Ceai Ierburile Vietii 20dz HYPERICUM

4,00 | 1 comentarii

  • Producator:
  • Prezentare: 20dz
  • TVA Inclus
  • Cod: HYP1986

8,90 lei
Castigi 1 puncte de fidelitate. detalii

In stoc limitat

-
buc
+

Cost livrare curier: 14,90 lei . Livrare GRATUITA in tara pentru comenzile peste 150 lei.


Cost livrare lockere: 9,90 lei.
Sameday Easybox Fan Courier Fanbox

Categorii asociate: Imunitate Ceaiuri doze
b-22373
b-22441
Pret pachet: 20,80 lei

Ceai Ierburile Vietii 20dz de la HYPERICUM - Detalii produs

Produsul Ceai Ierburile vietii completeaza gama „Ierburile vietii” alaturi de bitterul si capsulele cu acelasi nume, aceasta gama este dedicata protejarii si tonifierii sistemului nervos si are la baza o formula complexa din 21 de plante medicinale.

Protejarea sistemului nervos este un demers cu atat mai necesar cu cat ritmul vietii noastre devine tot mai alert si stresant, iar alimentatia noastra devine tot mai haotica (mese neregulate, asocierea gresita a alimentelor, mancatul in graba si la ore improprii), procesata (devitalizata, lipsita de enzime) si plina de toxine, aditivi si cu un profil nutritional dezechilibrat (exces de carbohidrati rafinati, de grasimi saturate sau de sare). Toti acesti factori de stres, impreuna cu un efort fizic neadecvat, o hidratare insuficienta, un somn de slaba calitate si alte obiceiuri nocive (excesul de alcool, fumatul, administrarea improprie de medicamente), in timp, pot genera stres oxidativ si contribuie la cresterea statusului inflamator din organism.

Astfel, prin sinergia compusilor activi din cele 21 plante medicinale, ceaiul Ierburile-vietii contribuie la mentinerea sanatatii sistemului nervos si la usurarea digestiei.
Formula complexa ii asigura produsului un continut foarte bogat in compusi bioactivi (taninuri, principii amare, acizi organici, flavonoide, carotenoizi, clorofila, vitamine, minerale, cumarine, polifenoli – catechine, rutozizi, uleiuri volatile s.a.). Acesti compusi bioactivi au un rol adjuvant in reglarea functiilor mentale si metabolice, conferind produsului o actiune energizanta si tonica.

De asemenea, se mai pot remarca: imbunatatirea starii de spirit (Sunatoare), imbunatatirea calitatii somnului (Sunatoare, Ceai-verde, Paducel), relaxarea mentala si calmarea starilor de agitatie (Sunatoare, Busuioc, Coada-calului, Paducel, Sulfina), imbunatatirea functiei de detoxifiere (Mesteacan, Coada-calului, Ceai verde/negru, Rozmarin, Urzica, Trei-frati-patati), usurarea digestiei, reglarea metabolismului lipidic si mentinerea sanatatii cardiovasculare (Mesteacan, Sunatoare, Coada-soricelului, Sulfina, Ceai-verde/negru, Galbenele, Schinel), intarirea imunitatii (Isop, Hibiscus, Troscot, Ceai-verde, Rozmarin) si incetinirea proceselor de imbatranire (Ceai-verde, Rozmarin).

Astfel, produsul Ceai Ierburile Vietii a fost special conceput pentru a avea o actiune: tonic-amara, digestiva, calmanta, antiinflamatoare, antioxidanta, relaxanta, cardioprotectoare, protectoare la nivel cerebrovascular, geriatrica, imunomodulatoare, sudorifica, depurativa si diuretica.

Ingrediente: Parti aeriene de Coada-calului (Equisetum arvense) – 9,55%, flori de Coada-soricelului (Achillea millefolium) – 9,55%, parti aeriene de Isop (Hyssopus officinalis) – 9,55%, frunze de Salvie (Salvia officinalis) – 9,55%, parti aeriene de Sanziana-galbena (Galium verum) – 9,55%, parti aeriene de Sulfina (Melilotus officinalis) – 9,55%, parti aeriene de Busuioc (Ocimum basilicum) – 4,77%, frunze si flori de Paducel (Crataegus monogyna) – 4,77%, parti aeriene de Rozmarin (Rosmarinus officinalis) – 4,77%,  parti aeriene de Sunatoare (Hypericum perforatum) – 4,77%, parti aeriene de Trei-frati-patati (Viola tricolor) – 4,77%, parti aeriene de Turita-mare (Agrimonia eupatoria) – 2,86%, frunze de Urzica-mare (Urtica dioica) – 2,86%, parti aeriene cu inflorescente de Cretisoara (Alchemilla vulgaris) – 2,39%, frunze de Mesteacan (Betula verrucosa) – 2,39%, frunze si parti aeriene de Schinel (Cnicus benedictus) – 2,39%, parti aeriene de Troscot (Polygonum aviculare) – 2,39%, flori de Galbenele (Calendula officinalis) – 1,19%, flori de Hibiscus (Hibiscus sabdariffa) – 1,90%, frunze de Ceai-verde (Camellia sinensis) – 0,24%,  frunze de Ceai-negru (Thea sinensis) – 0,24%.

Mod de utilizare:

Intern: infuzie din 1-2 plicuri de ceai la 200 ml de apa fierbinte. Se lasa 5-10 minute acoperit la infuzat. Se beau 3 cani de ceai pe zi, in cure de lunga durata, cu pauze de cate 3 saptamani la fiecare 3 luni.

Extern: sub forma de decoct. Se va folosi pentru: gargara, clatirea gurii, bai comune, bai de sezut, spalaturi locale, ulceratii, cataplasme in pansament steril si calmarea iritatiilor si a infectiilor de natura microbiana.

Contraindicatii: Nu se utilizeaza de catre persoanele cu sensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Precautii: Femeile insarcinate sau care alapteaza si persoanele care urmeaza tratamente medicamentoase (de ex., anticoagulante, anxiolitice, antidepresive, anticonvulsive, antidiabetice, anticonceptionale sau anestezice) sau care se afla sub supraveghere medicala (in special pentru insuficienta hepatica sau renala decompensata, glicemie si/sau tensiune scazuta) sunt sfatuite sa consulte un specialist inainte de inceperea curei; A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic; A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.

Acesta este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.

Conditii de pastrare: Bine inchis, ferit de lumina si umiditate, la temperaturi de maximum 25°C.

Produs in Romania


Plantele medicinale folosite ca materie prima pentru ceaiurile Hypericum sunt procurate din zone nepoluate, ecologic curate, astfel incat putem garanta puritatea produsului prin lipsa de contaminanti toxici carcinogeni, metale grele, erbicide, insecticide, ingrasaminte chimice, microorganisme sau virusi patogeni.

Pentru realizarea Ceaiului Ierburile-vietii, au fost folosite plante nemodificate genetic, obtinute preponderent din flora spontana a tarii noastre. Amintim, deci: florile de Coada-soricelului, Paducel si Galbenele, partile aeriene de Sulfina, Talpa-gastei si Sunatoare sau frunzele de Salvie si Schinel. Aceste plante medicinale au fost uscate la temperaturi menajante, pastrandu-si, asadar, proprietatile benefice. Formula unica a ceaiului asigura o interactiune armonioasa a compusilor activi din plantele selectate.

Prezentarea compusilor activi din Ceaiul Ierburile Vietii doze:

Coada-calului sustine procesul natural de relaxare, poate contribui la remineralizarea organismului, ajuta la mentinerea parului, unghiilor si a pielii in stare optima datorita continutului in siliciu, mentine elasticitatea arterelor.
Coada-soricelului contribuie la confortul digestiv, ajuta la mentinerea functiei vasculare normale, poate reduce colesterolul seric si poate ajuta la pierderea in greutate.
Isopul are un efect calmant asupra gurii, gatului, faringelor si a corzilor vocale si stimuleaza expectorarea; sustine sanatatea oaselor si a articulatiilor; sustine confortul digestiv.
Salvia contribuie la mentinerea confortului in timpul menstruatiei si a menopauzei, sustine digestia si buna functionare a stomacului si a tractului intestinal, contribuie la normalizarea transpiratiei, are un efect calmant la nivelul gurii, gatului, faringelor si a corzilor vocale, sustine sistemul imunitar, sustine remineralizarea osoasa dupa modificarile din timpul menopauzei, are un efect antibacterian.
Sanzienele sustin buna functionare a ficatului si a vezicii biliare, contin flavonoide cu un efect diaforetic si sustin balanta electrolitica a organismului.
Sulfina are o actiune antiinflamatoare, contribuie la buna functionare a circulatiei periferice si sustine digestia.
Sulfina si Paducelul contribuie la inducerea unui somn linistit si ajuta la mentinerea calmului in situatii de stres.
Busuiocul are un efect relaxant, ajuta la calmarea tractului respirator, sustine circulatia sanguina si poate contribui la optimizarea activitatii mentale si cognitive.
Paducelul sustine circulatia, relaxarea si starea de calm.
Paducelul si Sulfina sustin circulatia normala a sangelui in creier.
Rozmarinul protejeaza impotriva stresului oxidativ datorita compusilor antioxidanti carnosic si carnosol; contribuie la reglarea colesterolului seric; ajuta la reglarea functiilor hormonale feminine; sustine functionarea normala a ficatului si colecistului; stimuleaza secretia sucurilor digestive si usureaza digestia; sustine buna functionare a tractului intestinal; stimuleaza procesele de eliminare a toxinelor; sustine functia excretoare a rinichilor; sustine mecanismele proprii de aparare ale organismului; are un efect tonic si energizant.
Sunatoarea contribuie la buna functionare a tractului intestinal si sustine digestia; stimuleaza secretia normala de sucuri biliare si favorizeaza drenarea bilei; ajuta la imbunatatirea sanatatii si a aspectului general al pielii; mentine functiile organismului prin intarirea imunitatii, imbunatatirea starii sistemului cardiovascular, tonifierea corpului, stimularea capacitatilor mentale si cresterea adaptabilitatii organismului in situatii extreme si stresante; are proprietati tonifiante si regeneratoare asupra corpului; ajuta la echilibrarea emotionala si imbunatatirea starii de spirit; contribuie la inducerea unei stari de relaxare si obtinerea unui somn sanatos; are un efect calmant la nivelul gurii, faringelor si al corzilor vocale.
Trei-frati-patati are o actiune calmanta asupra gatului, usureaza respiratia, sustine confortul digestiv, sustine motilitatea intestinala, favorizeaza eliminarea toxinelor si a acidului uric.
Turita-mare sustine functia hepato-biliara prin continutul de fitosterina, stimuleaza secretia si evacuarea bilei si are proprietati antiinflamatoare si regeneratoare asupra ficatului.
Urzica sustine vitalitatea si energizeaza corpul, ajuta la mentinerea sanatatii inimii, are proprietati antiinflamatoare la nivel pulmonar, expectorante si spasmolitice, sustine circulatia venoasa si poate reduce senzatia de picioare obosite, este folosita in mod traditional ca adjuvant pentru problemele de piele si indepartarea impuritatilor, contine minerale (fier) si reduce anemia, ajuta la indepartarea matretei si vindecarea ranilor.
Cretisoara ajuta la mentinerea confortului inainte si in timpul menstruatiei si a menopauzei; sustine functionarea normala a sistemului reproducator feminin; contribuie la buna functionare a ficatului si a sistemului gastrointestinal; are un efect calmant la nivelul gurii, gatului, faringelor si a corzilor vocale.
Mesteacanul sustine buna functionare a ficatului, rinichilor si tractului intestinal, imbunatateste digestia si sustine procesele de detoxifiere ale corpului, ajuta la reglarea proliferarii anormale a celulelor prin inducerea apoptozei (moarte celulara programata), contribuie la normalizarea colesterolului seric.
Schinelul sustine digestia si buna functionare a stomacului si a tractului intestinal; are un efect calmant la nivelul tractului respirator; calmeaza senzatia de mancarime in gat si reduce raguseala; usureaza respiratia.
Troscotul are un efect calmant la nivelul tractului respirator; calmeaza senzatia de mancarime in gat si reduce raguseala; sustine eliminarea excesului de apa din organism (mareste diureza); contribuie la eliminarea bacteriilor patogene pe cale urinara prin reducerea capacitatii acestora de a adera la peretele tractului urinar.
Galbenelele contribuie la sanatatea ficatului si a intestinelor; au proprietati antiinflamatoare si antialergice; sustin organismul in perioadele de stres si suprasolicitare; intarzie aparitia semnelor de imbatranire; contribuie la intretinerea vederii datorita continutului in luteina; au un efect calmant la nivelul gurii, gatului, faringelor si al corzilor vocale; au proprietati antifungice, antibacteriene si cicatrizante datorita continutului in provitamina A, aminoacizi esentiali si compusi antibacterieni.
Hibiscusul mentine sanatatea sistemului digestiv si regleaza tranzitul intestinal; ajuta la normalizarea tensiunii arteriale (antihipertensiv); contribuie la normalizarea glicemiei si a colesterolului (hipoglicemiant, hipocolesterolemiant); protejeaza organismul impotriva actiunii radicalilor liberi (antioxidant); contribuie la energizarea organismului; creste rezistenta in episoadele de surmenaj fizic si intelectual; are un efect tonic si de intarire a organismului; sustine microcirculatia si ajuta la reducerea senzatiei de picioare grele.
Ceaiul verde/negru are un efect tonic si energizant datorita continutului in teina si cafeina; contribuie la mentinerea sanatatii orale prin protejarea dintilor si a gingiilor impotriva formarii placii bacteriene si a cariilor; ajuta la managementul greutatii corporale prin accelerarea ratei metabolice si stimularea termogenezei, reglarea metabolismului lipidelor, limitarea absorbtiei colesterolului si reglarea nivelului seric de trigliceride; faciliteaza mentinerea sanatatii cardiovasculare; contribuie la reglarea glucozei serice si la protejarea glandelor secretoare de insulina; sustine digestia si sanatatea intestinala prin reglarea microbiotei; contribuie la intarirea imunitatii; sustine memoria si creste puterea de concentrare prin protejarea celulelor nervoase impotriva stresului oxidativ; contribuie la relaxarea sistemului nervos; ajuta la incetinirea proceselor de imbatranire datorita compusilor antioxidanti (catechine); sustine functia excretoare a rinichilor si procesele de detoxifiere ale organismului.

Recomandari: antioxidant | imunitate | antiinflamator | sistem digestiv | sistem nervos

Ceai Ierburile Vietii 20dz de la HYPERICUM - Alege Produsul Preferat de la Vegis.ro

Nu uitati: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.

De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.

Mult succes!
Opiniile clientilor despre produs (1 comentariu)
Opiniile clientilor despre produsul Ceai Ierburile Vietii 20dz de la HYPERICUM

Rating general: 4
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Platon

Scor: 4/5 | acum 11 luni
Achizitie verificata

Pro: Bun!

Ceai Ierburile Vietii 20dz HYPERICUM face parte din categoria Ceaiuri doze din cadrul magazinului online de produse naturiste Vegis.ro.
Livrarea produselor din stocul propriu se face in 24-48h de la plasarea comenzii online sau telefonic. Transportul este gratuit pentru comenzi peste 150.00 de lei.

Despre produsele BIO
Certificarea BIO atesta faptul ca produsele sau ingredientele din compoziția acestora provin din agricultura ecologica. ”Agricultura ecologica” sau AE promoveaza metode sustenabile si practici agricole in armonie cu natura, ce au ca scop protejarea mediului inconjurator si protejarea sanatatii publice. Termenul BIO este echivalent cu ”ecologic”, denumiri folosite in spatiul european, precum si cu termenul ”organic”, folosit in Anglia, Canada si SUA.