Remedii si tratamente naturiste

Ginkgo 120 Stem, remediu natural pentru echilibrul sistemului nervos

ginkgo 120 stem

Conform studiilor care examinează cauzele îmbătrânirii cerebrale precoce, principalul factor care duce la apariția bolilor mentale degenerative este stresul, atât cel emoțional cât și cel de la locul de muncă.

Dacă până acum câțiva ani aceste afecțiuni apăreau la cei în vârstă de peste 60 de ani, cercetările recente arată că simptomele acestei maladii se întâlnesc tot mai frecvent și la persoane de 40-50 de ani.

Tot mai mulți cercetători din domeniul medical și-au îndreptat atenția asupra găsirii unor tratamente eficiente pentru acest tip de afecțiuni. Din păcate, însă, medicina actuală nu are leacuri eficace și fără efecte secundare pentru boli grave precum Parkinson, Alzheimer, depresii cronice, demență, anxietate sau oboseală cronică.

Ginkgo 120 STEM de la Herbagetica este singura formulă din România care combină cea mai mare concentraţie recomandată de Ginkgo Biloba, 120mg, extract standardizat 50:1 cu Alga AFA.

Această combinaţie inovativă este eficientă pentru regenerarea sistemului nervos, stimularea capacităţii de concentrare şi memorare, efectele sale fiind susţinute de Extractul de Ganoderma, cele 3 tipuri de Ginseng (Chinezesc, Siberian şi Indian) şi cele două alge verzi-albastre Chlorella şi Spirulina.

Ginkgo Biloba este compus din flavonoizi, antioxidanţi puternici, ce au capacitatea de a încetini îmbătrânirea celulelor, şi din bilobalide şi ginkgolide al căror rol este acela de a preveni formarea cheagurilor de sânge, îmbunătăţind în acelaşi timp circulaţia sangvină.

Alga AFA, datorită acizilor glutamici, contribuie la mărirea capacităţii de concentrare, la îmbunătăţirea atenţiei şi mai ales, la creşterea capacităţii de memorare. Mai mult, numeroasele sale proteine reprezintă o adevărată hrană pentru creier, contribuind la reînnoirea şi repararea transmiţătorilor neuronali. Alga AFA este bogată în complexul de vitamine B, fiind cea mai bogată sursă vegetală de vitamina B12 şi Beta Caroten. Aceste vitamine alături de Beta Caroten, unul dintre cei mai puternici antioxidanţi naturali, ajută la eliminarea stresului şi la îmbunătăţirea vederii.

Alga AFA este o valoroasă sursă de feniletilamină, care este considerată un modulator neuronal natural extrem de important pentru bolnavii de Parkinson sau Alzheimer. Aceeaşi substanţă reduce durerea prin creşterea nivelului de endorfine şi dublează efectul Ginkgo Biloba în privinţa stimulării concentrării mentale şi creşterea  nivelului de energie.

Alga Afa este cel mai puternic stimulator vegetal de Celule Stem.

Extractul de Ganoderma previne senilitatea, îmbunătățește funcția cortexului și contribuie la o stare generală de bine, iar cele două alge verzi-albastre, Chlorella și Spirulina, ajută organismul la gestionarea normală a stresului psihologic.

Ginsengul chinezesc alungă stările de oboseală cronică, oferind aportul energetic necesar, ginsengul siberian îmbunătăţeşte performanţele funcţiei cognitive, iar ginsengul indian este un tonic excelent pentru întregul organism.

Știați că…

–  Ginkgo Biloba este una dintre puținele specii care au supraviețuit atacului atomic de la Hiroshima?
–  Ginkgo Biloba este un arbore multisecular, ce poate ajunge la vârsta de 1000 ani?
–  Ginkgo Biloba este una dintre speciile cele mai puternice la atacul insectelor și al altor dăunători?

Vezi toate produsele Ginkgo 120 Stem din oferta vegis.ro.

About Author

Iubitor al cuvintelor scrise pe care le aștern online de câțiva ani și le citesc încă din copilărie. Explorator al naturii, pasionat de mișcare, cadrele foto perfecte și romanele polițiste.

No Comments

    Leave a Reply