Ceai de Napraznic 50g de la STEFMAR - Detalii produs
Actiuni ceai napraznic:
INTERN: afrodiziac puternic (feminin, dar mai ales masculin), astringent si anti-diareic bun, antihemoragic bun, antispastic mediu-slab, antitumoral bun, diuretic mediu, emenagog (declanseaza ciclul menstrual) bun, emolient mediu-slab, hipotensiv slab, hipoglicemiant mediu-slab, reintineritor puternic, revigorant puternic, depurativ mediu-slab, sudorific bland, diuretic mediu, stimulent si reglator foarte bun al activitatii gonadelor, tonic general puternic.
EXTERN: antiviral (actioneaza asupra virusului herpetic) mediu, astringent mediu, vulnerar bun.
Indicatii:
EXTERN: tratamentul contuziilor, stomatite, afectiuni bucofaringiene, TBC, diabet, antidiareic, afrodiziac.
INTERN: - sterilitate masculina, impotenta - pulbere. Se ia o lingurita de 4 ori pe zi, pe stomacul gol, in cure de lunga durata. In practica s-a dovedit a fi extrem de eficienta combinatia de napraznic cu radacina sau seminte de branca ursului.
Compozitie: Iarba de Geranium robertianum ( napraznic ), ce contine geraniina, ulei volatil, acid elagic, tanoizi, rezine, etc.
Mod de preparare:
Intern: Pulbere - planta se macina fin cu o rasnita electrica. Se ia cate o lingurita cu pulbere de 4 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se tine sub limba timp de 10-15 minute, dupa care se inghite cu apa.
Infuzie: se prepara dintr-o lingurita cu planta adaugata la 250ml de apa clocotita, se mentine timp de 15 minute la temperatura camerei, apoi se strecoara. Se administreaza 3 cani cu infuzie pe zi, cu 30 de minute inainte de mese.
Contraindicatii: nu se depaseste doza recomandata deoarece se pot produce intoxicatii grave, nu se administreaza la copii si femei gravide!
A se pastra la loc uscat si racoros.
Produs in Romania
Recomandari: potenta | diabet | Antiviral | afectiuni ginecologice
Ceai de Napraznic 50g de la STEFMAR - Alege Produsul Preferat de la Vegis.ro
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.
Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.
De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.
Mult succes!