Ceai de Dud 25dz de la HOFIGAL - Detalii produs
Continutul bogat in fitosterol-glicozide, taninuri, acid aspartic, acid folic, acizi organici, saruri organice de calciu si saruri minerale confera ceaiului din frunze de dud proprietati usor hipoglicemiante, astringent-antiseptice, usor diuretice si remineralizante.
Se recomanda ca supliment alimentar pentru imbunatatirea regimului igieno-dietetic in:
- mentinerea glicemiei in limite normale prin imbunatatirea metabolismului glucidic, a sintezei de glicogen hepatic si stimularea secretiei de insulina a pancreasului;
- benefic in tulburari ale metabolismului glucidic prin inhibarea si reducerea absorbtiei glucozei la nivelul intestinului subtire, dupa mese.
- sustine imbunatatirea digestiei, stimularea secretiei gastrice si a apetitului, influenteaza pozitiv tranzitul intestinal;
- poate fi folosit pentru favorizarea transpiratiei.
Fitonutrientii prezenti in frunzele de dud alb micsoreaza nivelul glicemiei serice prin inhibarea activitatii enzimei alfa-glucozidaza si a absorbtiei de glucoza la nivel intestinal (Patent inventie/China: autori Xie Chen, Zou Yingshu, Beijing, martie 2011).
Ingrediente: produsul contine pulbere din frunze tinere de dud alb (Morus alba).
Mod de preparare si consum: ceaiul de dud se prepara din 2 plicuri x 1,0 g la 250 ml apa fierbinte prin infuzare timp de 10-15 minute. Infuzia se consuma neindulcita, calduta sau rece, de 2-3 ori pe zi, pana la 1 - 2 litri sau ori de cate ori este nevoie.
A se pastra la temperatura camerei (15-25 grade C), ferit de umiditate si lumina, in ambalajul original. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici.
Produs in Romania
Recomandari: splina si pancreas | sistem digestiv
Ceai de Dud 25dz de la HOFIGAL - Alege Produsul Preferat de la Vegis.ro
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.
Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.
De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.
Mult succes!