Apa de Trandafiri 50ml NIAVIS

4,86 | 78 comentarii

  • Producator:
  • Ambalaj: sticla
  • Greutate: 50ml
  • TVA Inclus
  • Cod: NIA176

12,90 lei
Castigi 1 puncte de fidelitate. detalii

In stoc

-
buc
+

Cost livrare curier: 14,90 lei . Livrare GRATUITA in tara pentru comenzile peste 150 lei.


Cost livrare lockere: 9,90 lei.
Sameday Easybox Fan Courier Fanbox
12,90 lei / bucata × 3 =
Economisesti 3,87 lei
38,70 lei
34,83 lei
b-22373
b-22441

Apa de Trandafiri 50ml de la NIAVIS - Detalii produs

Apa de trandafiri este un produs versatil cu nenumarate intrebuintari in cosmetica pentru diverse probleme ale tenului.

Lichidul obtinut este usor colorat, cu un miros proaspat si parfumat, tocmai de aceea este utilizat și ca parfum pentru o nota florala discreta pe piele.

Ingrediente (INCI): apa din flori de trandafir (Rosa Damascena Flower Water)

Componenta: apa, ulei de trandafir (Rosa Damascena), linalool, phenethyl alcohol, cintronellol, nerol, geraniol, eugenol, farnesol, hydrocarbon C17-C23, nonadecane

Metoda de obtinere: produs obtinut prin metoda de distilare

Caracter aromatic: note florale, intens

Proprietati:

  • antiinflamatore

  • antiseptica

  • tonica, revigoranta

  • astringenta

Apa de trandafiri pentru gatit:

Datorita gustului dulceag și aromei florale pe care o confera preparatelor, apa de trandafiri este folosita mai ales pentru pregatirea deserturilor, inlocuind cu succes vanilia.

Se poate include in retete de inghetata, in budinci, prajituri, torturi, sorbet si briose sau se pot adauga cateva picaturi chiar si in gemuri si dulceata, in special sortimentele de capsuni, zmeura.

Biscuiti vegani cu lamaie si apa de trandafir

Ingrediente - pentru aluat: 100g unt, 50g zahar tos sau zahar de cocos, 150g făina, coaja lamaie,
                    - pentru glazura: 100g zahar pudra, 2 lingurițe apa de trandafiri, 2 lingurite de apa, petale de trandafir uscate (opțional)

Preparare aluat: se amesteca untul cu zaharul pana se obtine o crema. Se adauga coaja de lamaie si faina pentru a se forma aluatul. Se lasa la frigider 40 minute pentru a se intarii. Preincalziti cuptorul la 160 grade C. Se intinde aluatul obtinut si cu ajutorul unei forme, taiati biscuitii in rondele. Coaceti biscuitii timp de 12-14 minute sau pana cand devin aurii.

Preparare glazura: se amesteca impreuna apa cu zaharul pudra, sucul de lamaie si apa de trandafiri, se adauga peste biscuiti si se presara petale de trandafir uscate. Se servesc alaturi de un ceai savuros.

Crema-budinca de lapte orientala

Ingrediente: 750ml de lapte, 60g de zahar, 100ml de smantana lichida, 3 linguri faina de orez, 2 linguri de apa de trandafiri, fructe uscate pentru decor

Preparare: Se pune la fiert 500ml lapte cu smantana lichida. Laptele ramas se amesteca cu faina de orez si zaharul, dupa care se adauga peste laptele de pe foc si se amesteca incontinuu pana cand crema se ingroasa.

Dupa ce s-a ingrosat, se ia de pe foc si se adauga apa de trandafiri. Se pune in boluri sa se raceasca si se orneaza dupa gust cu fructe uscate.


9 modalitati de utilizare a apei de trandafiri pentru ten si corp

Utilizati apa de trandafiri pentru a preveni sau a reduce aspectul de pungi de sub ochi

Puneti o sticla cu apa de trandafiri la frigider pentru jumatate de ora si apoi aplicati pe o discheta de bumbac si asezati usor sub ochi. Va calma pielea de sub opchi si va reduce umflaturile.

2) Improspatati-va tenul pe parcursul zilei pulverizand apa de trandafir.

In special in timpul verii, apa de trandafiri poate devein ajutorul de incredere ajutand la ingrijirea tenului ca nici un alt produs; doar pulverizati apa de trandafiri pe ten I gat (se poate aplica si cu ajutorul unei dischete demachiante din bumbac) si v ava conferi in mod instantaneu prospetime tenului, il va hrani si hidrata lasand o stralucire naturala si sanatoasa. Un mic truc: Se poate pastra o sticla cu apa de trandafiri la frigider in sezonul cald si se aplica de mai multe opri pe zi cand ne dorim atat racorire cat si hidratare.

3) SPA in propria baie. Adaugati 2 cesti de apa de trandafiri la apa de baie din cada pentru o experienta divina si de neuitat. Apa de trandafiri va catifela si va conferi p[rospetime pielii, lasand si un parfum de trandafir proaspat pe pielea intregului corp.

4) Folositi apa de trandafiri pentru catifelarea pielii aspre si uscate

Persoanele cu tenul uscat si sensibil pot observa imbunatatiri ale aspectului pielii utilizand apa de trandafiri. Atunci cand aplicati apa de trandafiri pe piele se pot observa efecte de calmare si catifelare chiar imediat dupa aplicare.

5) Demachiant natural. Doar aplicati apa de trandafiri pe o discheta demachianta si stergenti bland machiajul cu ea, masand usor fata. Pentru a crea un demachiant chiar si mai eficient puteti amesteca apa de trandafiri cu ulei de cocos. Aceasta combinatie indepartaeza usor machiajul atat de pe ten cat si din jurul ochilor inclusive cel rezistent la apa. Nu frecati si nu intindeti plielea in timpul demachierii deoarece ne dorim sa ne pastram o piele tanara cat mai mult timp .

6) Apa de trandafiri poate fi folosita pe post de spray fixator de machiaj. Apa de trandafiri poate fi aplicata prin pulverizare pe ten peste machiaj, ca oricare alt produs de fixare, conferind frumusete, stralucire naturala si un finish frumos machiajului.

7) Folositi apa de trandafiri ca toner facial

Folosirea regulata a apei de trandafiri pe post de toner previne formarea ridurilor (incetineste procesul de imbatranire al epidermei), micsoraeza porii si confera o stralucire sanataosa tenului.

8)Puteti utiliza apa de trandafirti si dupa barbierit, pentru a preveni iritatiile si pentru a calma pielea . Pe langa faptul ca va ajuta ca picioarele proaspat epilate sa fie mai catifelate, apa de trandafiri va alsa un parfum frumso pe pielea voastra.

9) Aromaterapie.

Nu ne putem abtine sa nu mentionam ca apa de trandafiri este un ingredient perfect de aromoteparie. Studiile si cercetarile facute in acest sens au aratat ca aromoterapia are efecte positive in lupta cu stresul, calmeaza si ajuta la obtinerea unui somn odihnitor si ne ajuta s fim mai pozitivi.

Precautii: A nu se lasa la indemana copiilor. A se evita contactul cu ochii. Inainte de utilizare este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel putin 24 de ore înainte de aplicare.

A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de caldura si lumina soarelui.

Tara de origine: Bulgaria

Recomandari: afectiuni dermatologice

Apa de Trandafiri 50ml de la NIAVIS - Alege Produsul Preferat de la Vegis.ro

Nu uitati: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.

De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.

Mult succes!
Imagini de la clienti
Opiniile clientilor despre produs (78 comentarii)
Opiniile clientilor despre produsul Apa de Trandafiri 50ml de la NIAVIS

Rating general: 4.86
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Carmen S

Scor: 4/5 | acum 1 luna
Achizitie verificata

Pro: E ok, il folosesc sa curat si sa tonific tenul. Imi place apa de trandafir in general, insa din pacate este f greu sa mai gasesti o apa de trandafiri cum se gasea inainte. Apa de trandafiri de acum 10-15 20 de ani avea rezultate minunate asupra tenului. Antiseptica. Antibacteriana, lasa tenul super curat si rezolva pana si problemele cu acnea, piele mega catifelata... minunat. Acum indiferent de la ce firma cumpar apa de trandafiri nu mai este deloc acelasi lucru. Lasa pielea curata, e ok dar cam atat. Intr-un fel am ramas cu nostalgia la ceea ce a fost sau ce poate fi si tot continui sa cumpar apa de trandafiri dar nu mai este acelasi lucru.

Ramona

Scor: 5/5 | acum 2 luni
Achizitie verificata

Pro: De calitate superioara.

Stamate

Scor: 5/5 | acum 3 luni
Achizitie verificata

Pro: Miros foarte placut! Tonic natural!

Stavarachi

Scor: 5/5 | acum 4 luni
Achizitie verificata

Pro: Miroase demențial și lasă o piele proaspătă ca o ploaie calda de vara :)

Anca Elena

Scor: 5/5 | acum 4 luni
Achizitie verificata

Pro: Am tenul uscat și este bun pentru acest tip de ten.

Andra

Scor: 5/5 | acum 4 luni
Achizitie verificata

Pro: Multumita de produs!

Coman

Scor: 5/5 | acum 4 luni
Achizitie verificata

Pro: Eu o folosesc ca si tonic pentru fata sau inainte de machiaj.

Vuculescu (Arad)

Scor: 5/5 | acum 5 luni
Achizitie verificata

Pro: Recomand
Il achiziționez des
Este fresh

Lili beres

Scor: 5/5 | acum 7 luni
Achizitie verificata

Pro: Perfectă

Veronica

Scor: 5/5 | acum 7 luni
Achizitie verificata

Pro: Un răsfăț pentru o mama obosita cu mulți copii :)))

Afrodita

Scor: 5/5 | acum 7 luni
Achizitie verificata

Pro: Imi place mult sa-mi hidratez tenul cu aceasta apa de trandafiri. Recomand.

Chirila

Scor: 5/5 | acum 7 luni
Achizitie verificata

Pro: Un produs bun

Maddy @ madelicii.ro (Iași)

Scor: 5/5 | acum 8 luni

Pro: Foarte bună, ideală și pentru uz alimentar, și pentru uz cosmetic.

FLORINA

Scor: 5/5 | acum 8 luni
Achizitie verificata

Pro: Folosesc produsul atât pentru fixarea machiajului cât și pentru prospețime în zilele caniculare.

Raluca

Scor: 4/5 | acum 8 luni
Achizitie verificata

Pro: Super!

Borleanu

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Miros plăcut.

Cojocaru simona

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Foarte bun calitate maximă

NITA ELISABETA DORINA

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: APA DE TRANDAFIRI PENTRU UN TEN SUPERB PENTRU UN PAR PARFUMAT PENTRU UN DESERT RAFINAT .

Ionela

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: F. buna pentru ten

Stefan

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Miroase superb

Radulescu

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Bun

Iotcu

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Ceva chiar dragut,lasa pielea fina

R.

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: util pt cosmetica si dulciuri.

Mema

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Bună

K

Scor: 4/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Miros placut, o folosesc de-a lungul zilei pentru reimprospatarea fetei. Inca nu am experimentat in mancare.

Loredana

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Eu il folosesc ca spray pt față. Lasă pielea catifelată. O recomand cu mare drag

Alina

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Foarte bună!

Gentiana

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Are un parfum foarte placut, delicat si natural

Elena (Navodari)

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata
BC

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: O folosesc la prajituri si budinci

Vuculescu (Arad)

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Foarte fresh
Recomand
Ma bucur ca mi -am luat 4 bucăți
Plus ca vine în sticla de sticla

Nicoleta

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Miros placut.

Rebeca

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: miroase bine! dar nu prea tine la temperatura camerei. trebuie neaparat la frigider

Sandu (Caciulata)

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Buna

Ionela

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: E ok.

Lavinia (Bucuresti)

Scor: 4/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Cadou ideal de la Vegis.

Madalina

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Cred ca o sa devină apa mea preferata!🥰

Daiana

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Cadoul acesta a venit la fix in rutina mea de ingrijire.

Andreea

Scor: 4/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Miroase placut.

Oana

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Un miros foarte placut.

Gabriel

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Recomand.

Dinu

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Aromă deosebit de puternică, suava în prăjituri, sucuri racoritoare

Dinu

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Aromă deosebit de puternică, suava în prăjituri, sucuri racoritoare

Georgeta

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Minunata apa de trandafiri ! E o placere acum,vara, sa-mi racoresc tenul supraincalzit de la caldura.

Ana

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: tenul meu a fost revigorat....minunat

Ana

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: tenul meu a fost revigorat....minunat

Aida

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Efect hidratant pentru ten,imi place,multumesc!

Ghidoveanu

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Miroase minunat

Ionela

Scor: 4/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Aroma placuta, fresh...imi place pulverizat pe ten

Mihaela

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Răcoroasă și parfumata

Diaconu Bianca

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Efect tonic,racoritor si revigorant mai ales cand este pulverizata pe ten de la frigider.

Naie

Scor: 4/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Este răcoritor.

Laura Tanasa

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata
Mihaela-Andreea

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Nu ma așteptam să fie atât de concentrat. Miroase într-adevăr a trandafir de damasc și este foarte răcoritor 🙏🏼

VIORICA

Scor: 4/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: E ok reconfortant.

Tóth Timea

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Are un miros foarte plăcut.

Florin

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Proaspat si revigorant !

Popa (Sibiu)

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Revigorant și miros placut . Foarte bun👍

Popa

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Revigorant și miros placut👍

florescu macrina

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: netezeste ridurile fetei

Capatina

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Foarte bun

Maria

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Buna in multe afecțiuni

sotir constantin sorin

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Super . Comanda venita la timp .

Nina

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: miros superb

Mihaela

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Parfumată!

Olimpia-Elisabeta

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Ok

Miruna-Ilioara

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Produs excelent

Miculescu

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: f.bun

Coco

Scor: 4/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Aici , urmeaza sa descopar!

Drimus

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Minunat!

Vlad

Scor: 3/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Parfumat dar cam atât

Sandita

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: ok

rox

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Racoritor si calmant. Miros placut.

Mihaela

Scor: 5/5 | acum 2 ani
Achizitie verificata

Pro: Produs foarte bun

SAVLOVSCHI

Scor: 5/5 | acum 2 ani
Achizitie verificata

Pro: Plăcut și reconfortant!

Trif

Scor: 5/5 | acum 2 ani
Achizitie verificata

Pro: Miroase frumos

Gabriela

Scor: 5/5 | acum 2 ani
Achizitie verificata

Pro: Catifelare instanta, parfum placut, discret.
Sigur o voi recumpara

Iulia

Scor: 5/5 | acum 2 ani
Achizitie verificata

Pro: Pentru iubitorii parfumului de trandafir, aroma e super.

Apa de Trandafiri 50ml NIAVIS face parte din categoria Cosmetice ten din cadrul magazinului online de produse naturiste Vegis.ro.
Livrarea produselor din stocul propriu se face in 24-48h de la plasarea comenzii online sau telefonic. Transportul este gratuit pentru comenzi peste 150.00 de lei.

Despre produsele BIO
Certificarea BIO atesta faptul ca produsele sau ingredientele din compoziția acestora provin din agricultura ecologica. ”Agricultura ecologica” sau AE promoveaza metode sustenabile si practici agricole in armonie cu natura, ce au ca scop protejarea mediului inconjurator si protejarea sanatatii publice. Termenul BIO este echivalent cu ”ecologic”, denumiri folosite in spatiul european, precum si cu termenul ”organic”, folosit in Anglia, Canada si SUA.