Ceai de Salvie 20dz de la ADNATURA - Detalii produs
Ceaiul de salvie:
- Stimuleaza activitatea glandei pituitare si a glandelor hormonale feminine.
- Contribuie la sanatatea feminina, mai ales in perioada menopauzei.
- Contribuie la eliminarea disconfortului digestiv datorita uleiurilor volatile, a flavonoidelor, a iridoidelor si a mucilagiilor, constituenti prezenti in planta.
- Ajuta la mentinerea functionarii optime a tractului respirator superior.
- Ajuta la eficientizarea secretiilor bronhice si la protejarea mucoasei tractului respirator
- Benefic pentru sanatatea cutanata si pentru cea bucala.
Ingrediente: Frunze de salvie (Salvia officinalis L.).
Principii active: Ulei volatil, avand ca si component principal thujona, triterpene, flavone, rezine, tanin, principii amare, substante estrogene, acizi organici.
Mod de utilizare:
Intern: infuzie-peste 1-2 lingurite cu planta se toarna 250 ml apa clocotita. Vasul se acopera si se lasa in repaos 10-15 minute, dupa care se strecoara. Se beau 2-3 cani cu ceai pe zi, neindulcite, cu o ora inaintea meselor principale.
Extern: infuzie concentrata din 2-4 linguri cu planta la 250 ml apa clocotita. Vasul se acopera si se lasa in repaos 10-15 minute, dupa care se strecoara. Uz extern: spalaturi, comprese, gargara.
Contraindicatii: Hipertensiune, insuficienta renala, epilepsie, la femei gravide si care alapteaza.
Atentionari: La dozele si la modul de utilizare recomandate nu se cunosc efecte adverse, exceptie putand face unele persoane alergice la oricare dintre ingrediente.
A se pastra la loc uscat si racoros.
Produs in Romania
Recomandari: sistem respirator | sistem digestiv | menopauza
Ceai de Salvie 20dz de la ADNATURA - Alege Produsul Preferat de la Vegis.ro
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.
Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.
De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.
Mult succes!