Apa De Trandafiri 100ml + Ulei De Cocos Virgin 35ml HERBAVIT

4,50 | 4 comentarii

  • Producator:
  • Ambalaj: sticla
  • Greutate: 100ml + 35ml
  • TVA 9% Inclus
  • Cod: MER521

12,51 lei

13,90 lei

Economisesti 1,39 lei
Castigi 1 puncte de fidelitate. detalii

In stoc

-
buc
+

Promotie valabila pana la 30.12.2020 in limita stocului disponibil. Vezi toate promotiile.


Cost livrare: 14,90 lei . LIVRARE GRATUITA in tara pentru comenzile de peste 150,00 lei

b-3173

Descriere Apa De Trandafiri 100ml + Ulei De Cocos Virgin 35ml de la HERBAVIT

Pachetul contine:

1 x Apa De Trandafiri 100ml Herbavit

1 x Ulei De Cocos Virgin 35ml Herbavit

Apa De Trandafiri 100ml

Apa de trandafiri este un produs versatil care, datorită faptului că este 100% natural, poate fi folosit atât în gastronomie, oferind o aromă dulce parfumată preparatelor, cât și în cosmetică, pentru îngrijirea și hrănirea pielii. Este un produs tradițional zonei Orientale.

Pe lângă proprietățile antiseptice, antiiflamatoare și cicatrizante, apa de trandafiri conferă pielii un parfum delicat și poate fi folosită inclusiv în aromaterapie, ca odorizant de cameră sau în băi relaxante. 

Apa de trandafiri Herbavit este 100% naturală și obținută prin distilarea petalelor de trandafir.

Proprietăți și utilizări:

Uz alimentar:

Apa aromată de trandafiri a fost folosită ca aromă timp de secole în bucătăria din Orientul Mijlociu, India și China. Poate fi adăugată în siropuri și este adesea presărată peste prăjituri și băuturi cu lapte, cum ar fi kheer (budinca de orez indian).

Apa de trandafiri se poate folosi ca ingredient pentru preparate orientale, prăjituri, produse de patiserie (tarte, madlene, biscuiți sau brioșe), înghețate și chiar băuturi.

Uz cosmetic:

Apa de trandafiri este potrivită pentru toate tipurile de piele, dar este recomandată mai ales celor cu tenul sensibil, cu pete roșii sau acnee, datorită proprietăților antiseptice, antiinflamatoare şi cicatrizante. Se poate utiliza și ca tonic pentru revigorarea tenului, mai ales în perioada de vară.

Apa de trandafiri este un bun demachiant, curăţă porii și calmează pielea iritată. 

De asemenea, este ideală şi pentru îngrijirea scalpului şi a părului. Masată pe scalp, revigorează circulaţia sanguină, iar aplicată direct pe păr ajută la hidratarea şi regenerarea acestuia.

Apa de trandafiri poate fi utilizată și ca ingredient în produse cosmetice homemade. Se recomandă adăugarea acesteia în faza apoasă a compoziției.

Mod de utilizare:

Alimentar: în funcție de preparat, se poate dilua în apă sau alte lichide.

Cosmetic:  nediluată, ca tonic sau demachiant - 2-3 pufuri direct pe ten sau pe dischetă demachiantă, masați cu mișcări circulare până intră în piele. Poate fi utilizată zilnic, fără reacții adverse.

Ingrediente:

apă, extract de trandafir.

Ţara de origine: India

Apa de trandafiri pentru față - beneficii și proprietăți

1. Apa de trandafiri ajută la menținerea echilibrului pH-ului pielii și controlează de asemenea excesul de sebum.

2. Apa de trandafiri are proprietati antiinflamatorii care pot ajuta la reducerea petelor rosii ale pielii iritate,  ajuta la prevenirea și tratarea acneei, dermatitelor si eczemelor. Este un agent de curatare excelent si ajuta la eliminarea sebumului si a toxinelor acumulate in pori infundati.

3. Proprietățile antioxidante ale apei de trandafir ajută la întărirea celulelor pielii și regenerarea țesuturilor.

4. Aroma trandafirilor este considerată a fi un stimulator puternic al stării emoționale.  În aromaterapie, parfumul delicat al apei de trandafiri te poate ajuta să scapi de sentimentele de anxietate și îți oferă o stare de relaxare emoțională.

5. Proprietățile nutritive și hidratante ale apei de trandafir hrănesc firul de păr. Este recunoscută pentru tratarea inflamațiilor ușoare ale scalpului și prevenirea mătreții. Apa de trandafiri acționează ca un balsam natural și revitalizează creșterea părului.


Ulei De Cocos Virgin 35ml Herbavit

Ingrediente: 100% ulei de cocos presat la rece


Ulei de cocos virgin obtinut din fructe proaspete de cocos prin presare la rece pentru a nu isi pierde calitatile. Este 100% pur fara aditivi. Nu contine colesterol, are continut ridicat de acid lauric. Uleiul de cocos este ideal pentru ingrijirea pielii si a parului indiferent de varsta. Se poate folosi pentru masaj, se absoarbe usor in piele. Uleiul de cocos se solidifica sub 25 °C, sub aceasta temperatura devine alb.

Tara de origine: Sri Lanka

Produs in U.E

COCOSUL

Arborele de cocos (cocos nucifera) face parte din familia palmierului, creşte în zone tropicale şi este considerat nu numai o sursa de hrană dar şi un remediu în vindecarea anumitor afecţiuni. Cocosul este originar din insulele Filipine, unde este cunoscut sub denumirea de „copacul vieţii” datorită proprietăţilor şi întrebuinţărilor sale multiple, dar se cultiva şi în India unde poartă numele de „kalpa vrisha” care semnifică „tot ceea ce este necesar vieţii”, în Indonezia, Brazilia şi Sri Lanka. În zilele noastre cocosul este cultivat nu doar în zone cu clima caldă, tropicală ci şi în regiunile cu climă mai rece.

Arborele de cocos poate atinge o înălţime de 30 de metri, ajunge până la 80 de ani şi poate produce până la 150 de nuci de cocos pe an. Este o plantă apreciată şi se bucură de întrebuinţări multiple: remediu pentru diferite afecţiuni, sursă pentru o hrană şi băutură sănătoasă, până la fabricarea de coşuri, acoperiş pentru colibe şi nu în ultimul rând zahăr natural extras din seva florilor de cocos.

Filipinezii sunt cei mai mari consumatori de nucă de cocos şi au o gamă foarte variată de produse precum: bukayo (cocos îndulcit), pan de coco (pâine cu cocos), tuba (vin de cocos), suka (oţet de cocos), lambanog (gin de cocos), cocos deshidratat, apă de cocos, lapte de cocos şi ulei de cocos.

Uleiul virgin de cocos

Uleiul virgin de cocos este unul dintre cele mai apreciate uleiuri datorită proprietăţilor sale multiple, care se obţine de asemenea din miezul nucii de cocos, dar prin presare la rece pentru a nu îşi pierde calităţile.

Uleiul virgin de cocos se poate folosi atât intern cât şi extern. Intern are efect imunostimulent, ajută la asimilarea substanţelor nutritive din alimente, rol antiparazitar şi se pot consuma două linguri de ulei pe zi. Extern se poate aplica pe piele pentru prevenirea şi tratarea vergeturilor, conţine filtru UV, datorită proprietăţilor antifungice, antibacteriene şi antivirale este de ajutor în cazul ciupercilor la nivelul unghiilor, al diferitelor afecţiuni dermatologice (eczeme, inflamaţii ale pielii etc.) iar datorită conţinutului de vitamina C are efect antioxidant şi este în acelaşi timp sursă de vitamina E. Aplicat înaintea expunerii la soare ajută la obţinerea unui bronz uniform şi previne apariţia petelor şi pistruilor.

Industria cosmetică foloseşte uleiul virgin de cocos în prepararea pastei de dinţi, deoarece reduce apariţia cariilor dentare, datorită enzimelor care distrug bacteriile nocive din cavitatea bucală. În India industria cosmeticelor foloseşte uleiul virgin de cocos ca ingredient valoros pentru a hrăni şi a da strălucire părului. În urma cercetărilor făcute în India, s-a ajuns la concluzia că uleiul virgin de cocos se absoarbe în firul de păr hrănindu-l din interior, şi datorită acidul lauric conţinut, are un rol important în regenerarea părului degradat, în combatearea căderii acestuia, ajută la prevenirea mătreţii şi conferă un plus de vitalitate firului de păr.

Stiati ca...

Uleiul de cocos este solid pana la temperatura de 250 C, iar peste aceasta temperatura el devine lichid, fiind o proprietate normala si specifica acestui tip de produs?

Astfel, uleiul de cocos poate fi utilizat atat pentru gatit, cat si pentru uz cosmetic, in ambele forme ale sale.

Nu uitati: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.

De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.

Mult succes!

Opiniile clientilor despre produs (4 comentarii)

Opiniile clientilor despre produsul Apa De Trandafiri 100ml + Ulei De Cocos Virgin 35ml de la HERBAVIT


Rating general: 4.5

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Neacșu

Scor: 5/5 | acum 2 saptamani
Achizitie verificata

Pro: Recomand

Galoiu Daniela

Scor: 5/5 | acum 3 saptamani
Achizitie verificata

Pro: Super

Alina

Scor: 5/5 | acum 1 luna
Achizitie verificata

Pro: Apa de trandafir revigoreaza tenul si cel mai mult imi place ca uniformizeaza culoarea tenului. Daca am iritatii sau pete rosii lasate de acnee, efectul chiar se observa. Uleiul de cocos il folosesc pe corp. Imi lasa pielea catifelata si are un miros placut

Lita

Scor: 3/5 | acum 1 luna
Achizitie verificata

Pro: bun

Apa De Trandafiri 100ml + Ulei De Cocos Virgin 35ml HERBAVIT face parte din categoria Cosmetice ten din cadrul magazinului online de produse naturiste Vegis.ro.
Livrarea produselor din stocul propriu se face in 24-48h de la plasarea comenzii online sau telefonic. Transportul este gratuit pentru comenzi peste 150.00 de lei.

Despre produsele BIO
Certificarea BIO atesta faptul ca produsele sau ingredientele din compoziția acestora provin din agricultura ecologica. ”Agricultura ecologica” sau AE promoveaza metode sustenabile si practici agricole in armonie cu natura, ce au ca scop protejarea mediului inconjurator si protejarea sanatatii publice. Termenul BIO este echivalent cu ”ecologic”, denumiri folosite in spatiul european, precum si cu termenul ”organic”, folosit in Anglia, Canada si SUA.