Ceai de Sunatoare 20dz de la ADNATURA - Detalii produs
Principii active: Ulei volatil, derivati polifenolici (hiperazida), rutozid, cvercetol, acid ascorbic, acid cafeic si clorogenic, saruri minerale, tanin de natura catehica pana la 12%, hipericina, etc.
Ceaiul de sunatoare:
- Sustine sanatatea hepatica, contribuie la regenerarea celulelor ficatului.
- Poate proteja celulele si tesuturile impotriva daunelor oxidative.
- Sprijina buna functionare a sistemului digestiv datorita mucilagiilor, flavonoidelor, taninilor si polifenolilor, constituenti prezenti in aceasta planta.
- Atenueaza tulburarile de somn prin hipericina (o napthodianthrona) din compozitie.
Sustine sanatatea tractului urinar inferior si sanatatea respiratorie. - Sustine starea psihologica echilibrata si sanatatea mintala.
- Benefic pentru sanatatea cutanata.
Ingrediente: Partile aeriene, inflorite ale plantei de sunatoare (Hypericum perforatum).
Mod de utilizare:
Intern: se beau 2-3 cani cu ceai pe zi. Peste 1-2 pliculete se toarna 250ml de apa clocotita. Vasul se acopera si se lasa la infuzat 10-15 minute.
Extern: se prepara ca infuzie concentrata: se introduc 3-4 plicuri planta in 100 ml apa clocotita, se acopera si se lasa 10-15 minute. Se aplica pe piele sub forma de comprese sau cataplasme – are proprietatea de a calma durerile; cicatrizeaza ranile, indeosebi in cazul arsurilor.
Contraindicatii: la dozele recomandate, nu se cunosc.
Mod de depozitare: a se pastra la loc uscat si racoros.
Produs in Romania
Recomandari: afectiuni urinare | afectiuni hepato biliare | sistem digestiv
Ceai de Sunatoare 20dz de la ADNATURA - Alege Produsul Preferat de la Vegis.ro
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.
Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.
De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.
Mult succes!