Despre noi

Suntem o gașcă de oameni frumoși ce credem cu tărie că ne desfășurăm activitatea într-unul din domeniile care îți aduc una din cele mai mari satisfacții, și anume, aceea de a-i ajuta pe ceilalți.

Natura nu încetează în a ne surprinde și aproape zilnic îi descoperim bogățiile care ne ajută să ne găsim echilibrul și să fim mai sănătoși și mai frumoși.

Despre aceste bogății am ales să așternem cuvinte pe blog-ul nostru, colțișorul lecturilor sănătoase în care descoperim împreună beneficiile plantelor, alimentele care nu trebuie să lipsească din dieta zilnică, rețete de-li-cioa-se, sfaturi, noutăți și interviuri cu oameni faini.

Este o mică părticică din noi, din gândurile și entuziasmul nostru, ce o împărtășim cu tine și în care sperăm că vei găsi chiar și cel mai mic lucru care te va ajuta să faci o schimbare în bine în viața ta… astfel, înseamnă că misiunea noastră a fost îndeplinită.

 

 

5 Comments

 • Cristina
  January 17, 2014 at 16:38

  Bună ziua. Tocmai ce am primit coletul cu produsele de la Dvs. Sunt extrem de mulțumită de cum au fost împachetate produsele/pachetul. Totul este în perfectă stare și vreau să vă mulțumesc pentru profesionalism și seriozitate.

  Reply
 • Victoria
  March 26, 2014 at 09:41

  Buna ziua. Am facut comanda pentru prima data si sint foarte multumita de toate produsele .

  Reply
 • Virgil
  October 23, 2014 at 17:31

  Un blog atractiv. Succes.
  Particip.

  Reply
 • Aparator
  February 26, 2016 at 11:15

  Se pare ca uneori treaba nu merge asa cum trebuie. De la comanda pana la primirea produsului 5 zile. Foarte trist. Cred ca e prima si ultima data cand apelez la serviciile acestei firme.

  Reply
  • Simo
   February 27, 2016 at 14:23

   Bună ziua,

   Ne puteți trimite, vă rugăm, codul sau adresa de email de pe care s-a efectuat comanda ca să putem vedea ce s-a întâmplat?
   Mulțumim mult pentru feedback!

   Reply

Leave a Reply