Pasta de Soia Shiro Miso Ecologica/Bio 300g de la LIMA - Detalii produs
- Per 100g
- Energie (kj/kcal) 812kJ / 193kcal
- Grasimi 4.2g
- din care acizi grasi saturati 0.7g
- din care acizi grasi mononesaturati 1g
- din care acizi grasi polinesaturati 2.5g
- Carbohidrati 29g
- din care zaharuri 26g
- Fibre 2g
- Proteine 9.1g
- Sare 5g
Miso este o pasta din soia fermentata, folosita de peste 1300 de ani in Japonia pentru proprietatile sale culinare si nutritive.
Pasta Shiro Miso are un gust usor, aproape dulce.
Beneficii:
- Vegan
- Sursa de proteine
- Fara zahar adaugat
- Slab in grasimi saturate
Ingrediente: orez* 45%, soia* 25%, apa, sare de mare, A. Oryzae.
*ingrediente certificate ecologic
Recomandare de utilizare: pasta shiro miso se poate folosi ca aditiv in toate felurile de mancare, pentru a le da savoare: in supe, mancaruri de legume, in creme tartinabile, pateuri, sosuri, etc. Este suficient sa amestecati o cantitate mica in putina apa pentru a facilita utilizarea acestuia.
A se pastra la loc uscat si racoros.
Produs in Japonia
Pasta de Soia Shiro Miso Ecologica/Bio 300g de la LIMA - Alege Produsul Preferat de la Vegis.ro
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.
Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.
De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.
Mult succes!
Pro: Ador mâncarea asiatică, iar pasta Miso o completează perfect. Desăvârșește,cred, orice: cartofi, ciuperci, mazăre. Încă nu am incercat la linte și orez. Abia aștept.
Gabor
Gabor