Review-uri

Ce spun vedetele despre mierea de Manuka?

Mierea de Manuka este cel mai cunoscut produs apicol din lume și cel mai studiat dintre toate sortimentele existente. Interesul față de aceasta se datorează proprietăților extraordinare pe care le are în comparație cu alte tipuri de miere, iar aici vorbim de proprietăți antibacteriene, antioxidante, antivirale, antifungice, antimicrobiene și imunomodulatoare. 

Efectele terapeutice împreună cu compoziția sa unică și complexă, respectiv sursa de proveniență (florile arborelui de Manuka nativ doar Noii Zeelande și unor părți din Australia) au făcut din mierea de Manuka o adevărată vedetă în rândul produselor apicole.

Milioane de oameni la nivel global o consumă atât intern cât și extern pe răni sau în măști homemade, iar printre aceștia se numără inclusiv persoane publice, din țară și străinătate deopotrivă.

Iată ce spun vedetele care au încercat și totodată recomandă mierea de Manuka:

miere de Manuka Mihaela Radulescu“Ca tot omul, caut soluții să scap de oboseala acumulată, de stres, de perioadele în care imunitatea e scăzută, știți voi, că doar nu suntem roboți. […] Nimeni nu vrea să fie bolnav sau slăbit, fără poftă de viață. Toți ne-am vrea în formă maximă și toți găsim câte ceva care ni se potrivește.. pe moment sau pe termen lung.

Am aflat mai demult despre mierea de Manuka și am pornit… într-o relație cu ea, aproape zilnică. Orice miere e sănătoasă, dar la mierea de Manuka, specialiștii au detectat câteva ingrediente cu totul și cu totul speciale – o cantitate importantă de antibiotic natural și o listă întreagă de substanțe ce pot trata o lista lungă de afecțiuni.

Am venit la filmări în România și am uitat borcanul acasă. Am aflat cu bucurie că se găsește și în România și am făcut toate săpăturile pentru a afla dacă e cea reală, din Noua Zeelandă, nepasteurizată, netratată chimic, ci total adevărată. Și-am găsit-o! Pentru mine funcționează ca un elixir, mă trezește din orice amorțeală.”
~Mihaela Rădulescu~

miere de Manuka Andreea Marin“Iubesc mierea românească și îi cunosc valoarea nutritivă. În copilărie, era desertul meu preferat, delicios și sănătos. Consum însă Mierea de Manuka despre care probabil ați auzit și voi pentru că este un antibiotic natural puternic, e o miere testată pentru nivelul său antibacterian, menit să ajute la menținerea sistemului imunitar echilibrat. Am chiar și câteva rețete de tratamente pentru hrănirea tenului în care adaug o linguriță de Miere de Manuka.

Mierea aceasta se produce numai în Noua Zeelandă, e adevărat, însă se găsește și în România, în ultimii ani a devenit cunoscută în toată lumea pentru proprietățile ei. Importantă e alegerea unei variante pure, neprelucrate, ca să vă bucurați de toate beneficiile ei. Dintre toate variantele pe care le-am încercat, am rămas la Mierea de Manuka Kfactor 16 de la Wedderspoon.”
~Andreea Marin~

miere de Manuka Adela Popescu“Nu există scuze când vine vorba de sănătatea mea. Nu trece o zi fără să-mi iau porția de miere. Și mă refer aici la Mierea de Manuka despre care știu de ceva timp și vă spun și vouă că este un antibiotic natural puternic și un excelent stimulator al sistemului imunitar. Mai ales acum, în sezonul rece, când imunitatea are nevoie de putin “ajutor”, eu aleg produsele naturale. Prefer Mierea de Manuka KFactor 16 Wedderspoon, o miere crudă, neprelucrată în niciun fel.”
~Adela Popescu~

miere de Manuka KFactor 16 WedderspoonGăsești aici Miere de Manuka KFactor 16 Wedderspoon 

 

Mierea de Manuka este sursa de energie a tenismenului Novak Djokovic si ingredientul din trucul de înfrumusețare al Victoriei Beckham:

“Consum câte 2 lingurițe de miere. În fiecare zi. Încerc să iau miere de Manuka ce provine din Noua Zeelandă. Este o miere de culoare închisă realizată de albinele care se hrănesc din florile arborelui de Manuka (sau tea tree), ce a fost demonstrat că are proprietăți antibacteriene superioare în comparație cu mierea obișnuită.

Știu la ce te gândești: mierea conține zahăr. Ei bine, da. Dar corpul are nevoie de zahăr. Mai exact, are nevoie de fructoză, zahărul care se găsește în fructe, anumite legume și în special în miere.”
~Novak Djokovic~

 

“Mixezi miere de Manuka cu fulgi de ovăz organici și albuș de ou. Le amesteci pe toate iar compoziția rezultată se întinde pe față și se lasă să acționeze preț de câteva minute, și este uimitor. Dar trebuie să fie miere de Manuka, nu miere obișnuită. Și trebuie să fie fulgi de ovăz organici.”
~Victoria Beckham~

Kylie Minogue, Gwyneth Paltrow și Scarlett Johansson sunt alte vedete din a căror alimentație nu lipsește acest dulce sănătos. Tu ai încercat până acum mierea de Manuka?

Miere de Manuka originală, raw, 100% pură și testată pentru proprietățile sale terapeutice găsești întotdeauna pe vegis.ro. Descoperă  cele mai vandute sortimente de miere de manuka!

 

Sursa 1        Sursa foto

Sursa 2

Sursa 3

Miere de Manuka pareri vedete
https://vegis.ro/miere-manuka/

About Author

Iubitor al cuvintelor scrise pe care le aștern online de câțiva ani și le citesc încă din copilărie. Explorator al naturii, pasionat de mișcare, cadrele foto perfecte și romanele polițiste.

1 Comment

  • Simo
    February 13, 2019 at 10:18

    5

    Reply

Leave a Reply