Set masca handmade par deteriorat (Ulei De Ricin Virgin 100ml + Vitamina A 10ml+ Vitamina E 10ml) MAYAM

Set masca handmade par deteriorat - ulei de ricin + vitamina A + vitamina E

4,75 | 4 comentarii

  • Producator:
  • TVA 19% Inclus
  • Cod: VEGP22

41,38 lei

44,50 lei

Economisesti 7%
Sau 414 puncte de fidelitate. detalii

In stoc

-
buc
+

Estimare livrare:

Trimite comanda pana maine la ora 15:00 si:
Vei primi produsul Marti, 18 Decembrie intre orele 09:00-17:00


Promotie valabila pana la 31.12.2018 in limita stocului disponibil. Vezi toate promotiile.


Cost livrare: 9,90 lei . LIVRARE GRATUITA in tara pentru comenzile de peste 150,00 lei

Descriere Set masca handmade par deteriorat (Ulei De Ricin Virgin 100ml + Vitamina A 10ml+ Vitamina E 10ml) de la MAYAM

Setul contine:

1 * Ulei de ricin 100ml Trioverde

1* Vitamina E 10ml MAYAM

1* Vitamina A 10ml MAYAM

si este destinat ingrijirii parului deteriorat conferind hidratare, elasticitate, hranire si stralucire. Masca este valabila pentru orice tip de par.

Pachet Exclusiv la Vegis



Ulei de ricin 100ml Mayam

Renumit pentru proprietăţile de regenerare şi fortificare a părului, genelor și sprâncenelor, este apreciat și pentru efectul de stimulare a creșterii părului. Asigură unghii mai rezistente, hrăneşte şi hidratează tegumentele. Este un ulei des regăsit în compoziţiile de machiaj.

Ricinul este o plantă anuală ornamentală, răspândită în zonele tropicale dar şi în cele cu climat temperat. Tulpina are culoare verde sau roşie, florile sunt de un roşu intens, iar fructul este o capsulă ce conţine 3 seminţe bogate în ulei. Uleiul de ricin mai este cunoscut şi sub denumirea de ”castor oil” şi este un ulei dens, vâscos, bogat în acizi graşi. Datorită texturii sale originale, este un mediu ideal de dispersie pentru pigmenţi în produsele de machiaj.

Metoda de obţinere: prin presare la rece din seminţele crude

Pe piele: absorbţie lentă, senzaţie grasă, non-comedogenic*

*Comedogenicitatea nu este măsurabilă şi determinată ştiinţific. Un ulei/unt considerat comedogen poate înfunda temporar porii dar nu generează obligatoriu coşuri, puncte negre sau acnee la orice persoană. Aplicarea, mai ales în stare pură a unui ulei considerat comedogen trebuie evitată de persoanele care au pielea cu tendinţe acneice, dar se paote folosi ca ingredient într-o emulsie sau combinat cu alte ingrediente.

Ingrediente (INCI): ricinus communis seed oil*
*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultură organică.
Produs cosmetic natural şi organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanţă cu standardul ECOCERT disponibil la 

Proprietăţile uleiului de ricin

  • este unul dintre cele mai vâscoase uleiuri vegetale
  • fortifiant pentru păr, gene, unghii
  • promovează creşterea părului
  • emolient şi nutritiv
  • antibacterian datorită conținutului în acid ricinoleic
  • antipigmentar
  • uşor cicatrizant și calmant
  • bun dispersant pentru pigmenţi și conferă luciu produselor de machiaj (ruj)
  • fortifică părul, unghiile, genele și sprâncenele favorizând creșterea acestora
  • regenerator pentru părul uscat, tern, tratat chimic

La ce vă poate ajuta

  • îngrijirea și regenerarea părului
  • fortificarea părului, a genelor și sprâncenelor
  • în tratamente pentru combaterea căderii părului
  • îngrijirea pielii afectate fisuri, crăpături, iritații
  • ameliorarea petelor pigmentare, a petelor de vârstă și de sarcină
  • formularea demachiantelor fiin delicat și bun solvant pentru pigmenți
  • întreținerea unghiilor, unghii crăpate, casante sau care se despică
  • formularea compozițiilor de machiaj

Cum se folosește în cosmetică

  • este un produs ce poate fi folosit ca atare, aplicat direct pe piele, păr, unghii sau gene
  • în aplicații pe păr, fiind un ulei cu vâscozitate ridicată, este indicat să fie combinat cu uleiuri vegetale ușoare, fluide
  • ca ingredient pentru prepararea de măși, creme,balsamuri și seruri capilare
  • ca ingredient pentru preparate de machiaj: ruj, balsam de buze, mascara, farduri
  • în prepararea unui demachiant bifazic sau a unei loțiuni demachiante
  • ca ingredient în seruri pentru stimularea creşterii părului
  • pur sau în combinație cu ingrediente specifice, sub formă de baie de ulei pentru unghii

Sinergii speciale

  • cu apă de albăstrele pentru formularea unui demachiant bifazic
  • cu ulei de crin alb şi ulei esenţial de morcov pentru estomparea petelor pigmentare
  • cu ulei de cocos şi ulei esenţial de cedru atlas pentru o mască de păr
  • cu ulei de jojoba şi ulei esenţial de ylang-ylang pentru păr uscat, cu vârfuri despicate
  • cu ulei esenţial de tea tree, palmarosa sau dafin pentru preparate antimătreaţă
  • cu ulei esenţial de lămâie pentru îngrijirea unghiilor

Păstrare: fiind un ulei rezistent la oxidare, se păstrează în mediul ambiant, de preferinţă sub 25°C, ferit de umezeală şi lumină

Calitate: produs cosmetic natural şi organic certificat de Ecocert

Prezentare: lichid clar, culoare gălbuie, vâscozitate ridicată, aproape inodor

Date de siguranţă: uz cosmetic

Avertisment: proprietățile, indicațiile și modul de utilizare al produselor prezentate pe site-ul Elemental sunt bazate pe literatura de specialitate disponibilă în cărți, publicații științifice, site-uri web de referință în fitoterapie, aromaterapie sau hidrolaterapie, jurnale de cosmetică și chimie cosmetică, și pe documentația primită de la producător/furnizor. Cu toate acestea, aceste informații sunt oferite cu scop informativ, ele nu constituie în niciun fel informații medicale și nu angajează responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare de uleiuri, extracte și pulberi de plante în scopuri terapeutice, trebuie consultat un medic.

Tara de origine: India


Vitamina E Mayam 10ml

Tocoferolul, sau vitamina E este esențială pentru sănătatea pielii. Ca aplicaţie cosmetică este interesantă în special pentru îngrijirea pielii uscate sau mature şi pentru regenerare după expunerea la soare.
Practic ea poate fi inclusă în orice preparat cosmetic ce conţine şi uleiuri. Este foarte util în creme, loţiuni, serumuri, unguente, balsam, machiaj (ruj, corector, balsam de buze, farduri, etc). Rolul vitaminei E este in principal de antioxidant.

Vitamina E este prezentă în segmentele lipofile ale membranei celulare. Are un efect puternic antioxidant, protector împotriva degenerării cauzate de radicalii liberi, antiinflamator, regenerant. 

COMPOZIŢIE: concentrat (min.50%) de tocoferoli (alpha, beta, gamma şi delta - α, β, γ şi δ) obţinut din uleiuri vegetale. 
Grad cosmetic şi farmaceutic, exclusiv natural.
Mixed tocopherol însemană că are în compoziţie toţi cei patru izomeri de tocopherol, combinaţia s-a dovedit mai activă şi mai eficientă decât izomerii individuali.

PREZENTARE: lichid uleios de vâscozitate medie, poate prezenta unele aglomerări în mod natural, culoare galben-maronie, miros slab caracteristic
Se livrează însoţit de o seringă pentru facilitarea dozării. 
Densitate: 0.95 (9.5 gr = 10 ml)    Picături: cca. 28 de picături înseamnă 1 gr

Ingrediente (INCI): tocopherol, mixed

Proprietăţile vitaminei E

  • antioxidant potent
  • antirid preventiv, antiage
  • elasticizant
  • calmant şi antiinflamator
  • contribuie la menţinerea stratului hidro-lipidic al pielii
  • stabilizant de uleiuri şi grăsimi în compoziţii (întârzie râncezirea)
  • epitelizant, regenerant cutanat
  • previne îmbătrânirea prematură a pielii
  • protejează pielea de daunele generate de radicalii liberi şi razele UV
  • promovează epitelizarea şi activitatea enzimelor proprii ale pielii

Recomandări, aplicații

  • toate tipurile de produse pentru îngrijirea pielii (care conţin şi ulei)
  • accelerarea vindecării arsurilor, eczemelor și a altor probleme ale pielii
  • înainte şi după expunerea la soare
  • produse de machiaj
  • măşti, serumuri, tratamente pentru păr
  • ca antioxidant pentru uleiuri vegetale sensibile la oxidare
  • pentru prelungirea duratei de utilizare a cremelor, balsamurilor, unguentelor
  • ca antioxidant în preparate ce conţin şi uleiuri, în special cele sensibile la oxidare

Cum se folosește în cosmetică

  • ca ingredient activ: dozaj 0.1 - 0.5%, adăugat la finalul preparării, la rece
  • inclus în creme, serumuri şi uleiuri antiage
  • inclus în compoziţii dedicate îngrijirii pielii uscate, deshidratate
  • în compoziţii elasticizante şi hidratante
  • în unguente şi balsamuri reparatoare
  • în compoziţii cu aplicare după expunerea pielii la soare
  • în uleiuri şi creme de plajă ca protector celular şi antioxidant
  • ca antioxidant: dozaj 0.05-0.2%
  • pentru prevenirea râncezirii uleiurilor sensibile la oxidare se adaugă direct în recipientul original al uleiului, prelungeşte durata de utilizare cu 3-6 luni
  • pentru compoziţii exclusiv uleioase sau în emulsii, balsamuri, la finalul preparării, la rece

Păstrare: închis etanș, în loc uscat, ferit de căldură şi lumină

Date de siguranţă: a nu se păstra la îndemâna copiilor; uz cosmetic

Tara de origine: Spania


Vitamina A 10ml Mayam

Vitamina A este esenţială pentru creşterea și dezvoltarea ţesuturilor, pentru integritatea structurii cutanate. Este cunoscut ca agent de normalizare a funcțiilor pielii, reglementează creșterea celulelor epidermice, intervine în procesul de keratinizare.

Vitamina A - descriere şi recomandări

Retinyl palmitate este o formă a vitaminei A ce are stabilitate superioară retinolului, și odată absorbit în piele este transformat în retinol.
Vitamina A şi derivaţii săi au efecte multiple recunoscute în produsele cosmetice. Este esenţială pentru creşterea, dezvoltarea şi integritatea structurală cutanată.
Este cunoscută ca un normalizator al pielii. Acționează asupra supleții pielii, regularizează creșterea celulelor epidermice, intervine în procesul de keratinizare, favorizează cicatrizarea cutanată, întreține vitalitatea pielii.

Menține integritatea și capacitatea de apărare a pielii. Ajută la separarea celulelor de la nivelul pielii și la normalizarea funcțiilor acestora printr-o divizare corectă.
Carența vitaminei A provoacă uscarea pielii tradusă printr-o hiperkeratoză cu o piele rugoasă și dură. 
Restabileste echilibrul hidro-lipidic la nivelul epidermei prin favorizarea hidratării, catifelarea pielii, eliminarea efectelor agresiunii factorilor de mediu datorită acţiunii antioxidante. Regenerator şi favorizant al reînnoirii celulare, determină creşterea elasticităţii pielii şi previne formarea ridurilor.

Retinyl palmitate este deseori confundat cu acidul retinoic, fapt care duce la dispute şi neînţelegeri. Ambele fac parte din aceeaşi familie, dar acidul retinoic este un ingredient exfoliant şi care poate provoca sensibilizare respectiv fotosensibilizarea pielii. Retinyl palmitate pe de altă parte, este un agent anti-îmbatranire, antioxidant, ce accelerează reînnoirea celulelor şi stimulează sinteza de colagen şi metabolismul fibroblastelor.

PREZENTARE: lichid clar, vâscozitate medie, culoare gălbuie, miros slab caracteristic. 
Atenţie: se cristalizează/solidifică în mediu rece; pentru lichefiere se va plasa într-un mediu mai cald.
Se livrează împreună cu o seringă pentru dozare.
Solubil în uleiuri, puțin solubil în alcool, insolubil în apă.   Densitate 0,95 (10 ml = 9,5 gr)

Ingrediente (INCI): retinyl palmitate

Proprietăţile vitaminei A

  • regenerator forte
  • promovează epitelizarea şi keratinizarea
  • creşte activitatea enzimelor cutanate
  • ajută în procesul de diviziune celulară
  • stimulează proliferarea celulelor din epidermă
  • ajută la reglarea grosimii pielii în procesul de îmbătrânire
  • îmbunătăţeşte elasticitatea pielii
  • ajută la regenerarea pielii afectate de soare
  • stimulează sinteza colagenului
  • reduce ridurile respectiv şifonările induse de radiaţiile solare

La ce vă poate ajuta

  • preventiv şi curativ antiîmbătrânire
  • potrivit pentru orice tip de ten
  • recomandat în special pentru ten matur şi uscat
  • creme şi serumuri de noapte
  • compoziţii de regenerare cutanată
  • creme şi alte preparate antiage
  • măşti pentru orice tip de ten
  • creme şi loţiuni după expunerea la soare

Cum se folosește

  • nu se aplică pe piele ca atare doar ca ingredient în compoziţii cosmetice
  • dozaj indicativ 0.1-2% 
  • în emulsii se socoteşte ca ingredient al fazei finale şi se adaugă la rece
  • se poate include şi în creme deja preparate sau baze de cremă 
  • se poate adăuga în orice ulei pentru ten sau corp
  • creme regeneratoare de noapte
  • seruri de noapte pentru orice tip de ten
  • măşti pentru orice tip de ten

Având în vedere că planează unele suspiciuni conform anumitor surse privind efectul nefast al vitaminei A în cosmetice din cauza efectului fotosensibilizant, recomandăm evitarea folosirii în cremele de zi şi în produsele de bronzaj.

Păstrare:

  • în loc răcoros, ferit de lumina directă, în recipient închis etanş
  • la rece se solidifică şi se prezintă ca o substanță ceroasă sau ca un lichid neomogen. Înainte de utilizare ţineţi recipientul într-un mediu mai cald

Date de siguranţă:

  • posibil fotosensibilizant, este indicată folosirea în compoziții aplicate seara
  • posibil iritant în doze ridicate
  • a se respecta dozajul recomandat
  • a se folosi cu moderație în sarcină şi alăptare
  • a nu se lăsa la îndemâna copiilor
  • uz cosmetic

Țara de origine: Germania


Reteta masca handmade pentru par deteriorat

De ce să alegem o mască de păr cu vitamina A?
Vitamina A este una din cele mai importante vitamine pentru păr deoarece are efect hidratant asupra scalpului și a firului de păr ajutând la reglarea producerii de sebum. De asemenea, conține antioxidanți care ajută rădăcina firului de păr, o întărește, conferindu-i părului un aspect sănătos și rezistent.
 
Ingrediente:
- 4 picături de vitamina A
- 2-3 lingurițe ulei de ricin (în funcție de lungimea părului)
- 2 picături de vitamina E uleioasă
- jumătate de lămâie
 
Capsulele de vitamina A se amestecă cu 2-3 lingurițe de ulei de ricin. Se adaugă apoi câteva picături de vitamina E uleioasă și zeama de la o jumătate de lămâine. Se amestecă până se obține o compoziție omogenă. Se aplică pe păr atât la rădăcină cât și pe lungimea părului. Se masează scalpul timp de aproximativ 5 minute apoi se lasă să acționeze încă jumătate de oră.
Se spală părul cu șampon natural și se clătește abundent.
 
Rezultate:
După aplicare unei măști de păr cu vitamina A părul se hidratează, devine mai rezistent și nu se mai electrizează. Pentru a ajunge la rezultate concrete în ceea ce privește sănătatea scalpului, masca de păr cu vitamina A este recomandată de 3-4 ori pe săptămână pentru părul uscat și 2-3 ori pentru părul gras. Durata tratamentului este de cel puțin două luni.
 

Recomandari: par si unghii


Set masca handmade par deteriorat (Ulei De Ricin Virgin 100ml + Vitamina A 10ml+ Vitamina E 10ml) MAYAM face parte din categoria Par din cadrul magazinului online de produse naturiste Vegis.ro.
Livrarea produselor din stocul propriu se face in 24-48h de la plasarea comenzii online sau telefonic. Magazinul nostru va pune la dispozitie un call center dedicat pentru preluarea comenzilor, de luni pana vineri, intre orele 08:30 - 16:30.
Pe Vegis.ro beneficiati de TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 150.00 de lei.
Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator in momentul achizitiei initiale. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare care nu au fost semnalate de catre producator.

Nu uitati: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.

De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.

Mult succes!

Comentarii despre produs (4 comentarii)

Opiniile clientilor despre produsul Set masca handmade par deteriorat (Ulei De Ricin Virgin 100ml + Vitamina A 10ml+ Vitamina E 10ml) de la MAYAM


Rating general: 4.75

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Penciu (Bragadiru)

Scor: 4/5 | acum 6 luni

Pro: Este mult prea devreme pentru a da un răspuns total afirmativ, tot ce pot spune este ca sunt foarte prompți și produsele sunt foarte ok

Badele (Bailesti)

Scor: 5/5 | acum 1 an

Pro: Este un produs foarte bun. Recomand.

KARACSONYI (Timisoara)

Scor: 5/5 | acum 1 an

Pro: minunata, parul meu era foarte uscat iar dupa 3 aplicari arata mult mai sanatos. O masca de par pe care o voi folosi mereu.

TAMAS MARIANA

Scor: 5/5 | acum 2 ani

Pro: ffff.bune