Miere De Manuka KFactor 16 RAW 100% Naturala 500g WEDDERSPOON



249,81 lei

293,90 lei

Castigi 25 puncte de fidelitate. detalii

In stoc

-
buc
+

Promotie valabila pana la 31.12.2024 in limita stocului disponibil. Vezi toate promotiile.


Comanda si acest produs si beneficiezi de LIVRARE GRATUITA.


Cost livrare lockere: 9,90 lei.
Sameday Easybox Fan Courier Fanbox
b-22373
b-22441
Economisesti 44,08 lei
302,65 lei 346,74 lei

Miere De Manuka KFactor 16 RAW 100% Naturala 500g de la WEDDERSPOON - Detalii produs

Valori nutritionale
  • Per 100 g
  • Energie (kj/kcal) 1435 kJ/ 343 kcal
  • Grasimi 0 g
  • din care acizi grasi saturati 0 g
  • Carbohidrati 80 g
  • din care zaharuri 76 g
  • Fibre 0 g
  • Proteine 0 g
  • Sare 0 g

Mierea de Manuka este o miere raw (crudă), nepasteurizată și fără organisme modificate genetic ce provine din florile speciilor de arbori Leptospermum (originari din Noua Zeelandă și Australia), mai exact din nectarul florilor pe care albinele îl adună. 

Mierea de Manuka Monoflorală (Monofloral) KFactor 16 conține o cantitate de minim 75% granule de polen Manuka, efecte antibacteriene și antioxidante puternice, respectiv proprietăți de întărire a imunității. 

Puterea antibacteriană este determinată în funcție de cantitatea de polen conținut. Cu cât cantitatea granulelor de polen este mai mare, cu atât și proprietățile terapuetice ale mierii sunt mai puternice.

Mierea de Manuka Wedderspoon este certificată Glyphosate Residue Free. Această certificare arată că mierea este pură și nu conține reziduuri sau pesticide cum ar fi glifosfatul, cel mai utilizat ierbicid din lume. 

Mierea de Manuka Wedderspoon este recoltată din regiunile de nord și sud ale Noii Zeelande și produsă printr-un procedeu raw care asigură textura catifelată a mierii și cel mai important, păstrarea intactă a proprietăților unice.

Ingrediente: 

100% miere de Manuka raw, nepasteurizată.

Ambalat în borcan ermetic, fără BPA.

Recomandări miere de Manuka monofloral KFactor16:

UZ INTERN:
Cu o putere antibacteriană mare, mierea de Manuka monofloral Kfactor16 este indicată persoanelor care se confruntă des cu gripă și răceală ca urmare a unui sistem imunitar slăbit.
Poate fi administrată și în cazuri de infecții cu diferite bacterii cum ar fi Helicobacter pylori sau Stafilococul auriu. După administrare se recomandă repetarea analizelor pentru a afla dacă bacteria respectivă mai este prezentă în organism. 

UZ EXTERN:
Sub formă de pansament pentru:
- iritații, arsuri minore și alte răni la nivelul pielii;
- în măști cosmetice pentru acnee, roșeață.

Mod de administrare:

Dozajul este stabilit în funcție de scopul administrării sau afecțiune.
Pentru întărirea imunității: 1-2 lingurițe pe zi;
Pentru tratamente antibacteriene: 2-3 lingurițe pe zi, pe o perioadă de 2-3 luni.

Indiferent de dozaj, administrarea se realizează cu jumătate de oră înainte de masă.

Precauții:

Nu este recomandată copiilor sub 12 luni.

Întrucât conține zaharuri în mod natural, consumul de către persoanele diabetice trebuie realizat doar la recomandarea medicului specialist. 

Nu este necesară păstrarea la frigider, ci într-un loc ferit de razele soarelui. 

Țara de origine: Noua Zeelendă


Beneficiile mierii de Manuka

Mierea de Manuka este recunoscută în toată lumea pentru proprietățile sale antibacteriene, fiind considerată cel mai puternic antibiotic natural. Cantitatea limitată produsă, perioada scurtă de înflorire a arborilor de Manuka și testarea riguroasă în laboratoare certificate pentru stabilirea autenticității sunt principalele aspecte care explică prețul ridicat în comparație cu alte sortimente. 

Tratamentele cu miere de Manuka sunt administrate pentru prevenirea, ameliorarea sau, în unele cazuri, tratarea mai multor afecțiuni, în special infecții cu bacterii și agenți patogeni rezistenți la antibiotice (Helicobacter pylori, Stafilococul auriu etc). Mierea de Manuka se utilizează și ca tratament preventiv, adjuvant pentru întărirea imunității, ca tratament pentru ten (acnee, roșeață) sau pentru răni externe.  

 Imunitate dureri in gat, alergii, sinuzita, imbunatatirea somnului, gripa si raceala, energie, migrene, stres oxidativ, sanatatea ochilor, afte
Sistem digestiv aciditate si reflux gastric, afectiuni gastro-intestinale, Helicobacter pilori, paraziti intestinali
Afectiuni bacteriene Stafilococ auriu, Clostridium difficile, inflamatii, candida, herpes, ciuperci ale unghiilor, piciorul atletului, mirosul neplacut al gurii
Ingrijire externa eczeme, dermatite, arsuri si rani, ingrijirea dintilor si a gingiilor, tratamente faciale, ulceratii ale pielii, foliculita de la epilare sau barbierit, matreata, intepaturi insecte, cicatrici, iritatie scutec, acnee si puncte negre, caderea parului

Cum consum mierea de Manuka?

Datorită complexității conținutului, este indicat ca mierea de Manuka să fie consumată crudă, în tratamente simple, fără a se combina cu alte lichide sau alimente.

Pentru consumul zilnic, mierea de Manuka se poate folosi ca îndulcitor natural în preparate raw sau în lichide precum apă, sucuri naturale, băuturi de tip smoothie, lapte sau ceaiuri la temperatura camerei.

Atenție! Mierea de Manuka nu trebuie amestecată niciodată în băuturi fierbinți deoarece temperaturile înalte pot distruge o parte din proprietățile și enzimele caracteristice, diminuându-i astfel efectele terapeutice.

Iată câteva modalități corecte de a consuma Mierea de Manuka:

  • una sau două lingurițe dimineața, zilnic;
  • o linguriță în ceaiul preferat după ce acesta se răcește sau rămâne puțin călduț;
  • îndulcește piureurile de fructe sau combină cu ulei și oțet pentru un sos de salată;
  • amestecă cu lapte cald înainte de culcare.

Noi reguli de testare a mierii de Manuka impuse de Guvernul Noii Zeelande

Ministerul Industriilor Primare din Noua Zeelandă (MPI) a emis noi reglementări în ceea ce privește modalitatea de testare a mierii de Manuka pentru determinarea autenticității.

Noile reglementări au intrat în vigoare în data de 5 februarie 2018, sunt bazate pe cercetări și studii științifice conduse timp de 4 ani în cadrul programului Manuka Honey Science Programme, fiind valabile doar pentru mierea de Manuka produsă în Noua Zeelandă din florile arborilor Leptospermum scoparium.

Noua definiție a mierii de Manuka

Mierea de Manuka din Noua Zeelandă este mierea produsă de albinele ce culeg nectarul din florile arborilor de Manuka (specia Leptospermum scoparium) și care, în urma testării într-un laborator recunoscut de MPI, conține cele 5 atribute specifice mierii de Manuka autentice. Cele 5 atribute sunt identificate în urma a 2 teste: un test chimic și un test ADN.

Noua clasificare a mierii de Manuka:

  • monofloră (monofloral): mierea realizată în totalitate sau în cea mai mare parte din nectarul florilor de Manuka;
  • multifloră (multifloral):  un amestesc din surse diferite de plante, unde cea predominantă este Manuka.

În ceea ce privește utilizarea simbolurilor UMF, MGO sau NPA, acestea sunt în continuare permise (fără să fie reglementate oficial), cu condiția ca ambalajele produselor să specifice și tipul mierii: monofloră sau multifloră. 

Primul producător de miere de Manuka din lume ce respectă noile reglementări impuse de MPI este Wedderspoon.

Wedderspoon folosește un sistem independent pentru a clasifica mierea de Manuka, sistemul KFactor, singurul care măsoară cantitatea și granulele de polen pentru a determina dacă sunt într-adevăr de Manuka.

Unul din cele 2 teste impuse recent de Guvernul Noii Zeelande, testul ADN, analizează de asemenea ADN-ul granulelor de polen, așadar Wedderspoon este singurul producător care măsoară deja un indicator ce în 2018 a devenit obligatoriu pentru stabilirea autenticității mierii. 

Ce înseamnă sistemul Kfactor Wedderspoon?

Brandul Wedderspoon se angajează să ofere cea mai înaltă calitate și puritate a mierii de Manuka.

KFactor este un sistem independent de clasificare al mierii de Manuka utilizat exclusiv de către producătorul Wedderspoon din Noua Zeelandă. KFactor a fost aprobat de către Ministerul Industriilor Primare din Noua Zeelandă (MPI), minister care dezvoltă standardele pentru mierea de Manuka în această țară (vezi aici scrisoarea de aprobare). 

KFactor este singurul sistem de evaluare care măsoară cantitatea de polen din mierea de Manuka, dar și alți markeri precum:

  • DHA;
  • gradul de puritate;
  • enzimele vii;
  • nivelul pH;
  • compușii fenolici;
  • nivelurile de antioxidanți.

Brandul Wedderspoon se ocupă cu mândrie de aprovizionarea, ambalarea și etichetarea tuturor borcanelor de miere de Manuka pentru a asigura cel mai înalt standard de calitate.


Vrei să citești mai multe despre propriețățile și utilizările mierii de Manuka? Vezi articolul nostru:


Recomandari: migrene | gripa si raceala | sistem digestiv | afectiuni dermatologice | paraziti intestinali | Antiviral

Miere De Manuka KFactor 16 RAW 100% Naturala 500g de la WEDDERSPOON - Alege Produsul Preferat de la Vegis.ro

Nu uitati: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.

De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.

Mult succes!
Imagini de la clienti
Opiniile clientilor despre produs (171 comentarii)
Opiniile clientilor despre produsul Miere De Manuka KFactor 16 RAW 100% Naturala 500g de la WEDDERSPOON

Rating general: 4.89
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Alexandra

Scor: 5/5 | acum 1 luna
Achizitie verificata

Pro: Este un produs foaret calitativ, e prima data cand cumpar miere de Manuka si sunt foarte multumita!

Lau

Scor: 5/5 | acum 2 luni
Achizitie verificata

Pro: O folosim pentru imunitate de mai bine de 5 ani. Cu rezultate excelente

csiri

Scor: 5/5 | acum 5 luni
Achizitie verificata

Pro: foarte bun

Cimpeanu

Scor: 4/5 | acum 5 luni
Achizitie verificata

Pro: Este ok! Din pacate, produsul nu a venit insotit de o lingurita pentru a recomanda o cantita adecvata.

GAVRILOAIA

Scor: 5/5 | acum 6 luni
Achizitie verificata

Pro: Folosim acest produs de mult timp pentru , întărirea imunității , răceală, gripa.
Aici sigur gasesc la nevoie, nu numai pe acesta dar si altele.
Îmi sunteți de mare ajutor și va mulțumesc.
Silvia
12.10.2023

Manuela

Scor: 5/5 | acum 8 luni
Achizitie verificata

Pro: Sunt foarte mulțumita de produsul comandat

Tamsa

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Un produs foarte eficient in tratamentele mentionate !!!

Ioana

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Bună pentru imunitate

Mihaela

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Mierea de Manuka un produs foarte de bun!

Zuzu

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Aveam dureri mari de stomac, iar in urma analizelor nu s-a putut stabili un diagnostic clar. De 3 luni de cand consum miere de Manuka nu am mai avut nici o durere. Iau cate o lingurita dimineata si seara pe stomacul gol si nu consum nimic timp de 20-30 min dupa.

Barbu

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Foarte bună!

MARIAN

Scor: 1/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Dupa cateva discuții mai serioase pe temă și citiri de articole am aflat că treaba asta cu MGO+ si UMF chiar contează. Ka factor nu garantează originalitatea produsului. Nu pot sa spun daca am simțit diferență față de Comvita sau Manuka Health, dar am mai folosit și Sonnenter și mai încă ceva. Voi lua, personal, doar cele cu MGO+ și UMF pe ele. Sunt mulți bani în joc și nu se merită riscul, mai ales daca se cumpără pe timp îndelungat ca si mine.

Daca întrebi pe cei cu MGO+ și UMF o să-ți spună ca celelalte sisteme sunt fake. Daca întrebi pe cei de la TA+ si Ka Factor o sa zica că primii încălzesc mierea.

Pe Manuka Health e un link care arată firmele brevetate la nivel internațional care produc miere ok. Cert e că Wedderspoon nu e printre ele

Dacă vreți să luati, va recomand sa luați oricare, doar să aiba MGO+ si UMF pe ele. ( mai sunt și fake-uri grosolane, gen "Adibbas" care au "MG" in loc de MGO+)

Alexandra acum 1 an

Bună ziua,

În primul rând vă mulțumim pentru comentariu! Într-adevăr, mierea de Manuka nu este un produs ieftin, tocmai de aceea întotdeauna recomandăm clienților noștri să se informeze din surse de încredere înainte de a realiza o astfel de achiziție.

Cât privește sistemele de clasificare ale mierii de Manuka, fiecare dintre acestea măsoară substanțe diferite prezente în miere pentru a le stabili autenticitatea, dar și puterea antibacteriană. Sistemul KFactor al producătorului Wedderspoon măsoară îndeosebi cantitatea și granulele de polen pentru a determina dacă sunt într-adevăr de Manuka.

De asemenea, Wedderspoon este primul producător care s-a aliniat reglementărilor impuse de Ministerul Industriilor Primare din Noua Zeelandă (MPI) la începutul anului 2018, reglementări valabile doar pentru această țară ce au venit ca o necesitate pentru a delimita mierea de Manuka autentică de cea "falsă". MPI impune analiza ADN-ului granulelor de polen pentru a stabili dacă într-adevăr provin de la florile de Manuka, un marker pe care Wedderspoon îl analiza încă dinainte de aceste reglementări, prin intermediul sistemului KFactor.

Vă asigurăm că toate sortimentele de miere de Manuka Wedderspoon sunt autentice, iar dacă aveți posibilitatea de a ne specifica sortimenul, gramajul și lotul produsului cumpărat, vă putem trimite certificatul de autenticitate de la producător pe adresa de email.

Așteptăm vești de la dumneavoastră iar pentru orice alte detalii, suntem aici!

Alexandra,
Echipa Vegis

Apostol

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Un produs excelent!

Ioana

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Ok

Matei

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Recomand

atena

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: deabia astept sa mai am o alta miere e fantastica

Georgiana Maria (Alba Iulia)

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Este foarte gustoasă

Bogdan

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Gust deosebit, dulce, cu o textura foarte densa. Consum 1 lingurița zilnic înainte de masă.

Baghiu Maria Despina

Scor: 5/5 | acum 2 ani
Achizitie verificata

Pro: Excelenta.

Savu Elena

Scor: 5/5 | acum 2 ani
Achizitie verificata

Pro: Calitate și profesionalism începând de la livrare și până la consum. Bravo, Vegis!

Bondrea

Scor: 5/5 | acum 2 ani
Achizitie verificata
Ciofu andreea

Scor: 5/5 | acum 2 ani
Achizitie verificata

Pro: Super buna , recomand !

Alexandra (Bucuresti)

Scor: 5/5 | acum 2 ani
Achizitie verificata

Pro: Eficienta H.Pylori

Ivanciu

Scor: 5/5 | acum 2 ani
Achizitie verificata

Pro: Excelent

STEFAN ION

Scor: 5/5 | acum 2 ani
Achizitie verificata

Pro: EXCELENTA

Mamina

Scor: 5/5 | acum 2 ani
Achizitie verificata

Pro: Sunt mulțumită

mario_anans

Scor: 5/5 | acum 2 ani
Achizitie verificata

Pro: E bună şi deosebită spre deosebire de mierea obişnuită care e amăruie şi mă leşină la burtă. Să-mi fie cu iertare față de apicultori.

Ioana

Scor: 5/5 | acum 2 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte buna !

Mirela

Scor: 5/5 | acum 2 ani
Achizitie verificata

Pro: Dupa doua saptamani pot spune ca refluxul nu mai este atat de puternic. Cu siguranta voi mai comanda.

Andreea

Scor: 5/5 | acum 2 ani
Achizitie verificata

Pro: Un produs foarte bun, nu l-am achiziționat pentru ceva anume, doar ca citisem despre proprietățile sale antibiotice!

Dobrin

Scor: 5/5 | acum 2 ani
Achizitie verificata

Pro: Este un produs mult mai bun, decat un antibitiotic din comert.
Se simte diferenta unui antibiotic natural!

Camy

Scor: 5/5 | acum 2 ani
Achizitie verificata

Pro: Merita incercat, chiar da rezultate! Recomand!

Corina

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Super!

Gabriela (Bucursti)

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: foarte bun

Marian

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Produs de calitate fffbuna

Iancu

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte bună

Sireagu

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Mierea de Manuka un produs exceptional de bun!

Carmen

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Un produs foarte bun pe care îl iau zilnic. Îl recomand cu căldură.

Constantinescu

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: OK.

Tanasă

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Mirific

Cristina

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Excelent.

Dorian N Constantin

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Nutrientul urmarit de mine nu era specificat si de aceea, contrar dorintei de apropiere de Natura di Dumnezeu, din ratiuni pur medicale am trecut pe suplimente.

Mazgarean

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte buna.O recomand tuturor celor care au probleme cu bacterii si virusuri.

ALEXE

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte buna !

Elena

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Sunt foarte multumita de produs, am simțit efectul după numai o săptămână. Eu iau o linguriță dimineața, pe stomacul gol. E un pic prea dulce pentru mine, dar cu un pahar de apa e perfect.

Dinu Viorel

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: recomand cu incredere

Claudia Capitanescu

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Produsul este fff bun . Ca firma sunteți fff promți , am primit chiar si un cadou !!!Voi comanda in continuare de pe acest site cu ca mai mare încredere

cristi

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: A venit exact ce am comandat. Multumim!

Veleanu

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: Excelenta

Mihaela

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte buna pentru tuse, raceala si intarirea imunitatii. Am folosit-o la baietelul meu de 2 ani si jumatate diluata in putina apa/ ceai pentru ca are o textura diferita de mierea noastra.

Zurba

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: Am inceput sa consum aceasta miere de aproximativ 3 săptămâni , și mă simt mult mai bine . Voi continua !

OCTAVIAN (Zarnesti)

Scor: 4/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: Excelenta !!! Am scapat de o pneumonie la un copil de 1,10 ani !!

Contra: Are o textura ciudata, copilul o scuipa. Recomand diluarea in putina apa calduta sau lapte.

Liviu Mihai

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: ??

Catalin Mihai

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: Scapat de tuse si raceala

Silviu

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte buna ! Folosesc de cateva luni acest sortiment.

Maria

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: O folosesc zilnic, de 9 luni, 1 ling. pe stomacul gol, la prima oră a dimineții. Am văzut rezultate, în ceea ce privește sistemul imunitar.

lascar

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: Super bună!

macavei

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: SUNT FOARTE MULTUMITA DE PRODUS, RECOMAND CU INCREDERE SI ALTORA.

Rusu

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: Am fost multumita! De cand a inceput copilul meu sa ia miere de manuka, nu a mai racit. Era un copil racit non stop si fiecare raceala era cu temperatura. Acum mai are uneori doar nasul infundat. Ia cate o lingurita de 3 ori pe zi inainte de masa.

DAMIAN

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata
Lajos.v

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata
cristi (Craiova)

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: foarte gustoasa, deosebita

Contra: nu am

Altele: e foarte scumpa :)

Dobre (Urlati)

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: Am achiziționat produsului pentru rezolvarea unor probleme gastrointestinale și acestea pot să spun că sau ameliorat. Recomand

Mihaela (Bucuresti)

Scor: 5/5 | acum 4 ani

Pro: Este extraordinar de buna pentru imunitatea celor mici!

Motolea (Timisoara)

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: Prod f bun

BOBEI (Targu Jiu)

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: Cred ca m-a ajutat la vindecare. In general omul este neincrezator in astfel de alternative de a trata o boala. Peste doua luni vedem analizele si revin cu comentariu.

Contra: Pretul cam mare. Dar asta este.

Aura (Vorana)

Scor: 4/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: Mierea are un gust f.bun.despre beneficiile ei ce să zic? Am două săptămâni de când îi dau fetiței. Acum este și răcită. Vom vedea cu adevărat rezultatele după o perioadă mai lungă ....

Nicusor

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: Am comandat miere Manuka și sunt mulțumit de calitățile sale. Recomand astfel de produse

Dragoescu (Bucuresti)

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte mulțumit de acest produs.

Cristi (Lugoj)

Scor: 3/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Altele: Bună. Am descoperit ca avem stafilococ auriu in gat din pacate, de la gradiniță probabil. Am luat o luna mierea si nu ne a ajutat din păcate. Pentru el pentru imunitate cred ca e buna dar pentru stafilococ la noi nu a funcționat. A ieșit tot pozitiv la exidat.

Diana (Cluj-Napoca)

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: Cea mai buna miere. Pe noi ne-a ajutat f mult. Livrare prompta. Foarte mulțumită.

Mirela (Tulcea)
acum 5 ani

Pentru ce o folosesti?

Lajos (Satu Mare)

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: Produsul este foarte ok recomand cu incredere

Mirela (Tulcea)
acum 5 ani

Pentru ce ai folosit?

Adriana (Suceava)

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte eficienta.

zamfir (Bucuresti)

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: Dupa cateva luni in care am luat mai multe tratamente si tipuri de unguente si picaturi pentru a scapa de infectia cu stafilococ auriu si inflamatia din jurul ochilor provocata de el, am reusit sa ameliorez si sa stopez evolutia inflamatiei. Mierea de Manuka a inceput sa-si faca efectul dupa trei zile de administrare. As fi vrut sa continui, insa pretul este cam mare si deocamdata nu am posibilitatea de a mai cumpara.
Oricum, a fost singurul produs care m-a ajutat.

ana voican (blaj jud. alba)

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: pentru cea ce ia sotul meu e f f f bun

MARIANA (Bucuresti)

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: GUST PLACUT , ASTEPT REZULTATELE

Visoiu Carmen (Campulung Muscel)

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: Produs extrem de bun, eficient, merita toată încrederea.

Lili (Cj)

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: ❤️❤️❤️❤️❤️

Mihăilă (Sanpetru)

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: Este un antibacterian natural de calitate.

Mihaela Olaru (Orsova)

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: Fetelor le-a trecut durerea de gat din prima zi, iar atunci cand alti copii au avut forme urate de enterocolita, cu febra, diaree, varsaturi, ele au avut doar dureri usoare de burtica.

Andreea

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: Este foarte bună!

Dragoș (Drobeta Turnu-Severin)

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: Am primit cadou un borcan micuț, și mi-am comandat și eu unul mare după ce l-am terminat ... Nu știu care sunt efectele din punct de vedere medical dar eu mă simt foarte bine de când am mierea asta :-)

Raluca (Floreşti )

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: Super pt fiul meu si chiar pt noi adulti

Contra: Cam scumpica

Mihaela (Baia Mare)

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: Un produs Bio foarte bun pentru imunitate.

Dani (Timisoara)

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: Mierea de Manuka este foarte buna pentru stomac chiar m-a ajutat

Imola Laszlo (Petrosani)

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: Un produs excelent pentru sanatatea noastra,De obicei toamna o folosim pentru a preveni racelile , pentru a intari sistemul imunitar.Suntem foarte multumite de rezultat, motiv pentru care revenim periodic sa o folosim.Recomand tuturor!

Raluca

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: M-a ajutat de fiecare data sa rezolv problemele de gastrita.

Altele: n/a

Campean (Cluj-Napoca)
acum 5 ani

Ati reusit sa scapati de gastrita? Si eu ma confrunt cu aceasta problema si mi-am comandat aceasta miere, sper sa ma ajute sa scap de problema.

Iulia (Bucuresti)

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: Dupa 2 saptamani de luat mierea dimineata si seara cate 2 lingurite, sotul meu zice ca se simte foarte bine, adica simptomele sinuzitei s-au redus foarte tare. A disparut vesnica presiune din frunte, cu care se trezea dimineata. De asemenea, are un tonus bun, multa energie. Chiar sper sa functioneze tratamentul cu mierea aceasta, fiindca antiinflamatoarele si antibioticele nu fac nimic.
Sunt tentata sa o incerc si eu pentru niste afectiuni dermatologice.

Contra: Ar putea zice ca pretul insa toti stim ca ieftin, bun si eficient nu exista.

Dobre valentina (Bucuresti)

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: Produse de calitate. Preturi accesibile si curierul foarte rapid.

CORNEA (Bacau)

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: Un produs extraordinar!
L-am cumpărat pt baietelul meu de 5 ani care a fost depistat cu streptococ hemolitic in gat , avem doua sapt de folosire si se vad deja îmbunatatiri .

Mariuta (Brasov)
acum 5 ani

Buna ziua! In ce sens îmbunătățiri? Nu a mai ieșit streptococul la exudat? Mulțumesc!

Gabriela (Bucuresti)

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: Un produs excelent, pe care-l reiau dupa ceva vreme. Recomand sa-l folositi cu incredere.

Marc (Brasov)

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: Am comandat o singură dată,un singur produs și,a fost in regulă!

PETROV (Pantelimon)

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: Am urmat doar o luna de zile cu acest produs si pot spune ca se vad rezultatele.

Daniela (Halchiu)

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: Benefic

Popescu (Pojogeni)

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: Multumesc.Este foarte buna.Am comandat o pentru a combate stafilococul auriu.

Irina (Ploiesti)
acum 5 ani

A fost util in tratament? A disparut stafilococcul?

gyugys (barlad)
acum 5 ani

Eu am dat baietelului meu de 5 ani kfactor 22 timp de 3 luni, am repetat analiza si a iesit absent . Asta dupa fel de fel de antibiotice la care devenea rezistent dupa tratament si ajunsese sa fie purtator sanatos, dar il avea si eu nu puteam sta linistita stiind ca il are si il putea ataca oricand. Acum ii dau doar preventiv dimineata si mai mult pentru imunitate.

Bogdan

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: Recomand cu incredere acest produs! Am fost diagnosticat cu Helicobacter Pylori si nu am vrut sa urmez tratamentu' cu antibiotice. Am inceput sa ma documentez pe internet si asa am descoprit miraculoasa miere de Manuka.Dupa patru borcane m-am vindecat.

VERO (Focsani)
acum 5 ani

Ce concentratie avea mierea de manuka pe care ati folosit-o?

SANDRU (Resita)
acum 5 ani

Buna ziua, am cumparat 4 borcane de 500g cu concentratie K16

sorina (Drăgășani )
acum 4 ani

Este f buna pt helycobacter băiețelului meu de 5 ani i-a trecut după 3 luni

Macovei Manuel (Craiova)

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: Produs eficient si livrare promptã

Monica Ifrim (Botoșani)

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: Pentru noi foarte buna ,am scăpat de stafilococul auriu după cinci săptămâni decand am comandat o!!!

Denisa

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte buna

Popovici (Resita)

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: este f buna

Ovi (Bucuresti)

acum 5 ani
Achizitie verificata

Altele: buna ziua! puteti sa-mi spuneti ce putere antibacteriana are aceasta miere, MGO, UMF? nu am gasit pe nicaieri aceasta specificatie. multumesc

Kati acum 5 ani

Bună ziua,

Fiecare producător are propriul sistem de clasificare în ceea ce privește nivelul antibacterian al mierii de Manuka. Wedderspoon folosește sistemul KFactor pentru clasificarea mierii. KFactor 16 înseamnă că această miere are o putere antibacteriană ridicată având în compoziție 75% granule de polen specific florii de Manuka. Cea mai mare putere antibacteriană o are însă mierea de Manuka KFactor 22, acesta având în compoziție 90% granule de polen.

Dacă mai aveți întrebări, nu ezitați să ne scrieți.

Mulțumesc!
Kati, echipa Vegis.

Ramona (Craiova)
acum 5 ani

Pt imunitate la copil cum este modul de administrare ?1 an și 2 luni și 3 ani

Paula

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: Exceptionala!!!!!

Covaciu (Deva)

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: Super produs

BB (MURES)

Scor: 4/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: Nu știm dacă această miere este bună în tratarea stafilococului auriu. Suntem doar la a doua săptămână de tratament.

Contra: Ambalajul de plastic.

Doina (Bucuresti)

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: Este un produs de excepție. Sunt la al treilea borcanel, cu pauza intre ele, si ma simt cu mult mai bine

Sabrina

Scor: 4/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: Am utilizat cate o lingurita dimineata timp de 1 luna si s-au observat imbunatatiri majore in ceea ce priveste halena. Am intrerupt-o 5 zile si din pacate a revenit problema. Acum am mai comandat un borcan (de data aceasta am ales cel cu KFactor22). O sa continui tratamentul alaturi de o alta reteta (ghimbir, lamaie, miere de cimbrisor - toate pasate si administrat cate 1 lingurita seara).

Contra: Nu am observat imbunatatiri in ceea ce priveste imunitatea la raceala si nici acneea.

Altele: Gust bun, livrare rapida.

Silvia acum 4 ani

Unde ati gasit mierea cu kfactor22?
Eu nu am gasit nicaieri
Stiu ca sunt multe contrafacute

Vegis.ro (Brasov)
acum 4 ani

Buna ziua,

Mierea de Manuka Kfactor 22 a fost produsa in editie limitata. Aceasta nu se mai produce. Cea mai mare concentratie de polen de Manuka se gaseste acum in varianta Kfactor 16.
Multa sanatate!

Ami (Timisoara)

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte multumita!!
Am facut tratament pentru Helicobacter Pylori timp de 2 luni cu aceasta miere si am reusit sa scap de bacterie.

Silvia acum 4 ani

Cum ati luat aceasta miere?
De cate ori pe zi?

Tudorica (Cioroboreni)

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte buna!

Dumitroiu (Brasov)

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: Un produs foarte bun si util

Ursu (Sector 3)

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: Un produs foarte bun. Am folosit-o si pentru afectiuni dermatologice si a dat rezultate repede.

Husea (Fagaras)

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: E foarte bună aceasta miere. Suntem la al 3-lea borcan. Am luat pentru copil, 4 ani, și precizez ca în sezonul rece a răcit doar odată, și atunci ușor, maxim un 38 temperatura.

Drobota (Botosani)

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte bune!

coca monica

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte buna!

Cris (brasov)

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Altele: Am cumparat si un borcan de miere si pentru sora mea, de la ea am aflat despre acest produs miraculos. Timp de 2 saptamani de cand a inceput sa consume mierea, de obicei ia cate o lingurita dimineata, simte dureri pe tot parcursul zilei in partea stanga. Si nu stie care e cauza. A facut si o pauza si nu simte nici o durere. A avut cinvea astfel de problema?
Primavara ii apar pe fata eczeme, si mierea de manuka a ajutat o mult.

Ghitun (Sector 6)
acum 6 ani

Buna sunt curioasa daca iti raspunde la comentariu, mama mea nu ia dimineata ca ii da somnolenta si ea consuma cafea, eu una nu am probleme de genu, cred ca efectul depinde de fiecare persoana in parte. Totusi in primele 2 saptamanii si eu am avut niste reactii ciudate in corp.

Ghitun (Sector 6)

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: Revin dupa o luna de consum, am fost diagnosticata de nerv carpian inflamat si aproape de operatie insa dupa o luna de cand consum mierea reusesc sa imi folosesc mainele durerea s-a ameliorat enorm si am renuntat la operatie momentan si la pastilele antidepresive si morfina!!!!! Am achizitionat al 2 borcan si voi continua sa recomand familiei mele !!

Toma (Constanta)

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: Ma simt excelent dupa aproape 3 saptamani de manuka.

Luminita

Scor: 4/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: Urmez tratament cu miere de manuka din 31.01.2018 pentru helicobacter pylori. Este prematur sa ma pronunt, dar sunt increzatoare in proprietatile mierii.

vero (Focsani)
acum 5 ani

Luminita, ai reusit sa scapi de Helicobacter/

Silvia acum 4 ani

V ati vindecat de pilory?

Raluca (Bucuresti)
acum 4 ani

Eu am scapat de Helicobacter,am verificat acest lucru cu endoscopia sugestivă.

Mihaela C. (Bucuresti)

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: Este exact cum ma asteptam din punct de vedere estetic si al descrierilor de pe acest site. Voi revenii sa spun daca pentru ceea ce am cumparat acesta miere este adevarat sau doar "legenda". Din pacate acum este foarte devreme (copilul meu il ia de numai 2 saptamani)

Contra: Nu pot spune ca am comentariu contra, ma asteptam sa fie in borcan de sticla nu plastic.

Bea (Bucuresti)

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte bun ???????? Recomand

Unica (Bucuresti)

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte buna pentru infectii cu stafilococ auriu, am scapat de aceasta infectie in doar 4 zile dupa 3 saptamani cu antiobiotice fara nici un efect si un + in ceea ce priveste digestia, pe mine una ma favorizat enorm.

Contra: Consum deja de 2 saptamanii dar in ceea ce priveste alergia mea crónica pare sa nu funcioneze de moment, sper totusi sa aibe efect.

MAFTEI (Otelu Rosu)

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte multumita de aceasta miere... recomand

Cris (Brasov)

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: De ceva vreme am tot auzit de proprietatile acestei mieri. De putin timp am inceput sa o consum, e prea devreme sa dau vreun verdict. Pretul e un pic usturator, dar se trece cu vederea cand vine vorba despre sanatate.

Putin

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte eficienta in sustinerea imunitatii intregii familii si in reducerea simptomelor alergice la copii. Recomand!

Milasan (Voivodeni)

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: Excelenta aceasta miere!Mi ar place sa fie mai ieftina,sa pot comanda cat mai multa.

Bendariu (Deta)

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: Aceasta miere de manuka este speciala, mai ales pentru calitatile sale in special pentru aparatul respirator si digestiv

Gyly (Bucuresti)

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: Recomand acest produs ...pretul cam piperat, inaccesibil unor persoane cu posibilitati financiare mai mici.

Contra: As fi preferat sa fie ambalat în borcan de sticla.

BOTA (Reghin)

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: Multumesc pentru interesul acordat dar si pentru reactia prompta la solicitari.

Daniela Rusen (Brasov)

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: Se vad efecte dupa 2 saptamani de "tratament" cu aceasta miere.

Dana (Iasi)

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte buna! O recomand

Alexandra (Sector 3)

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: O recomanda, asta dupa ce am consumat 4 borcane de 500 gr. factor K16, si -a meritat toti bani, am scapat de helicobacter pylori datorita proprietatilor sale. Nu mai investiti bani in medicamente care nu-si mai au efectul.

Altele: Era si mai ok daca era ambalata in borcan de sticla.

Silvia acum 4 ani

4 borcane 500gr? Adica 2 kg de miere? Cum ati luato?

Daniel (Ploiesti)

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: Este un aliment cu calitati nutritive complete.Sinuzita care in fiecare
an imi creaza problem,mai ales in sezonul rece,a disparut.Nu exagerez cu nimic.Si asta numai cu o lingurita de miere ,dimineata,timp de doua saptamani. Multumesc wedderspoon.

Cornelia

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: Excelenta!

ciurea (Covasna)

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: O incerc acum prima oara!

Alaci (Sector 2)

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: Minunata

Roxana Stan (Bucuresti)

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: am luat produsul pentru sotul meu care sufera de stomac si are si helycobacter, spune ca este absolut magic, de 2 saptamani de cand tot ia 2 lingurite pe zi practic a uitat ca are stomac, nici probleme cu aciditatea nu mai are. Este practic cel mai bun tratament pe care l-a luat vreodata pt helycobacter si credeti-ma ca a luat multe inclusiv 3 cure cu antibiotice destul de dure.

Nu a mai pus gura practic de 2 sapt pe nici un medicament antiacid.
Absolut magic! chiar nu credeam sa fie atat de eficienta :)

Taranu (Sector 2)

Scor: 4/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: Suntem inca la inceput cu folosirea ei, in speta o folosim de 2 saptamani, timp in care am trecut si printr-o viroza :)

Contra: Pretul :(

PINTILIE (Sector 5)

Scor: 4/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: Prosusele sunt bune dar preturile putin cam mari...multumesc.

BOTA (Oradea)

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: Este foarte buna!

Kendra (Brasov)

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: Excelenta

kendra (Sector 1)

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: excelente produsele!merg pe incredere!seriozitate!

Andrei (Iasi)

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: Totul a decurs bine.

Aura (Brasov)

Scor: 5/5 | acum 7 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte buna mierea. Am mai luat si alt brand dar aceasta mi se pare mai bun. Gustul e mai prietenos pentru toata familia. Voi mai comanda.

Simion (Sector 2)
acum 6 ani

Buna. Ce al brand ati mai folosit?
Multumesc,

Sacaleanu Cosmin (Chisoda)

Scor: 5/5 | acum 7 ani
Achizitie verificata

Pro: Recomand cu cea mai mare incredere , acest produs isi merita fiecare banut.

Altele: Nota 10 pentru ambalare produs / expediere

ALINA (slatina)

Scor: 5/5 | acum 7 ani
Achizitie verificata

Pro: Este foarte foarte buna!In special pentru imunitate

vasile (Sector 1)

Scor: 5/5 | acum 7 ani
Achizitie verificata

Pro: f buna si eficienta

Raluca Colgiu (Constanta)

Scor: 5/5 | acum 7 ani
Achizitie verificata

Pro: Excelenta...

Francisca Draghici (Bucuresti)

Scor: 5/5 | acum 7 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte buna !

Buzdugan (Roman)

Scor: 5/5 | acum 7 ani
Achizitie verificata

Pro: Am văzut efectele pozitive încă din prima săptămână de administrare

kloos (Ozun)

Scor: 5/5 | acum 7 ani
Achizitie verificata

Pro: Este un produs foarte util, atat pentru raceala cat si pentru Acnee, recomand acest produs cu incredere,

lory (Moinesti)
acum 4 ani

Ati spus ca este buna pentru acnee. Ati folosit-o ca masca sau doar intern?

Lucia C (Cluj Napoca)

Scor: 5/5 | acum 7 ani
Achizitie verificata

Pro: Este foarte eficienta,noi am folosit-o pentru tratarea racelilor,recomand .

Florina (Bucuresti)

Scor: 5/5 | acum 7 ani
Achizitie verificata

Pro: Mierea este de foarte buna calitate, nemodificata genetic.
Recomand.

Diana (Dancu)

Scor: 5/5 | acum 7 ani
Achizitie verificata

Pro: Are un gust foarte placut si chiar cred ca contribuit in mod pozitiv la ameliorarea problemelor de sanatate recente. Sweet honey, happy me ! :)

Contra: Pretul putin cam mare dar cred ca merita.

Radu (Suceava)

Scor: 5/5 | acum 7 ani
Achizitie verificata

Pro: Întrucât sunt în perioada de tratament, nu mă pot pronunța în privința efectului terapeutic,așa că rămânem în „pronunțare” pentru o dată ce se va stabili ceva mai încolo !

oana (bucuresti)

acum 7 ani

Pro: buna ziua,
ce tip de miere de Manuka, imi recomandati pt baietelul meu care are 2 ani si are streptococcus pneumonia in nas?

Soare roxana (Roman)

Scor: 5/5 | acum 7 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte buna

Ana (Brasov)

Scor: 5/5 | acum 7 ani
Achizitie verificata

Pro: Multumita de efect, am luat pt fetita mea si a tratat helicobacter pylori

Munteanu (Cornu de Sus (Cornu))
acum 7 ani

Cat timp ati facut tratament pentru pylori? Si cum ati administrat mierea ? De care a fost 16 faktor? Multumesc.

Ana (Brasov)
acum 7 ani

Pt HP am administrat o luna cate o lingurita dimineata si seara cu jumatate de ora inainte de masa.

Tuculanu (Bucuresti)
acum 5 ani

Si eu l-am vindecat pe baietelul meu de helicobacter dupa o luna si jumatate, cu manuka Kfactor 16. O lingurita dimineata si una seara cu 30 min inainte de masa. Sunt foarte multumita. Plus ca i-a redat pofta de mancare si a luat in greutate.

IRINA (Afumati)

Scor: 5/5 | acum 7 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte buna

Barthi (Brasov)

Scor: 5/5 | acum 7 ani
Achizitie verificata

Pro: apreciez produsul cumparat

Nicoleta (Constanta)

Scor: 5/5 | acum 7 ani

Altele: In prospect scrie ca nu este indicat copiilor sub 12 ani si totusi vad comentari cu persoane care au administrat copiilor..eu am fetita de 1an si 9 luni..as putea sa-i dau acest tip de miere sau nu? Multumesc

Vegis (Brasov)
acum 7 ani

Bună ziua,

În descriere este specificat că nu este recomandat copiilor sub 12 luni.
Îl puteți folosi dacă fetița dumneavoastră are 1 an și 9 luni.

Ella (Oradea)

acum 7 ani

Pro: Am primit un borcan de m iere Manuka.Nu stiu daca cei cu diabet tip II au voie sa consume acest produs...chiar in cantitate foarte mica./

Vegis (Brasov)
acum 7 ani

Bună ziua,

În general, mierea nu este recomandată celor care suferă de diabet, însă cel mai sigur ar fi să consultați un medic specialist.
Vă dorim o zi frumoasă!

Fassbender (Pitesti)
acum 6 ani

Buna ziua,

In general, in Romania, nu se dau informatii despre boli in general.... Sunt diabetica de 30 de ani... In Germania, am invatat ca daca sti sa-ti calculezi carbohidratii si te injectezi in consecinta (asta pentru tip 1), poti manca orice-desigur, fara excese. In Romania, ti se da o foaie, care contine ce "ai voie" sa mananci si cam atat... De ex, eu ma injectez 2unitati de insulina/10g carbohidrati. Aproximativ 12g de miere, contin 10g de carbohidrati...

breana ion

Scor: 4/5 | acum 7 ani
Achizitie verificata

Pro: N-am terminat tratentul dar sant ceva semne.

ANDREEA (Sector 3)

Scor: 5/5 | acum 7 ani
Achizitie verificata

Pro: Am recomandat-o tuturor prietenilor. Personal am scapat de stafilococ auriu la ureche cu aceasta miere si cu antibiotic local . Doctora nu credea. A vazut rezultatul. I-am dat si baiatului meu de 5 ani pt imunitate. Pofta de mancare i-a crescut foarte mult.

Stanescu Oana

Scor: 5/5 | acum 7 ani
Achizitie verificata

Pro: Este extraorrdinara pt problemele digestive .

Sisu (Timisoara)

Scor: 1/5 | acum 7 ani
Achizitie verificata

Contra: În urma curei de aproape o lună,cu mierea manuka 16+ pentru o bronsita,nu se vede nici o ameliorare,a trebuit să apelez la antibiotice.C ref ca e mai buna mierea românească de salcâm.

Alina M (Sector 2)

Scor: 5/5 | acum 7 ani
Achizitie verificata

Pro: foarte buna!

Andreea (Bucuresti)

Scor: 5/5 | acum 7 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte buna si sanatoasa!

Gabriel (Brasov)

Scor: 5/5 | acum 7 ani
Achizitie verificata

Pro: Am luat mierea pentru nepotelul meu care era mai mereu racit.De cand a inceput sa ia vad ca nu a mai racit!

Badea (Sector 1)

Scor: 5/5 | acum 7 ani
Achizitie verificata

Contra: pretul, cam mare

staicu (Brasov)

Scor: 5/5 | acum 7 ani
Achizitie verificata

Pro: raport calitate pret foarte ok

nicu47 (sf.gheorghe)

Scor: 5/5 | acum 8 ani
Achizitie verificata

Pro: nu am

Contra: urmez un tratament partkinson

Altele: nu am

Liviu (Slanic-Moldova)

Scor: 5/5 | acum 8 ani
Achizitie verificata

Pro: calitate deosebita

Contra: pretul cam marisor

Miere De Manuka KFactor 16 RAW 100% Naturala 500g WEDDERSPOON face parte din categoria Miere de Manuka din cadrul magazinului online de produse naturiste Vegis.ro.
Livrarea produselor din stocul propriu se face in 24-48h de la plasarea comenzii online sau telefonic. Transportul este gratuit pentru comenzi peste 150.00 de lei.

Despre produsele BIO
Certificarea BIO atesta faptul ca produsele sau ingredientele din compoziția acestora provin din agricultura ecologica. ”Agricultura ecologica” sau AE promoveaza metode sustenabile si practici agricole in armonie cu natura, ce au ca scop protejarea mediului inconjurator si protejarea sanatatii publice. Termenul BIO este echivalent cu ”ecologic”, denumiri folosite in spatiul european, precum si cu termenul ”organic”, folosit in Anglia, Canada si SUA.