biennis oil(ulei de luminita noptii), Borago officinalis seed oil(ulei de limba mielului), Hippophae rhamnoides oil(ulei de catina), Juglans regia oil(ulei de nuca), Tocopherol(vitamina E), Papaver somniferum oil(ulei de mac), Sodium hyaluronate (natural), Pelargonium graveolens oil(ulei de geraniu), Jasminum officinale oil(ulei de iasomie), Aloe vera callus extract, Althaea officinalis extract(nalba), Achillea millefolium extract (coada soricelului), Verbascum densiflorum extract(lumanarica), Sambucus nigra extract(soc), Symphytum officinale leaf extract(tataneasa), Lythrum salicaria extract(rachitan), Trigonella foenum-graecum extract(schinduf), Aesculus hippocastanum extract(castan), Chamomilla recutita flower extract(musetel), Melilotus officinalis extract(sulfina), Centaurea cyanus flower extract(albastrele), Azadirachta indica extract(neem), Hamamelis virginiana extract, Centella asiatica extract(gotu-kola), Colloidal gold (natural), Colloidal platinum(natural), Colloidal silver(natural)


Lotiune tonica ten Normal 150ml Viva Natura

Este un produs de curățare a tenului ce se aplică după demachiere. Ajută la eliminarea efectului de față care “strânge”, hidratează tenul, calmează pielea uscată și iritată și îi conferă o senzație de catifelare.
Loțiunea se aplică pe fața curată cu ajutorul unei dischete demachiante, fără a insista prea mult în zona ochilor, deoarece în această zonă pielea este foarte sensibilă .
Se folosește pentru împrospătarea tenului – are efect tonic și hidratant, reglează nivelul pH-ului și pregătește pielea pentru absorbția cremei. Este necesar să introducem în programul de îngrijire zilnică a tenului loțiunea de față, pentru că aceasta este chiar cheia pentru un ten curat și sănătos, ce face ca pielea să își recapăte prospețimea.
Loțiunea tonică conține ingrediente specifice pentru a trata diferite probleme ale tenului. Are în compoziție ingrediente umectante (care au rolul de a oferi umezeala pielii – glicerină, acid hialuronic, lactat de sodiu), aloe și extracte active din plante cu proprietăți emoliente, tonice și hidratante.
Este recomandată femeilor cu ten normal, are o acțiune ușoară și blândă asupra pielii, reglează nivelul pH-ului și pregătește pielea pentru absorbția cremei.

Loțiunea tonifică și reîntinerește tenul normal. Are o acțiune ușoară și blândă asupra pielii, contribuie la menținerea echilibrului hidric și pregătește pielea pentru absorbția cremei. Conține ingrediente active cu rol tonic și emolient, ce purifică pielea fără a o usca.
Aloe vera, acidul hialuronic și lactatul de sodiu natural conferă hidratare intensă pielii. Tătăneasa relaxează țesuturile și elimină procesul inflamator. Uleiul de iasomie are efect purificator și revigorant.
Ingrediente:

Aqua (apă), Sodium lactate (lactat de sodiu), Water (and) Sodium benzoate (and) Sodium salicylate, Jasminum officinale oil (ulei de iasomie), Glycerin, Alcohol denat. (alcool etilic), Hyaluronic acid, Glycerin (and) Water (and) Alcohol Denat. (and) Terminalia ferdinandiana fruit extract (super ox), Aloe vera callus extract, Centaurea cynus flower extract (albăstrele), Chamomilla recutita flower extract (muşeţel), Althaea officinalis leaf extract (nalbă), Achillea millefolium extract (coada şoricelului), Equisetum arvense extract (coada calului), Cichorum inthybus extract (cicoare), Symphytum officinale extract (tătăneasă), Arnica montana flower extract (arnică), Lavandula angustifolia extract (lavandă), Calendula officinalis extract (gălbenele), Salvia officinalis extract (salvie), Rosa damascena extract (trandafir), Melissa officinalis extract (roiniţă), Tilia vulgaris flower extract (tei).


Masca de fata cu tradafir si argila 75ml Viva Natura

Masca de față este un produs 99.2% natural, care are în compoziție argilă activă, uleiuri naturale de jojoba și palmier, extract de lavandă, tea tree și trandafiri. Această formulă are un rol puternic de revigorare și hrănire, curăță porii în profunzime, previne apariția acneei.

Argila, element de bază în componența măștii de față, este adesea numită pământul care vindecă, fiind un detoxifiant puternic, cu o remarcabilă capacitate antitoxică și de absorbție. Are proprietăți cicatrizante deosebite. Reîncarcă celulele cu energie vitală, dă luminozitate și strălucire tenului. Este un puternic bacteicid, tonifiant și vitalizant. În urma aplicării măștii de față, pielea respiră liberă, eliminând impuritățile și excesul de sebum. Tenul capătă un aspect sănătos, curat și catifelat!

Acțiunea gomajului prin ingredientele sale active stimulează microcirculația sanguină și reînoirea celulară, determinând astfel efectul profund de regenerare. Prețiosul ulei de trandafiri este constituit în proporție de peste 80% din acizi grași esențiali, vitamina C, care asigură o puternică hidratare, stimulează producerea de colagen și elastină, prevenind îmbătrânirea tenului. Masca de față cu argilă activă și tandrafir VivaNatura generează efectele unui lifting facial, fiind  însă o modalitate naturală, neagresivă, de a preveni și ameliora aspectul obosit al pielii, redând acesteia fermitatea și elasticitatea.

Formula benefică și eficientă a Măștii de față cu argilă activă și trandafir de la VivaNatura conferă tenului strălucire și vigorare datorită conținutului de uleiuri naturale, care au puternice efecte antioxidante și regeneratoare și a extractului de gălbenele și mușețel, care calmează și liniștesc tenul.
Mod de utilizare:

Se aplica in strat subtire, masand pielea pentru ca principiile active sa patrunda cat mai profund. Se mentine apoi pana la uscarea completa. Se indeparteaza cu apa calduta. Pielea se inroseste usor, datorita faptului ca masca este foarte activa.
După îndepărtarea măştii cu apă călduţă, recomandăm aplicarea Cremei de față pentru ten normal si sensibil, cu argint si aur coloidal, efectele fiind astfel mult mai pronunțate.

Produsul este realizat prin tehnologie proprie VivaNatura, care păstrează nealterate proprietățile ingredientelor naturale. 

Conține 99.2 % substanţe naturale.

Procesat la rece - FARA PARABENI
Formula Leonard Radutz


Crema demachianta fara lacrimi 75ml Viva Natura

Demacherea face parte din rutina zilnică a femeii. Un demachiaj pe zi reprezintă minimul necesar, având rolul de a îndepărta impuritățile, fardurile, sebumul în exces. Laboratoarele Genna – VivaNatura au creat Crema demachiantă „fără lacrimi“, un produs natural constituit din uleiuri esențiale presate la rece, substanțe active din plante și argint coloidal. Curăță delicat pielea, fără să o usuce, fiind tolerată de toate tipurile de ten. Crema demachiantă are o acțiune blândă asupra pielii, nu irită, este foarte hidratantă și nu produce acel disconfort obișnuit de usturime a ochilor.

Crema demachiantă VivaNatura are multiple efecte benefice, hrănește pielea, făcând-o netedă și moale, hidratează pielea uscată, previne erupțiile cutanate, și ameliorează cearcănele. Uleiul de migdale catifelează și conferă strălucire pielii, calmează iritațiile și inflamațiile, atenuează senzațiile de mâncărime, fiind o sursă importantă de vitamina E și minerale, care ajută la păstrarea unui echilibru adecvat de umiditate al pielii. Uleiul de sâmburi de struguri are un puternic efect antioxidant, emolient, cu o textură ușoară, care este foarte repede absorbită de piele. Crema demachiantă nu lasă urme grase pe piele.

Datorită compoziției bogate în uleiuri naturale ce conțin vitaminele A, E, acizi grași omega 3, omega 6, polifenolii – subsțante cu proprietăți antioxidante – crema demachiantă VivaNatura are efecte remarcabile și asupra pielii delicate din jurul ochilor, menținând-o netedă și fermă, prevenind astfel apariția ridurilor.

Argintul coloidal este un antibiotic și antibacterian natural, care ajută la curățarea și dezinfectarea tenului.

Ingrediente:

Aqua, Elaeis guineensis seed oil (ulei de palmier), Olea europaea oil (ulei de masline), Vitis vinifera seed oil (ulei de samburi de struguri), prunus amygdalus dulcis oil (ulei de migdale dulci), Macadamia seed oil (ulei de macadamia), Colloidal silver (argint coloidal), Sodium Polyacrylate (and) Hydrogenated Polydecene (and) Trideceth-6, Butyrospermum parkii butter (unt de shea), Glyceryl stearate citrate, Phenoxyethanol (and) Decylene Glycol (and) Caprylyl glycol, Citric acid (and) silver citrate, Glycerin, Hippophae rhamnoides oil (ulei de catina), Lavandula angustifolia oil (ulei de lavanda), Tocopherol (vitamina E), Simmondsia chinensis seed oil (ulei de jojoba), Calendula officinalis extract (galbenele), Lythrum salicaria root extract (rachitan), Achillea millefolium extract (coada soricelului), Symphytum officinalis extract (tataneasa), Althaea officinalis leaf extract (nalba mare), Centaurea cyanus flower extract (albastrele).

Produsul este realizat prin tehnologie proprie VivaNatura, care păstrează nealterate proprietățile ingredientelor naturale.

Conține 99% substanțe naturale si de origine naturala.
Procesat la rece - FARA PARABENI
Formula Leonard Radutz

Produse romanesti

Pachet Ten Normal (Crema+Lotiune+Masca+Demachiant) de la EXCLUSIV - Alege Produsul Preferat de la Vegis.ro

Nu uitati: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.

De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.

Mult succes!
Opiniile clientilor despre produs (1 comentariu)
Opiniile clientilor despre produsul Pachet Ten Normal (Crema+Lotiune+Masca+Demachiant) de la EXCLUSIV

Rating general: 5
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Elena

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: F.bun!

Pachet Ten Normal (Crema+Lotiune+Masca+Demachiant) EXCLUSIV face parte din categoria Cosmetice ten din cadrul magazinului online de produse naturiste Vegis.ro.
Livrarea produselor din stocul propriu se face in 24-48h de la plasarea comenzii online sau telefonic. Transportul este gratuit pentru comenzi peste 150.00 de lei.

Despre produsele BIO
Certificarea BIO atesta faptul ca produsele sau ingredientele din compoziția acestora provin din agricultura ecologica. ”Agricultura ecologica” sau AE promoveaza metode sustenabile si practici agricole in armonie cu natura, ce au ca scop protejarea mediului inconjurator si protejarea sanatatii publice. Termenul BIO este echivalent cu ”ecologic”, denumiri folosite in spatiul european, precum si cu termenul ”organic”, folosit in Anglia, Canada si SUA.