Produse naturiste

Castiga un colagen lichid BEAUTIN oferit de myelements!

Participa la concursul organizat de Vegis.ro si myelements si poti castiga unul dintre cele 4 premii puse in joc. Fiecare castigator va primi un produs BEAUTIN COLAGEN LICHID

BEAUTIN este un complex de frumusețe ca supliment alimentar cu colagen hidrolizat, îmbogățit cu acid hialuronic, vitamina A, complexul B, vitamina C și zinc

 Cum participi?

Share pe Facebook la acest articol! (La sfarsitul articolului exista un buton de Share)

– Aboneaza-te la newsletterul Vegis pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii.

– Confirma participarea raspunzand la intrebarea “Care sunt cele 2 variante de arome ale produslui BEAUTIN?” printr-un comentariu pe blog la aceast articol!

Atentie: vor fi validate doar raspunsurile corecte postate pe acest blog, nu si cele de pe Facebook.

Durata concursului: 11-25.11.2014

Desemnarea castigatorului: 26.11.2014

 


BEAUTIN COLLAGEN BOX_BOTTLE_ FRAOULA EN 3-4 DEXIA fin (2)

 

Despre  BEAUTIN COLAGEN LICHID – Frumusețea naturală are un nume!

Colagen lichid, îmbogățit cu acid hialuronic, vitamina A, complexul B, vitamina C și zinc.

Beneficii cheie!
• sporește sănătatea și frumusețea pielii din interior
• îmbunătățește textura pielii și întărește părul și unghiile
• contribuie la sănătatea țesutului conjunctiv, a cartilajelor și a încheieturilor
• are proprietăți antioxidante ce previn efectele adverse ale radicalilor liberi
• este sub formă de peptidă ce sporește absorbția sa în organism
• conține colagen de calitate ridicată din surse naturale de pește!

* Studiile clinice au evidențiat o îmbunătățire a structurii și condiției pielii după 12 săptămâni de utilizare.

Colagenul BEAUTIN Collagen din gama elements
• este în formă lichidă pentru ingerare facilă
• poate fi administrat în forma existentă sau diluat în jumătate de pahar cu apă
• include un capac cu măsură pentru utilizare ușoară
• nu lasă gust de pește și este ușor absorbabil
• are o aromă de fructe excelentă
La alegere între două arome delicioase, căpșuni – vanilie și mango – pepene galben!

Ce este colagenul și cum acționează?
Colagenul este o proteină fibroasă insolubilă ce reprezintă componenta principală a țesutului conjunctiv al corpului, ce se regăsește pe întreaga suprafață a pielii.
Colagenul este responsabil pentru menținerea nivelului corespunzător de hidratare al pielii, asigurând fermitatea și elasticitatea acesteia.
În timp, fibrele de colagen își pierd elasticitatea, fapt ce conduce la apariția semnelor vizibile ale îmbătrânirii la suprafața pielii, cum ar fi cutele profunde, ridurile și liniile fine.

De ce să aleg colagen îmbunătățit cu acid hialuronic?
Colagenul și acidul hialuronic sunt două substanțe prezente în mod natural în organism, având un rol extrem de important în sănătatea pielii, a țesutului conjunctiv și a articulațiilor. Abilitatea corpului de a produce colagen și acid hialuronic scade în timp, cu rezultate imediat vizibile asupra pielii. Prin urmare, pentru a menține elasticitatea și fermitatea pielii, este necesară consolidarea colagenului și a acidului hialuronic.
Componentele formulei BEAUTIN COLAGEN pot contribui la o producție normală de colagen de către corp, iar adaosul de acid hialuronic contribuie la atingerea unor rezultate optime.

De ce colagen sub formă de peptide?
În procesul de digestie, organismul uman scindează proteinele în componente mai mici (peptide, aminoacizi) pe care ulterior le absoarbe și le utilizează în diferite procese organice. În mod similar, proteina colagen trebuie descompusă de câteva ori pentru a putea fi absorbită de către organism.
BEAUTIN COLAGEN conține colagen hidrolizat PEPTANΤΜ sub formă de peptide, care sunt deja descompuse până la o dimensiune potrivită în vederea absorbției de către organism, cât și pentru o utilizare mai bună și mai eficientă.
Peptidele de colagen sunt distribuite în organism, în special în dermă (substratul) pielii și acționează în baza următorului mecanism dual:
• asigură pilonii esențiali pentru formarea fibrelor de elastan
•stimulează proliferarea fibroblastului, sporind procesul de formare a colagenului și a acidului hialuronic de către corp
Acidul hialuronic acționează în mod complementar ca agent de umplere (filler) al pielii.

Rezultate vizibile după 12 săptămâni de utilizare conform studiilor clinice **
Durata de acțiune a produsului variază în funcție de condiția diferită a pielii, stilul de viață și dieta.
Derma (substratul) pielii unde nivelurile de colagen sunt reduse (ca urmare a îmbătrânirii, dietei necorespunzătoare sau supraexpunerii la UVA și UVB) și unde putem observa o lipsă de elasticitate a pielii.

Derma (substratul) pielii unde peptidele de colagen au acționat asupra compoziției elementelor structurale, formării elastanului și au stimulat proliferarea fibroblastului, cât și sintetizarea de colagen și acid hialuronic.

ICONS

În plus, fenomenul de hidroliză în sine joacă un rol deosebit de important în calitatea aminoacizilor asigurați de produs. Metoda de hidroliză PEPTAN garantează faptul că ingredientele rămân intacte, în fiecare lot, de la data producției până la data consumului final.

** Sursă: rezultatele studiilor clinice Peptan, Rousselot Healthy Choice, Hydrolyzed Collagen și Skin Health 2009

STAMPDe ce colagen din surse de pește?
Colagenul din pește reprezintă o sursă naturală pură de colagen, iar studiile au demonstrat faptul că este mai ușor absorbit de către organism.
COLAGENUL BEAUTIN conține colagen din peștele Tilapia, care beneficiază de cel mai ridicat nivel de aminoacizi specifici ce contribuie la sănătatea pielii, comparativ cu alte tipuri de colagen, prelevate de la alte specii.
Colagenul nu conține agenți contaminanți, întregul proces de fabricație având loc în condiții de pescuit și producție controlate.

*A.A.Karim, et al. ‘Fish gelatin: properties, challenges and prospects as an alternative to mammalian gelatins’. Food Hydrocoloids.2009; 563-567 Zhou, P. et al. ‘Properties of Alaska Pollock Skin Gelatin: A Comparison with Tilapia and Pork Skin Gelatins. Journal of Food Science. 2006; 71 (6)

Care sunt beneficiile vitaminelor A, C, ale complexului B și ale zincului?

Vitamina C are proprietăți antioxidante împotriva radicalilor liberi și contribuie la formarea normală a colagenului pentru a o funcționare normală a pielii, cartilajelor, gingiilor și vaselor de sânge.
Vitamina A contribuie la menținerea sănătății normale a pielii, în timp ce vitamina B și zincul contribuie la menținerea condiției fiziologice a pielii, unghiilor și părului, protejând celulele împotriva stresului oxidativ, respectiv împotriva efectelor dăunătoare timpurii ale radicalilor liberi.
Aceste elemente combinate cu colagenul și acidul hialuronic sunt concentrate într-un complex de frumusețe deosebit de integrat ce asigură atât elemente nutritive primare, gata de folosire, cât și micronutrienți, ce contribuie la stimularea producției naturale de colagen de către organism.
Studii clinice

COLAGENUL BEAUTIN este un produs nutri-cosmetic pentru piele.
Studiile clinice* au demonstrat efectele benefice ale ingredientelor sale, care, în formula COLAGEN BEAUTIN , sunt asigurate în proporțiile ideale pentru ca organismul să hrănească, revitalizeze și să refacă pielea, din interior.
Studiile clinice cu colagen Peptan realizate asupra oamenilor au demonstrat faptul că, după o utilizare de 12 săptămâni, condiția și structura pielii s-au îmbunătățit vizibil.

Efect hidratant (studiul YNTKK – 2008 – 4144)
PEPTAN sporește hidratarea pielii cu 28%
După opt săptămâni, s-a constatat o îmbunătățire semnificativă la nivelul hidratării pielii grupului de control PEPTAN, cu 28%, față de grupul căruia i-a fost administrat placebo.
Studiul YNTKK – 2008 – 4144
Studiu dublu-orb placebo-controlat cu administrarea colagenului hidrolizat PEPTAN pentru a îmbunătăți condiția pielii. Studiul a fost realizat la Tokyo (Japonia) de SOUKEN pe un grup de 33 femei cu vârste cuprinse între 40 și 59 de ani, pe o perioadă de opt săptămâni, în timpul iernii. Fiecărei femei i-au fost administrate 10.000 mg colagen, o dată pe zi, în formă lichidă.

TABLE_1

Efect anti-îmbătrânire (Studiul 2008 – A00654 – 51)
PEPTAN netezește cutele pielii cu 26% și previne formarea ridurilor profunde
Numărul ridurilor a scăzut semnificativ cu PEPTAN: -26% după 12 săptămâni.
Numărul ridurilor profunde este semnificativ mai mare în cazul administrării de placebo între 1 și 12 săptămâni, respectiv cu 30%.
După 6 săptămâni, 77% din ridurile profunde ale participantelor la studiul PEPTAN au fost reduse cu 41%.
După 12 săptămâni, a fost măsurată reducerea suprafeței totale a ridurilor, iar rezultatul a relevat o reducere între 17% și 68% pentru grupul PEPTAN.
Studiul 2008 – A00654 – 51
Evaluarea rezultatelor asupra proprietăților pielii, după administrarea orală a colagenului hidrolizat PEPTAN versus placebo. Studiul a fost realizat la Lyon (Franța) de DERMSCAN, asupra unui grup format din 47 de femei cu vârste cuprinse între 35 și 55 ani, pe o perioadă de 12 săptămâni, în timpul iernii. Fiecare participantă a primit 10.000 mg PEPTAN pe zi, 5.000 mg dimineața și 5.000 mg seara, în formă lichidă.

TABLE_2

Fragmentarea & densitatea colagenului (Studiul COSderma 2012)
PEPTAN reduce fragmentarea colagenului cu 31%*
Colagenul a rămas la niveluri superioare pe o perioadă de 84 zile.**
* O semnificativă creștere a densității colagenului din straturile profunde ale pielii după 28 zile, cu o reducere totală a fragmentării colagenului cu 31% după 84 zile, comparativ cu grupul placebo.
** Densitatea colagenului a crescut semnificativ după ingestia de PEPTAN pe o perioadă de 28 zile și a rămas la nivel ridicat 84 zile.
Studiul COSderma 2012
Studiu dublu-orb Placebo versus administrare orală de colagen hidrolizat PEPTAN . Am studiat gradul de fragmentare al suprafeței colagenului, cât și profunzimea specifică și densitatea acestuia, folosind instrumente de măsurare de înaltă precizie ca Vivascope® 3000 și Dermcup®. Studiul a fost realizat în Franța de COSderma asupra unui grup format din 106 femei cu vârste cuprinse între 40 și 65 de ani, pe o perioadă de 12 săptămâni. 10.000 mg colagen au fost administrate o dată pe zi în formă lichidă, iar măsurătorile au fost realizate la nivelul de referință (Z0), ziua 28 (Z28) și la sfârșitul studiului, în ziua 84 (Z84).
1. Postlethwaite, A.E., Seyer, J.M., and Kang, A.H. 1978. Chemotactic attraction of human fibroblasts to type I, II, and II collagens and collagen-derived peptides. Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America. 75(2): 871-875.
2. Minaguchi, J., Koyama, Y-I., Meguri, N., Hosaka, Y., Ueda, H., Kusubata, M., Hirota, A., Irie, S., Mafune, N. and Takehana, K. 2005. Effects of ingestion of collagen peptide on collagen fibrils and glycosaminoglycans in Achilles tendon. Journal of nutritional science and vitaminology 51:169-174.
3. Matsumoto, H., Ohara, H., Ito, K., Nakamura, Y. and Takahashi, S. 2006. Clinical effects of fish type I collagen hydrolysate on skin properties. ITE Letters on batteries, new technologies and medicine, 7(4):386-390.
4. Sumida, E., Hirota, A., Kuwaba, K., Kusubata, M., Koyama, Y., Araya, T. Irie, S. and Kasugai, S. 2004. The effect of oral ingestion of collagen peptide on skin hydration and biochemical data of blood. Journal of nutritional food, 7(3): 45-52.
5. Morganti, P., Randazzo, S.D. and Bruno, C. 1988. Oral treatment of skin dryness. Cosmetics and Toiletries, 103: 77-80.
6. Cosgrove, M.C., Franco, O.H., Granger, S.P., Murray, P.G. and Mayes, A.E. 2007. Dietary nutrient intakes and skin-aging appearance among middle-aged American women. The American journal of clinical nutrition, 86: 1225-1231.
7. Postlethwaite, A.E, Seyer, J.M. and Kang, A.H. 1978. Chemotactic attraction of human fibroblasts to type I, II, and III collagens and collagen-derived peptides. Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America, 75(2):871-875.
8. Matsuda, N., Koyama, Y., Hosaka, Y., Ueda, H., Watanabe, T., Araya, T., Irie, S. and Takehana, K. 2006. Effects of ingestion of collagen peptide on collagen fibrils and glycosaminoglycans in the dermis. Journal of nutritional science and vitaminology, 52:211-215.
9. Varani J, et al., Decreased Collagen production in Chrono-logically aged skin. 2006. Am. J. Pathol. Vol 168 (6) 1861-1868
10. Tanaka M., et al., 2009. Effects of collagen peptide ingestion on UV-B-induced skin damage. Biosci. Biotechnol. Biochem. Apr 23:73 (4)
11. COSderma laboratoires, France. Collagen Images by ORION CONCEPT, Tours, France

TABLE_3

O doză de 30 ml asigură:

• 10.000 mg colagen hidrolizat PEPTAN
• 50 mg acid hialuronic
• 80 mg vitamina C
• 1,6 mg vitamina B2
• 18 mg vitamina B3
• 60 μg biotină
• 800 μg vitamina A
• 10 mg zinc

Forma de prezentare: În două variante de arome delicioase căpșuni-vanilie & și mango-pepene galben

Nr. de notificare al produsului: SNPMAPS, nr.AA7558 & AA7559

Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos

 


 

myelements

 myelements: Suplimente alimentare inspirate de natură

Cu „myelements”, misiunea noastră este de a crea și oferi produse ce contrabalansează efectele și consecințele negative ale stilului de viață modern și ne ajută să atingem o stare naturală de echilibru și sănătate, pentru a ne bucura de beneficiile vieții moderne.

Aliatul nostru de bază în acest efort este știința nutriției, care se dezvoltă rapid cu ajutorul tehnologiei și ne conferă abilitatea de a izola aceste ingrediente active prețioase ce ne sunt necesare pentru nutriție și de a le păstra în condiție perfectă, în același timp.

Prin „myelements”, credem într-o viață fără limitări și restricții. Din acest motiv, ne angajăm să descoperim și să vă oferim toate aceste elemente ce ne ajută să atingem un echilibru natural și wellness, pentru a ne bucura o viață mai bună, păstrând stilul de viață modern.

Suplinesc elementele de care stilul meu de viață modern mă privează, și mă echilibrez, utilizând produse „myelements”.

myelements… haideți să trăim


 

UPDATE 28.11.2014

Castigatorii concursului sunt:castigatori concurs solgar1

 

 

 

 

164 Comments

 • Alina Ponta
  November 11, 2014 at 10:57

  Frumusetea vine din interior.

  Reply
 • Dinu Florina Madalina
  November 11, 2014 at 11:05

  Căpșuni – vanilie și mango – pepene galben.

  Reply
 • Avramescu Evelina Mihaela
  November 11, 2014 at 13:33

  Căpșuni – vanilie și mango – pepene galben.

  Reply
 • Vochineci Monica Nicoleta
  November 11, 2014 at 14:38
 • Vochineci Victorita
  November 11, 2014 at 16:09
 • Asimionesei Roxana Mihaela
  November 11, 2014 at 16:55

  Căpșuni – vanilie și mango – pepene galben.

  Reply
  • gilea antonela
   November 18, 2014 at 15:41

   căpșuni – vanilie și mango – pepene galben

   Reply
 • Vulcu Anca
  November 11, 2014 at 18:41

  căpșuni – vanilie și mango – pepene galben

  Reply
 • Andreea Cervencovici
  November 11, 2014 at 18:48

  căpșuni – vanilie și mango – pepene galben!

  Reply
 • Octavia Durus
  November 11, 2014 at 20:23

  Căpșuni – vanilie și mango – pepene galben.

  Reply
 • Pintilie Lorena Mihaela
  November 11, 2014 at 22:15

  Doua variante: capsuni-vanilie si mango-pepene galben.

  Reply
 • marinescu anisoara laliana
  November 12, 2014 at 08:54

  vanilie și mango – pepene galben

  Reply
 • ANTON MARILENA
  November 12, 2014 at 09:12

  Căpșuni – vanilie și mango – pepene galben

  Reply
 • preda nicoleta alina
  November 12, 2014 at 09:28

  căpșuni – vanilie și mango – pepene galben

  Reply
 • Savu Cristiana
  November 12, 2014 at 09:31

  Căpșuni – vanilie și mango – pepene galben

  Reply
 • Aurelia Dumitru
  November 12, 2014 at 09:45

  Două arome delicioase, căpșuni – vanilie și mango – pepene galben!

  Reply
 • Mihai Ionela
  November 12, 2014 at 09:53

  Căpșuni – vanilie și mango – pepene galben.

  Reply
 • Iuga Mihaela
  November 12, 2014 at 09:53

  FB. Micu Mihaela
  Căpșuni – vanilie și mango – pepene galben
  share: https://www.facebook.com/micu.mihaela.39/posts/390449511106072?pnref=story

  Reply
 • Doina Ana Butman
  November 12, 2014 at 10:17

  Cele 2 variante de arome ale produslui BEAUTIN sunt: căpșuni – vanilie și mango – pepene galben

  Reply
 • Julie Julia
  November 12, 2014 at 10:18

  căpșuni – vanilie și mango – pepene galben

  Reply
 • Gabriela Gabriela
  November 12, 2014 at 10:22

  Capsuni-vanilie si Mango-pepene galben

  Reply
 • Elena Dragusan
  November 12, 2014 at 10:40

  Două arome delicioase, căpșuni – vanilie și mango – pepene galben!

  Reply
 • Bleotu Macrina
  November 12, 2014 at 10:46

  Căpșuni – vanilie și mango – pepene galben.

  Reply
 • Rosulescu Eugenia
  November 12, 2014 at 10:48

  Căpșuni – vanilie și mango – pepene galben.

  Reply
 • Noëlle Noëlle
  November 12, 2014 at 11:07

  căpșuni – vanilie și mango – pepene galben

  Reply
 • Istrate Diana
  November 12, 2014 at 11:20

  Două variante de arome delicioase căpșuni-vanilie & și mango-pepene galben

  Reply
 • Fonodi Erika
  November 12, 2014 at 11:25

  Capsuni – vanilie si mango – pepene galben.

  Reply
 • Adriana
  November 12, 2014 at 11:44

  Doua variante: capsuni-vanilie si mango-pepene galben.

  Reply
 • Barcer Mihaela
  November 12, 2014 at 11:55

  căpșuni – vanilie și mango – pepene galben

  Reply
 • mihaela marin ( ella mrn)
  November 12, 2014 at 12:01

  Capsuni-vanilie. Mango-pepene galben

  Reply
 • Myt
  November 12, 2014 at 12:18

  căpșuni – vanilie și mango – pepene galben

  Reply
 • pop aurelia
  November 12, 2014 at 13:15

  Capsuni-vanilie si Mango-pepene galben

  Reply
 • serban zaharia
  November 12, 2014 at 13:28

  căpșuni – vanilie și mango – pepene galben

  Reply
 • florentinah
  November 12, 2014 at 13:47
 • Craciunescu Mihaela
  November 12, 2014 at 13:49

  Căpșuni – vanilie și mango – pepene galben

  Reply
 • Cristina Popescu
  November 12, 2014 at 13:57

  căpșuni-vanilie & și mango-pepene galben

  Reply
 • HOSSU CLAUDIA
  November 12, 2014 at 14:06

  FB;HOSSU CLAUDIA
  SHARE; https://www.facebook.com/hossu.claudia/posts/906191306065219?pnref=story
  RASPUNS; căpșuni – vanilie și mango – pepene galben

  Reply
 • vasile hurmuz
  November 12, 2014 at 14:15
 • Micu Doina
  November 12, 2014 at 14:20

  Căpșuni – vanilie și mango – pepene galben.

  Reply
 • Constantine Constantin
  November 12, 2014 at 14:23

  Capsuni-vanilie si Mango-pepene galben

  Reply
 • dicianu doina
  November 12, 2014 at 14:27

  1.b.c. mango si pepene galben
  2. b.c. capsuni

  Reply
 • Varlan Neculai
  November 12, 2014 at 14:28

  Căpșuni – vanilie + mango – pepene galben.

  Reply
 • dicianu doina
  November 12, 2014 at 14:29

  1.b.c. mango si pepene galben
  2. b.c. capsuni si vanilie

  Reply
 • Dan Craciunescu
  November 12, 2014 at 14:31

  căpșuni-vanilie și mango-pepene galben

  Reply
 • Cornelia Mihaela
  November 12, 2014 at 14:35

  căpșuni-vanilie și mango-pepene galben

  Reply
 • Cristina Turcu
  November 12, 2014 at 14:38

  căpșuni-vanilie și mango-pepene galben

  Reply
 • Cornel Coardas
  November 12, 2014 at 14:41

  căpșuni-vanilie și mango-pepene galben

  Reply
 • scinteie iuliana
  November 12, 2014 at 14:42

  Căpșuni – vanilie și mango – pepene galben.

  Reply
 • Alexandru Craciunescu
  November 12, 2014 at 14:43

  Căpșuni – vanilie și mango – pepene galben.

  Reply
 • Deni Ifrim
  November 12, 2014 at 15:10

  Căpșuni – vanilie și mango – pepene galben.

  Reply
 • Rotaru Gabriela Tatiana
  November 12, 2014 at 15:18

  Share: https://www.facebook.com/rotaru.gabrielatatiana/posts/673696376082149?pnref=story
  Căpșuni – vanilie și mango – pepene galben.

  Reply
 • Rotaru Gabriela Tatiana
  November 12, 2014 at 15:22
 • Ene Sofia Raluca
  November 12, 2014 at 15:26

  Căpșuni – vanilie și mango – pepene galben.
  Share: https://www.facebook.com/sofy.ene.104/posts/1501608693440121?pnref=story

  Reply
 • Tohanciuc Andreea
  November 12, 2014 at 15:45

  arome: căpșuni – vanilie și mango – pepene galben
  share: https://www.facebook.com/raluca.andreea.560/posts/744655295583148?pnref=story

  Reply
 • Dragomir Cristina
  November 12, 2014 at 16:16

  Căpșuni – vanilie și mango – pepene galben.

  Reply
 • Rose
  November 12, 2014 at 16:30

  Căpșuni – vanilie și mango – pepene galben.

  Reply
 • Iulia Sava
  November 12, 2014 at 16:40

  căpșuni – vanilie și mango – pepene galben

  Reply
 • Rose
  November 12, 2014 at 16:53
 • Ladunca Ionelia
  November 12, 2014 at 16:53

  Căpșuni – vanilie și mango – pepene galben.
  Share – https://www.facebook.com/ladunca.ionelia/posts/748184385219459?pnref=story

  Reply
 • rodica chiriac
  November 12, 2014 at 17:22

  căpșuni-vanilie și mango-pepene galben
  Share: https://www.facebook.com/crodica/posts/10202997977966570?pnref=story

  Reply
 • elena tanase
  November 12, 2014 at 17:23

  Căpșuni – vanilie și mango – pepene galben.

  Reply
 • Silviu Baroiu
  November 12, 2014 at 17:26

  Căpșuni – vanilie și mango – pepene galben.

  Reply
 • Maria Dragomir
  November 12, 2014 at 17:28

  Căpșuni – vanilie și mango – pepene galben.

  Reply
 • alex cirstocea
  November 12, 2014 at 17:31

  Căpșuni – vanilie și mango – pepene galben.

  Reply
 • Baroiu Flori Mimi
  November 12, 2014 at 17:35

  căpșuni – vanilie și mango – pepene galben

  Reply
 • Aly White
  November 12, 2014 at 17:35

  Căpșuni – vanilie și mango – pepene galben.

  Reply
 • Ivan Janeta
  November 12, 2014 at 17:38

  Căpșuni – vanilie și mango – pepene galben.

  Reply
 • Ramis Narciza
  November 12, 2014 at 17:42

  două arome delicioase, căpșuni – vanilie și mango – pepene galben!
  share:https://www.facebook.com/narcisa.ramis?pnref=story

  Reply
 • Badea Simona Gabriela
  November 12, 2014 at 18:26

  Căpșuni – vanilie și mango – pepene galben

  Reply
 • GHICIOC OTILIA
  November 12, 2014 at 18:54

  Căpșuni – vanilie și mango – pepene galben.

  Reply
 • Apostoiu Mihaela
  November 12, 2014 at 19:05
 • APOSTOL VIORICA
  November 12, 2014 at 19:17

  Cele doua variante de arome ale produsului Beautin sunt :capsuni-vanilie si mango-pepene galben.

  Reply
 • Anna Rose
  November 12, 2014 at 19:40

  căpșuni-vanilie & și mango-pepene galben

  Reply
 • cristi andreea
  November 12, 2014 at 19:42

  Căpșuni – vanilie și mango – pepene galben.

  Reply
 • andreea
  November 12, 2014 at 19:50

  căpșuni-vanilie & și mango-pepene galben

  Reply
 • Rednic Violeta
  November 12, 2014 at 20:27

  căpșuni – vanilie și mango – pepene galben

  Reply
 • Monica Marton
  November 12, 2014 at 20:38
 • mihaela scarlat
  November 12, 2014 at 20:46

  Căpșuni – vanilie și mango – pepene galben.

  Reply
 • Serban Cristina
  November 12, 2014 at 20:56
 • Paun Loredana
  November 12, 2014 at 21:26

  Căpșuni – vanilie și mango – pepene galben

  Reply
 • Groza Felicia
  November 12, 2014 at 21:30

  căpșuni – vanilie și mango – pepene galben

  Reply
 • Kremer Anamaria Rut
  November 12, 2014 at 22:13

  https://www.facebook.com/kremer.anamariarut/posts/1017584264933879
  arome: căpșuni – vanilie și mango – pepene galben

  Reply
 • Paun Dorin Petru
  November 12, 2014 at 22:22

  arome: căpșuni – vanilie și mango – pepene galben

  Reply
 • BUDULAN IULIANA EUGENIA
  November 12, 2014 at 23:51

  Cele 2 variante de arome ale produslui BEAUTIN: căpșuni – vanilie și mango – pepene galben.

  Reply
 • Breahna Valeria Costinela
  November 13, 2014 at 00:00

  Căpșuni – vanilie și mango – pepene galben.

  Reply
 • Breahna Valeria Costinela
  November 13, 2014 at 00:01
 • Mina Mina
  November 13, 2014 at 03:10

  Căpșuni – vanilie și mango – pepene galben.
  share https://www.facebook.com/minaandmina/posts/1484510061773930

  Reply
 • Murarasu Oana-Nicoleta
  November 13, 2014 at 07:56

  Căpșuni – vanilie și mango – pepene galben.

  Reply
 • Semra Abdula
  November 13, 2014 at 09:13

  Capsuni-vanilie & mango-pepene galben

  Reply
 • Gabriela Matei
  November 13, 2014 at 11:13

  Sunt două variante de arome delicioase căpșuni-vanilie & și mango-pepene galben.

  Reply
 • Mircea Matei
  November 13, 2014 at 11:14

  În două variante de arome delicioase căpșuni-vanilie & și mango-pepene galben.

  Reply
 • Ana-Maria Gurgu
  November 13, 2014 at 11:21

  Sunt două variante de arome delicioase căpșuni-vanilie & și mango-pepene galben

  Reply
 • Daniela Bia
  November 13, 2014 at 12:25

  Capsuni -vanilie si mango-pepene galben

  Reply
 • Rodica Granpier
  November 13, 2014 at 12:39

  Cele 2 arome sunt: capsuni-vanilie si mango-pepene galben <3

  Reply
 • Adriana Elena Stanescu
  November 13, 2014 at 12:40

  Doua variante: capsuni-vanilie si mango-pepene galben.

  Reply
 • Marius Orbai
  November 13, 2014 at 13:33

  apsuni-vanilie si mango-pepene galben

  Reply
 • Cristina Gheorghe
  November 13, 2014 at 13:45

  Variantele de arome sunt: căpșuni – vanilie și mango – pepene galben
  share: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=361397394036301&id=100004981308771&pnref=story

  Reply
 • Dumitru Mariana
  November 13, 2014 at 14:08

  căpșuni –
  vanilie și mango – pepene galben!

  Reply
 • stroe ralita
  November 13, 2014 at 14:13

  În două variante de arome delicioase căpșuni-vanilie & și mango-pepene galben

  Reply
 • Claudia Bercea
  November 13, 2014 at 14:40

  Căpșuni – vanilie și mango – pepene galben.
  share;https://www.facebook.com/claudia.bercea.52/posts/287518418114259?pnref=story

  Reply
 • candrea nadia alina
  November 13, 2014 at 15:31

  două arome delicioase, căpșuni – vanilie și
  mango – pepene galben
  Multumesc ! Am distribuit!

  Reply
 • Denisa Ivascu
  November 13, 2014 at 16:32

  capsuni si vanilie
  mango si pepene galben

  Reply
 • Emil Hossu
  November 13, 2014 at 17:32

  raspuns;Căpșuni – vanilie și mango – pepene galben.
  FB;EMIL HOSSU
  SHARE;https://www.facebook.com/Hossu.Emil/posts/739820919429459?pnref=story

  Reply
 • Bombi Lavinia
  November 13, 2014 at 20:44

  Doua variante :capsuni-vanilie,mango-pepene galben.

  Reply
 • Poppy Honey
  November 13, 2014 at 20:51

  Căpșuni – vanilie și mango – pepene galben.

  Reply
 • Paola Paola
  November 13, 2014 at 21:14

  căpșuni – vanilie și mango – pepene galben

  Reply
 • bala sinziana
  November 13, 2014 at 22:31

  capsuni-vanilie si mango-pepene galben

  Reply
 • cristina badulescu
  November 13, 2014 at 23:03

  Capsuni-vanilie, mango-pepene

  Reply
 • Mariana Cioranu
  November 13, 2014 at 23:08

  raspuns ;Capsuni -Vanilie si Mango -Pepene galben .FB.Mariana Cioranu.Am distribuit ,multumesc.

  Reply
 • Postelnicu Mariana
  November 14, 2014 at 05:38

  Sunt două variante de arome delicioase : căpșuni-vanilie și mango-pepene galben.

  Reply
 • Mona
  November 14, 2014 at 09:41

  Doua arome minunate : căpșuni – vanilie și mango – pepene galben.

  Reply
 • giulia maxx
  November 14, 2014 at 17:31

  căpșuni – vanilie și mango – pepene galben.

  Reply
 • foica cristian
  November 15, 2014 at 08:50

  Căpșuni – vanilie și mango – pepene galben.

  Reply
 • Popa Viorica
  November 15, 2014 at 19:24

  Cele 2 arome sunt: capsuni-vanilie si mango-pepene galben

  Reply
 • viorica cernea
  November 16, 2014 at 01:22

  Capsuni-vanilie si mango-pepene galben.

  Reply
 • Enea Daniela
  November 16, 2014 at 12:32

  Căpșuni – vanilie și mango – pepene galben.

  Reply
 • Gavriloi Adina
  November 16, 2014 at 12:55

  Răspuns: Căpșuni – vanilie și mango – pepene galben.
  Mail abonare: [email protected]
  Share: https://www.facebook.com/adinamirabela.gavriloi/posts/801419539901044?pnref=story

  Reply
 • Corina
  November 16, 2014 at 14:02

  Capsuni-vanilie si mango-pepene-galben

  Reply
 • drumea paula senina
  November 16, 2014 at 15:42

  căpșuni – vanilie și mango – pepene galben

  Reply
 • erika buhai
  November 17, 2014 at 08:37

  Capsuni- vanilie si mango- pepene galben

  Reply
 • Renate Storch
  November 17, 2014 at 11:15

  Căpșuni, vanilie și mango, pepene galben.

  Reply
 • Florina Adelina
  November 17, 2014 at 17:21

  Capsuni-vanilie
  Mango-pepene galben

  Reply
 • scutaru diana elena
  November 17, 2014 at 19:32

  capsuni-vanilie si mango-pepene galben

  Reply
 • Murgilas Laura
  November 17, 2014 at 20:04

  Căpșuni – vanilie și mango – pepene galben.

  Reply
 • MIHAILOVICI IONELA
  November 17, 2014 at 21:04

  CAPSUNI-VANILIE SI MANGO-PEPENE GALBEN

  Reply
 • Paul T
  November 18, 2014 at 00:18

  Căpșuni – vanilie și mango – pepene galben

  Abonat: [email protected]

  Shared: https://www.facebook.com/uniculk/posts/10152954421102577?pnref=story

  Reply
 • Irina Petrea
  November 18, 2014 at 00:25

  căpșuni-vanilie și mango-pepene galben

  Reply
 • Cezara
  November 18, 2014 at 09:40

  Cele 2 arome sunt:capsuni si mango

  Reply
 • BUTUC MIHAELA
  November 18, 2014 at 09:43

  cele 2 variante – 1. capsuni-vanilie, 2. mango-pepene galben

  Reply
  • gilea antonela
   November 18, 2014 at 15:43

   căpșuni – vanilie și mango – pepene galben

   Reply
 • matei livia
  November 18, 2014 at 10:36

  cele 2 variante – 1. capsuni-vanilie, 2. mango-pepene galben

  Reply
 • mihaela scurtu
  November 18, 2014 at 14:14

  capsuni-vanilie si mango-pepene galben

  Reply
 • Alwssa
  November 18, 2014 at 16:28

  căpșuni-vanilie și mango-pepene galben

  Reply
 • Chirvase Ioana
  November 18, 2014 at 17:46

  capsuni-vanilie si mango -pepene galben

  Reply
 • Alina Fetoiu
  November 18, 2014 at 18:51

  Arome: Căpșuni – vanilie și mango – pepene galben

  Reply
 • sorina grosan
  November 18, 2014 at 19:54

  căpșuni – vanilie și mango – pepene galben

  Reply
 • Nicolae Oana Gabriela
  November 18, 2014 at 20:06

  1. Capsuni si vanilie
  2. Mango si pepene galben

  Reply
 • gurau maria
  November 19, 2014 at 09:44

  1capuni si vanilie,mango si pepene galben

  Reply
 • Negrea Ana Maria
  November 19, 2014 at 14:53

  Arome: capsuni – vanilie si mango – pepene galben.

  Reply
 • Andreia Galeru
  November 20, 2014 at 08:46

  Capsuni si vanilie
  Mango si pepene galben

  Reply
 • Andruchovici Una Maria
  November 20, 2014 at 09:19

  În două variante de arome delicioase căpșuni-vanilie & și mango-pepene galben

  Reply
 • Vadanoiu Marilena
  November 20, 2014 at 13:57

  Căpșuni – vanilie și mango – pepene galben.

  Reply
 • florea dora
  November 20, 2014 at 14:48

  arome : capsuni-vanilie si mango-pepene galben

  Reply
 • Luiza Gaborov
  November 20, 2014 at 21:34

  Căpșuni-vanilie și mango-pepene galben.

  Reply
 • Iulia Duhanes
  November 21, 2014 at 11:07

  Căpșuni – vanilie sau mango – pepene galben.

  Reply
 • Borcan octavia
  November 21, 2014 at 13:17

  Capsuni si vanilie , mango si pepene galben.

  Reply
 • STEFAN NADIA IRINA
  November 21, 2014 at 19:27

  căpșuni-vanilie și mango-pepene galben

  Reply
 • daniela
  November 22, 2014 at 19:12

  Căpșuni – vanilie și mango – pepene galben.

  Reply
 • florentina
  November 22, 2014 at 19:18

  varianta 1 capsuni si vanilie
  varianta 2 mango si pepene galben

  Reply
 • Dinu Luiza
  November 24, 2014 at 11:03

  căpșuni-vanilie & și mango-pepene galben

  Reply
 • TOPIRCEAN IULIANA
  November 24, 2014 at 13:30

  PRIMA VARIANTA CAPSUNI SI VANILIE IAR A DOUA MANGO SI PEPENE GALBEN

  Reply
 • Codreanu Ioana Monica
  November 24, 2014 at 13:45

  Căpșuni – vanilie și mango – pepene galben.

  https://www.facebook.com/codreanu.ioanamonica/posts/805526879506903?pnref=story
  abonata

  Reply
 • Diana
  November 24, 2014 at 17:41

  Căpșuni – vanilie și mango – pepene galben.

  Reply
 • ionela procovanu
  November 24, 2014 at 22:40

  cele doua variante sunt :
  1.capsuni si vanilie
  2 mango si pepene galben

  Reply
 • dragomir daniel
  November 24, 2014 at 23:44

  Căpșuni – vanilie și mango – pepene galben.

  Reply
 • mariana baroiu
  November 24, 2014 at 23:50

  Căpșuni – vanilie și mango – pepene galben.

  Reply
 • madalina dragomir
  November 24, 2014 at 23:56

  Căpșuni – vanilie și mango – pepene galben.

  Reply
 • Antonio Bogdan Baroiu
  November 25, 2014 at 00:02

  varianta 1 capsuni si vanilie
  varianta 2 mango si pepene galben

  Reply
 • druga claudia
  November 25, 2014 at 10:26

  capsuni-vaniliesi mango-pepene galben

  Reply
 • foica cristian
  November 11, 2016 at 20:17

  capsuni-vanilie si mango-pepene galben

  Reply
 • nina
  November 18, 2016 at 21:27

  capsuni -vanilie si mango- pepene galben

  Reply

Leave a Reply