Baton Proteic Low Sugar cu Vanilie si Ciocolata fara Gluten 40g de la BOMBUS - Detalii produs
- Per 100g
- Energie (kj/kcal) 1412 kJ / 339 kcal
- Grasimi 13g
- din care acizi grasi saturati 6.4g
- Carbohidrati 42g
- din care zaharuri 4.9g
- Fibre 24g
- Proteine 7g
- Sare 0.08g
- Fara ulei de palmier
- Fara gluten
- 25% continut de fibre
- Fara conservanti
- Fara coloranti artificiali
- Fara zahar adaugat
- <2 g de zahar
- 46% ovaz
Ingrediente: Ovaz fara gluten 46% (faina de ovaz, fulgi), fructooligozaharide (fibre solubile), ciocolata cu lapte cu indulcitor 23%* (indulcitor: maltitol, unt de cacao, lapte praf integral, masa de cacao, cacao pudra cu continut scazut de grasimi, emulgator: lecitina de floarea soarelui, aroma), emulgator: lecitina de floarea soarelui, aroma naturala, extract de vanilie 0,01%, arahide.
Consumul excesiv poate provoca efecte laxative. Doza zilnica recomandata este de 1 baton.
*continut minim de substante solide de cacao 42%.
A se pastra la loc uscat si racoros.
Produs in Cehia
Baton Proteic Low Sugar cu Vanilie si Ciocolata fara Gluten 40g de la BOMBUS - Alege Produsul Preferat de la Vegis.ro
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.
Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.
De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.
Mult succes!
Scor: 5/5 | acum 11 luni
Achizitie verificata
Pro: Gust bun