Ceai de Menta 25dz de la HOFIGAL - Detalii produs
Continutul bogat in uleiuri volatile, flavonoide, acizi fenolici, triterpene, taninuri, colina confera ceaiului de menta proprietati colagog-coleretice si mentine sanatatea tractului gastro-intestinal.
Se recomanda ca supliment alimentar pentru imbunatatirea regimului igieno-dietetic in:
- sustinerea sanatatii aparatului digestiv si o buna functionare a procesului de digestie, favorizeaza eliminarea gazelor din intestin;
- stimuleaza peristaltismul intestinal, contribuind la normalizarea tranzitului intestinal;
- ajuta la cresterea poftei de mancare;
- atorita mentolului, consumat rece si in cantitati mici, ceaiul de menta are efecte favorabile in calmarea greturilor si a varsaturilor la copii, la adulti sau persoane sensibile (la perceperea unor mirosuri dezagreabile, in exces alimentar sau consum de alcool).
Ingrediente: pulbere din parti aeriene de Menta (Mentha piperita).
Mod de preparare si consum: ceaiul din frunze de menta se prepara din 2 plicuri x 1,0 g la 250 ml apa fierbinte prin infuzare timp de 10-15 minute. Infuzia se consuma neindulcita, calda sau rece, 1-2 cani pe zi, dupa mese sau de preferinta intre mese.
Se va evita folosirea ceaiului de menta perioade indelungate de timp deoarece produce obisnuinta.
In sarcina se utilizeaza limitat si cu prudenta numai la recomandarea specialistului.
A se pastra la temperatura camerei (15-25 grade C), ferit de umiditate si lumina, in ambalajul original. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici.
Produs in Romania
Recomandari: sistem digestiv
Ceai de Menta 25dz de la HOFIGAL - Alege Produsul Preferat de la Vegis.ro
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.
Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.
De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.
Mult succes!