Pachet Ten Uscat (Crema+Lotiune+Demachiant) EXCLUSIV

5,00 | 1 comentarii

  • Producator:
  • TVA Inclus
  • Cod: VIV355

Produsul nu mai este momentan disponibil in oferta Vegis.ro
Activeaza Alerta Stoc si te vom informa imediat ce va reintra in stoc.

Iti recomandam alte produse similare din categoria Cosmetice ten

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0371.521.330.



Cost livrare curier: 14,90 lei . Livrare GRATUITA in tara pentru comenzile peste 150 lei.


Cost livrare lockere: 9,90 lei.
Sameday Easybox Fan Courier Fanbox
b-22373
b-22441

Pachet Ten Uscat (Crema+Lotiune+Demachiant) de la EXCLUSIV - Detalii produs

Pachetul Ingrijire Ten Uscat contine:

1 x Crema hidratanta pentru ten uscat cu catina si cocos  75ml Viva Natura

1 x Lotiune tonica ten normal cu aloe vera si albastrele 150ml Viva Natura

1 x Crema demachianta fara lacrimi 75ml Viva Natura



 Crema hidratanta pentru ten uscat cu catina si cocos  75ml Viva Natura
 Proprietăţi
-hidratează şi hrăneşte în profunzime
-este nutritivă şi regenerantă
-menţine echilibrul hidric al pielii
•Indicaţii
-hidratare de lungă durată
-menţinerea elasticităţii şi supleţii pielii
-protejarea tenului
•Ingrediente active
-uleiuri prețioase de cocos, macadamia, orez brun, cătină, limba mielului, luminiţa nopţii, argan, unt de shea, unt de cacao, acid hyaluronic, aloe vera, extracte de plante.

Uleiul de cocos si de macadamia stimuleaza microcirculatia locala, sunt nutritive si regenerante. Uleiul de catina are efect protector. Hyaluronatul de sodiu hidrateaza in rpofunzime si are un rol esential in refacerea colagenului si a elastinei. Aloe Vera contribuie la mentinerea echilibrului hidric al pielii.

Uleiul de cocos:

*conţine 50% acid lauric, un ingredient antiaging care repară ţesuturile şi întârzie apariţia ridurilor
*hidratează eficient, elimină senzaţia de piele uscată
*ulei blând, nu îngraşă pielea

Contine 97.9% substante naturale si de origine naturala
Procesat la rece
Nu contine parabeni

Deoarece este un produs natural, in rare cazuri pot exista diferite alergii la diferite componenete din crema. Pentru siguranta, recomandam sa consulati lista de ingrediente si sa tesdtati crema pe o mica portiune de piele.

Testat dermatologic dar nu si pe animale.
Ingrediente:
Aqua(apa), Cocos nucifera Oil (ulei de cocos), Vitis vinifera seed oil (ulei din samburi de grapefruit), Prunus amygdalus dulcis Oil(ulei migdale dulci), Oryza sativa bran oil (ulei de orez brun), Macada,oa seed oil (ulei de macadamia), Glyceryl stearate citrate, Glycerin Butyrospermum parkii butter (unt de shea), Theobroma cacao seed butter (unt de cacao), Tocopherol (Vitamina E), Phenoxyethanol, Ehtyhexyglycerin, Sodium Polyacrylate (and) Hydrogenated Polydecene (and) Trideceth-6, Borago officinalis seed oil (ulei limba mielului), Oenothera biennis oil(ulei luminita noptii), Argania spinosa kenel Oil (Ulei de aragan), Hippophae rhamnoides oil (ulei de catina), Simmondsia chinensis sedd oil, Glyceril Laurate, Alcohol denat (alcool etilic), Hyaluronic acid, Aloe vera callus extract, althaea officinalis extract (nalba), Chamomilla recutita flowert extract (musetel), Lavandula angustifolia extract (lavanda), achillea millefolium extract (coada soricelului), Calendula officinalis extract (galbenele), Robina pseudoacacia flower extract (salcam), Tilia vulgaris flower extract (tei), Mellisa officinalis extract (roinita), Rosa damascena extract (trandafir), Symphytum officinale extract (tataneasa), Lythrum salicaria root extract (rachitan), Verbascum densiflorum extract (lumanarica), Thymus serpillumextract (cimbrisor), Hypericum perforatum leaf extract (sunatoare), Galium verum extract.

Lotiune tonica ten Normal 150ml Viva Natura

Este un produs de curățare a tenului ce se aplică după demachiere. Ajută la eliminarea efectului de față care “strânge”, hidratează tenul, calmează pielea uscată și iritată și îi conferă o senzație de catifelare.
Loțiunea se aplică pe fața curată cu ajutorul unei dischete demachiante, fără a insista prea mult în zona ochilor, deoarece în această zonă pielea este foarte sensibilă .
Se folosește pentru împrospătarea tenului – are efect tonic și hidratant, reglează nivelul pH-ului și pregătește pielea pentru absorbția cremei. Este necesar să introducem în programul de îngrijire zilnică a tenului loțiunea de față, pentru că aceasta este chiar cheia pentru un ten curat și sănătos, ce face ca pielea să își recapăte prospețimea.
Loțiunea tonică conține ingrediente specifice pentru a trata diferite probleme ale tenului. Are în compoziție ingrediente umectante (care au rolul de a oferi umezeala pielii – glicerină, acid hialuronic, lactat de sodiu), aloe și extracte active din plante cu proprietăți emoliente, tonice și hidratante.
Este recomandată femeilor cu ten normal, are o acțiune ușoară și blândă asupra pielii, reglează nivelul pH-ului și pregătește pielea pentru absorbția cremei.

Loțiunea tonifică și reîntinerește tenul normal. Are o acțiune ușoară și blândă asupra pielii, contribuie la menținerea echilibrului hidric și pregătește pielea pentru absorbția cremei. Conține ingrediente active cu rol tonic și emolient, ce purifică pielea fără a o usca.
Aloe vera, acidul hialuronic și lactatul de sodiu natural conferă hidratare intensă pielii. Tătăneasa relaxează țesuturile și elimină procesul inflamator. Uleiul de iasomie are efect purificator și revigorant.
Ingrediente:

Aqua (apă), Sodium lactate (lactat de sodiu), Water (and) Sodium benzoate (and) Sodium salicylate, Jasminum officinale oil (ulei de iasomie), Glycerin, Alcohol denat. (alcool etilic), Hyaluronic acid, Glycerin (and) Water (and) Alcohol Denat. (and) Terminalia ferdinandiana fruit extract (super ox), Aloe vera callus extract, Centaurea cynus flower extract (albăstrele), Chamomilla recutita flower extract (muşeţel), Althaea officinalis leaf extract (nalbă), Achillea millefolium extract (coada şoricelului), Equisetum arvense extract (coada calului), Cichorum inthybus extract (cicoare), Symphytum officinale extract (tătăneasă), Arnica montana flower extract (arnică), Lavandula angustifolia extract (lavandă), Calendula officinalis extract (gălbenele), Salvia officinalis extract (salvie), Rosa damascena extract (trandafir), Melissa officinalis extract (roiniţă), Tilia vulgaris flower extract (tei).


Crema demachianta fara lacrimi 75ml Viva Natura

Demacherea face parte din rutina zilnică a femeii. Un demachiaj pe zi reprezintă minimul necesar, având rolul de a îndepărta impuritățile, fardurile, sebumul în exces. Laboratoarele Genna – VivaNatura au creat Crema demachiantă „fără lacrimi“, un produs natural constituit din uleiuri esențiale presate la rece, substanțe active din plante și argint coloidal. Curăță delicat pielea, fără să o usuce, fiind tolerată de toate tipurile de ten. Crema demachiantă are o acțiune blândă asupra pielii, nu irită, este foarte hidratantă și nu produce acel disconfort obișnuit de usturime a ochilor.

Crema demachiantă VivaNatura are multiple efecte benefice, hrănește pielea, făcând-o netedă și moale, hidratează pielea uscată, previne erupțiile cutanate, și ameliorează cearcănele. Uleiul de migdale catifelează și conferă strălucire pielii, calmează iritațiile și inflamațiile, atenuează senzațiile de mâncărime, fiind o sursă importantă de vitamina E și minerale, care ajută la păstrarea unui echilibru adecvat de umiditate al pielii. Uleiul de sâmburi de struguri are un puternic efect antioxidant, emolient, cu o textură ușoară, care este foarte repede absorbită de piele. Crema demachiantă nu lasă urme grase pe piele.

Datorită compoziției bogate în uleiuri naturale ce conțin vitaminele A, E, acizi grași omega 3, omega 6, polifenolii – subsțante cu proprietăți antioxidante – crema demachiantă VivaNatura are efecte remarcabile și asupra pielii delicate din jurul ochilor, menținând-o netedă și fermă, prevenind astfel apariția ridurilor.

Argintul coloidal este un antibiotic și antibacterian natural, care ajută la curățarea și dezinfectarea tenului.
Ingrediente:

ulei de migdale, ulei de palmier, ulei sâmburi de struguri, ulei de jojoba, ulei de măsline, gălbenele, levănțică, aloe vera, roiniță, nalbă mare, argint coloidal.

Produsul este realizat prin tehnologie proprie VivaNatura, care păstrează nealterate proprietățile ingredientelor naturale.

Conține 99% substanțe naturale si de origine naturala.
Procesat la rece - FARA PARABENI
Formula Leonard Radutz

Produs romanesc



Pachet Ten Uscat (Crema+Lotiune+Demachiant) de la EXCLUSIV - Alege Produsul Preferat de la Vegis.ro

Nu uitati: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.

De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.

Mult succes!
Opiniile clientilor despre produs (1 comentariu)
Opiniile clientilor despre produsul Pachet Ten Uscat (Crema+Lotiune+Demachiant) de la EXCLUSIV

Rating general: 5
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
MARIA (Blaj)

Scor: 5/5 | acum 7 ani
Achizitie verificata

Pro: Sant multumita de produsele d-vs

Pachet Ten Uscat (Crema+Lotiune+Demachiant) EXCLUSIV face parte din categoria Cosmetice ten din cadrul magazinului online de produse naturiste Vegis.ro.
Livrarea produselor din stocul propriu se face in 24-48h de la plasarea comenzii online sau telefonic. Transportul este gratuit pentru comenzi peste 150.00 de lei.

Despre produsele BIO
Certificarea BIO atesta faptul ca produsele sau ingredientele din compoziția acestora provin din agricultura ecologica. ”Agricultura ecologica” sau AE promoveaza metode sustenabile si practici agricole in armonie cu natura, ce au ca scop protejarea mediului inconjurator si protejarea sanatatii publice. Termenul BIO este echivalent cu ”ecologic”, denumiri folosite in spatiul european, precum si cu termenul ”organic”, folosit in Anglia, Canada si SUA.