Ciocolata Neagra Menaj 58% Cacao Ecologica/Bio 200g de la KAOKA - Detalii produs
- Per 100g
- Energie (kj/kcal) 2342 kJ / 563kcal
- Grasimi 38g
- din care acizi grasi saturati 23g
- Carbohidrati 45g
- din care zaharuri 42g
- Fibre 8g
- Proteine 6.3g
- Sare 0.02g
Ciocolata neagra cu 58% cacao, destinata pentru copturi este atuul esential pentru preparatele tale de deserturi de casa (tort, prajitura, mousse, fondant, etc.).
Usor de utilizat, va da un gust bun de ciocolata retetelor tale.
PROFIL DE AROMA
Nota de varf: fructe galbene, fructe uscate.
Nota de centru: cacao, ciocolata.
Nota de baza: lemnos, caramel
Ingrediente: – pasta de cacao Ecuador si/sau Peru si/sau Republica Dominicana si/sau Sao Tomé*(1)(2),
– zahar din trestie de zahar*(1),
– unt de cacao Ecuador si/sau Peru si/sau Republica Dominicana si/sau Sao Tomé*(1)(2)
*Ingrediente provenite din agricultura ecologica.
(1)100% din ingredientele de origine ecologica provin din comert echitabil controlat conform standardului FiABLE. Mai multe informatii pe www.BIOPARTENAIRE.com.
(2) Proportia originii ingredientelor variaza in functie de recolta.
O alegere care permite producatorului sa garanteze o cacao de de inalta calitate, cultivata cu respect pentru mediu si biodiversitate si cu adevarat profitabila pentru partenerii producatori ai Kaoka.
Varietate cacao: Nacional, Amelonado si Trinitario
Alergeni: poate contine urme de lapte, nuci si cereale care contin gluten.
Mod de utilizare: Ciocolata poate fi un produs sensibil la utlizare.
Indiferent de metoda de topire aleasa pentru ciocolata (la bain-marie sau la microunde), trebuie sa controlati cu atentie temperatura de topire.
Etapa de topire a ciocolatei este cu siguranta una dintre cele mai importante pentru un desert pe baza de ciocolata.
In mod ideal, ar trebui sa fiti echipat cu un termometru pentru a masura si controla temperatura ciocolatei:
50°C – 55°C pentru ciocolata neagra
45°C – 50°C pentru ciocolata cu lapte
40°C – 45°C pentru ciocolata alba
CUM SA RECUPEREZI O CIOCOLATA CARE S-A INTARIT?
Este complicat sa corectezi ciocolata care a devenit pastoasa si granulata in timpul topirii. Daca aveti posibilitatea, va sfatuim sa incepeti din nou etapa de topire a ciocolatei.
Daca doriti sa incercati totusi, iata sfatul nostru pe care il puteti incerca sa va salvati reteta.
Adaugati treptat grasime (unt moale clasic, unt de cacao inmuiat sau chiar ulei vegetal), in ciocolata si amestecati bine pana cand totul devine din nou omogen.
Daca ciocolata isi recapata o textura fluida si stralucitoare, puteti continua cu reteta initiala!
Conditii de pastrare si consum: Spatii racoroase si uscate intre 15 si 18°C. Termen de valabilitate 18 de luni
Daca este depozitata incorect, ciocolata poate deveni alba. Acest fenomen natural nu are niciun impact asupra sanatatii tale.
Tara de origine: Agricultura non UE. Ecuador, Sao Tomé, Peru si Republic Dominicana
Ciocolata Neagra Menaj 58% Cacao Ecologica/Bio 200g de la KAOKA - Alege Produsul Preferat de la Vegis.ro
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.
Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.
De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.
Mult succes!