Ceai Menta Frunze 50g de la ADNATURA - Detalii produs
Ceaiul de menta:
- Sustine aparatul digestiv; protejeaza mucoasa gastrica si incetineste tranzitul intestin
- Stimuleaza secretiile digestive si motilitatea gastrointestinala, contribuie la eliminarea excesiva a gazelor.
- Ajuta la protejarea celulelor hepatice, mentine fluxul sanatos al bilei si sustine sanatatea vezicii biliare.
- Ajuta la relaxarea psihica datorita monoterpenelor, a uleiurilor esentiale, a acidului valeric si a flavonelor.
- Are proprietati antipruriginoase si racoritoare la nivelul pielii.
Ingrediente: Iarba de menta (Mentha piperita).
Principii active: Menta are un continut ridicat de mentol. Uleiul de menta este compus in principal din mentol (37,4%), acetat de mentol (17,4%) si mentona (12,7%). Alti constituenti includ pulegona, mentofuranul si limonul; flavonoidele glicosidice, α-caroten, α-pinen, α- terpinen, α-terpineol, α-tocoferol, β-caroten, β-pinen, linalool, luteolin, mircen, mirtenol,etc.
Mod de utilizare:
Intern: infuzie din 1-2 lingurite cu planta la o cana cu apa clocotita. Se lasa acoperit 10-15 minute. Se beau 2-3 cani cu ceai pe zi.
Extern: infuzie concentrata din 4-5 linguri cu planta la un litru de apa clocotita, se fac comprese, bai locale.
Atentionari: La dozele si la modul de utilizare recomandate nu se cunosc efecte adverse, exceptie putand face unele persoane alergice la oricare dintre ingrediente.
Contraindicatii: Constipatie cronica.
A se pastra la loc uscat si racoros.
Produs in Romania
Recomandari: afectiuni hepato biliare | sistem digestiv
Ceai Menta Frunze 50g de la ADNATURA - Alege Produsul Preferat de la Vegis.ro
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.
Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.
De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.
Mult succes!