Mix-uri pentru micul dejun, pe baza de fulgi de ovaz

 
Gustoși și versatili, fulgii de ovăz reprezintă cel mai simplu mic dejun atunci când sunt combinați cu lapte. Întrucât absorb lichidul în care sunt amestecați, aceștia își măresc volumul și formează o compoziție consistentă (celebrul porridge sau terci de ovăz) ce favorizează menținerea sațietății un timp mai îndelungat. 
 
Este bine dacă alegi un astfel de mic dejun, dar și mai bine ar fi dacă ai opta pentru această variantă pentru că anticipezi răsfățul culinar care te așteaptă, chiar dacă vorbim de prima masă a zilei. Mesele ar trebui să fie și sănătoase, dar și delicioase, iar noile mix-uri marca Niavis au fost gândite tocmai astfel: să îți ofere toate beneficiile consumului de fulgi de ovăz în cel mai gustos mod posibil, și anume prin adăugarea unor ingrediente precum scorțișoara Ceylon, miez din boabe de cacao, fructe uscate, chipsuri de cocos și alte delicii. 
 
În luna februarie sărbătorim lansarea noii game de mix-uri pentru micul dejun cu 20% REDUCERE la toate sortimentele și te invităm să descoperi un nou mod de a-ți începe ziua! 
 
 
Fulgii de ovăz sunt benefici pentru sănătate în primul rând datorită nutrienților pe care îi asigură organismului în urma consumului: proteine, fibre, grăsimi sănătoase, vitamine, minerale, dar și avenantramide, compuși fenolici specifici ovăzului cu proprietăți antioxidante. De reținut este faptul că fulgii de ovăz asigură totodată și un aport caloric de până la 364 kcal per 100g de fulgi de ovăz fini. 
 
 
Protejează inima 
Fibrele dietetice din compoziția fulgilor de ovăz contribuie la scăderea colesterolului “rău” (LDL), un factor comun responsabil cu declanșarea afecțiunilor cardiovasculare, în timp ce substanțele denumite lignani au rol de protecție al inimii. 
 
Reglează nivelul glicemiei 
Beta-glucanul, o fibră solubilă din fulgii de ovăz, contribuie la reglarea nivelului de zahăr din sânge și scade astfel riscul de apariție al diabetului de tip 2. 
 
Îmbunătățesc digestia 
Fibrele solubile și insolubile ajută la reglarea digestiei și la stimularea mișcărilor intestinale, prevenind astfel apariția constipației. 
 
Mențin senzația de sațietate 
Beta-glucanul favorizează eliberarea hormonilor de sațietate și oferă astfel acea senzație de a te simți sătul în urma consumului. În plus, un mic dejun ce are la bază fulgi de ovăz te ajută sa ții la distanță nevoia de a ronțăi ceva până la momentul mesei de prânz. 
 
Cresc nivelul de energie 
Carbohidrații reprezintă sursa principală de energie a organismului, iar cei din compoziția fulgilor de ovăz sunt descompuși mult mai lent în organism, ceea ce înseamnă că nu cresc rapid nivelul zahărului din sânge. 
 
 
Alături de cafeaua de dimineață, acordă-ți doar câteva minute în plus pentru a-ți pregăti rapid și un mic dejun sănătos și hrănitor cu unul din cele 9 sortimente de mix-uri marca Niavis. Obținute doar din ingrediente certificate ecologice, mix-urile sunt vegane, nu conțin gluten sau organisme modificate genetic, fiind potrivite astfel pentru orice tip de dietă. 
 
Găsește-ți preferatul și comandă-l cu 20% DISCOUNT, doar în luna februarie!