Toamna și-a intrat deja în drepturi și odată cu venirea ei a început și sezonul răcelilor. Odată cu încheierea, aerul devine mai uscat și mai aspru, vântul este mai rece,…
September 22, 2015Toamna și-a intrat deja în drepturi și odată cu venirea ei a început și sezonul răcelilor. Odată cu încheierea, aerul devine mai uscat și mai aspru, vântul este mai rece,…
by Guest September 22, 2015Ginsengul siberian, cunoscut și sub numele de eleuthero, a fost folosit în țările estice, inclusiv China și Rusia. În ciuda numelui său, este complet diferit de ginsengul american și asiatic,…
by Guest September 18, 2015Stiati ca in cultura civilizatiei maya, chia avea semnificatia de “forta”? Aztecii apreciau atat de mult semintele de chia, incat acestea erau folosite ca si moneda de schimb. Bogatia de…
by Guest September 17, 2015Moringa Oleifera este un arbore care creste in Muntii Himalaya, in nordul Indiei, fiind intitulat si “copacul vietii” sau “copacul imortalitatii”, datorita proprietatilor pe care le are asupra organismului uman.…
by Guest September 16, 2015Tarta fina cu lapte de cocos si caju este un desert rafinat, ușor de preparat, care surprinde prin textura cremoasa a umpluturii, combinata cu cea crocanta a blatului. Ingrediente: 200g…
by Guest September 15, 2015Ingrediente: 1 cana fulgi de ovaz 1 cana faina integrala de grau 1 cana morcov ras o jumatate lingurita de bicarbonat un varf de lingurita de sare
by Guest September 10, 2015Sub exotica denumire de kelp se ascunde o alga marina bruna care face parte din familia Laminaria. Aceste alge se gasesc in oceane la o adancime destul de mica (între…
by Guest September 9, 2015Maca este radacina unei plante care creste in Peru, Bolivia, Paraguay si Argentina. Este extrem de rezistenta, maca putand rezista la altitudini mari si la temperaturi foarte joase, conditii in…
by Guest September 8, 2015Ingrediente: 300 g curmale fara samburi 4 linguri cacao 2 linguri sirop de agave 300 g migdale
by Guest September 7, 2015Dieta fara gluten presupune folositrea unor anumite tipuri de faina care nu contin gluten (substanta cu potential alergenic). Aceste tipuri de faina se folosesc de cele mai multe ori combinate…
by Caty September 4, 2015