Ceai de Galbenele 50g de la STEFMAR - Detalii produs
Acest ceai de galbenele are actiune coleretic - colagoga, emenagoga, antiseptica, antiinflamatorie, cicatrizanta, bactericita si antitricomonazica.
Indicatii / recomandari:
- intern, sub forma de infuzie, se recomanda in tratamentul ulcerului gastric si duodenal, enterocolitelor, hemoroizilor, refacerea integritatii mucoasei gastrice si vaginale, dismenoree, metroragii, colica si calculoza biliara, dischinezii biliare, colecistopatii si prostatita.
- extern, sub forma de bai, comprese sau cataplasme, utilizate pentru vindecarea ranilor, plagilor greu vindecabile, hemoroizilor, degeraturilor, arsurilor, eczemelor, arsurilor, ulceratiilor tegumentare, acneei, leucoreei;
- sub forma de gargarisme in tratarea stomatitelor si afectiunilor dentare;
- sub forma de spalaturi vaginale, se recomanda in tratamentul tricomonazei si candidozei.
Astfel, acest ceai din flori de galbenele se foloseste cu succes impotriva durerilor de stomac provocate de ulcer sau gastrita, fiind de folos in restabilirea bunei functionari a ficatului si a vezicii biliare. Extern, se cunosc rezultate favorabile in ingrijirea ranilor mici, a arsurilor solare, degeraturilor, acneei. Infuzia mai poate fi folosita si pentru spalaturi vaginale, in caz de candidoza.
Ingrediente: Ceai galbenele Componenti principali ceai de galbenele - flori (CALENDULAE FLOS) saponozide triterpenice, carotenoide, flavonozide, ulei volatil, principii amare, mucilagii, vitamina C.
Administrare ceai de galbenele: infuzie - 1-2 plicuri ceai de galbenele la o cana cu apa clocotita.
Mod de utilizare: Intern, se beau 3-4 cani de infuzie, zilnic, intre mese Extern, sub forma de infuzie din 1-2 plicuri de ceai si 100ml apa, in gargara, spalaturi vaginale, cataplasme sau se fac bai locale.
A se pastra la loc uscat si racoros.
Produs in Romania
Recomandari: hemoroizi | acnee | afectiuni genitale | antiinflamator
Ceai de Galbenele 50g de la STEFMAR - Alege Produsul Preferat de la Vegis.ro
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.
Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.
De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.
Mult succes!