ChildLife Essentials, gama premium dedicata copiilor

Este natural să îți dorești doar ce este mai bun pentru copilul tău. Primii ani de viață sunt importanți nu doar prin prisma experiențelor pe care cei mici le au cu lumea vastă ce-i înconjoară; primii ani de viață servesc totodată ca fundament pentru clădirea unui sistem imunitar puternic, dezvoltarea normală a sistemului nervos și creșterea armonioasă a copiilor.

Ajută-l să fie mereu sănătos și voios cu ChildLife Essentials®, prima gama completă de suplimente premium dezvoltată special pentru copii și bebeluși, de către medicul pediatru dr. Murray Clarke. Produsele ChildLife Essentials® sunt recomandate de către Societatea Română de Pediatrie.


Necesitatea suplimentării cu nutrienți esențiali

Când intervine această nevoie de suplimentare a dietei zilnice cu vitamine, minerale, probiotice și alți nutrienți esențiali pentru dezvoltarea celor mici?

Asimilarea defectuoasă a substanțelor nutritive în organism, hrana mai puțin calitativă, carențele de nutrienți rezultate ca urmare a consumului acestei hrane, poluarea și alți factori nocivi care fac parte din viața de zi cu zi; toate aceste aspecte își pun amprenta asupra tuturor, îndeosebi asupra celor mici.

Suplimentele ChildLife Essentials® vin să corecteze eventualele dezechilibre nutritive într-un mod eficient și cât mai plăcut pentru copii. În plus, gama cuprinde inclusiv soluții naturale pentru diverse probleme cu care cei mici se pot confrunta: gripă și răceală, colici, paraziți intestinali sau probleme digestive. 

Aromele naturale de căpșuni, mango, portocale sau fructe de pădure cuceresc de la prima administrare, în timp ce formulele "curate", fără gluten, zahăr adăugat sau substanțe artificiale întăresc convingerea părinților că au făcut cea mai bună alegere pentru micuții lor.

Gama disponibilă cuprinde: 

  • vitamine și minerale;
  • probiotice;
  • produse concepute pentru a fi administrate încă din primele zile de viață;
  • produse pentru întărirea imunității.

Noua gamă SoftMelt Gummies™ 

Cercetarea și inovația continuă în domeniul suplimentelor pentru copii au condus la dezvoltarea celei mai noi game de produse marca ChildLife Essentials®: SoftMelt Gummies™, tablete masticabile fără coloranți sau zahăr adăugat.

Healthy Vision SoftMelts™: formulă sinergică pe bază de luteină, zeaxantină, extract de afin și vitamina A cu rol în susținerea acuității vizuale și sănătății ochiului. 


Omega-3 DHA + Choline SoftMelts™: formulă pe bază de nutrienți esențiali, acizi grași omega-3 (EPA, DHA) și colină, pentru dezvoltarea și menținerea funcției normale a creierului copilului. 


Elderberry Super-Immune SoftMelts™: formulă avansată pentru susținerea sistemului imunitar al copilului pe bază de Wellmune®, pulbere din fructe de soc, vitamina C și folat. 


Create de medici pediatri, alese de părinți, aprobate de copii.

În luna iunie, produsele individuale din gama ChildLife Essentials® beneficiază de 20% REDUCERE! Alege din oferta disponibilă și asigură-i doar ce este mai bun încă din primii ani de viață!